تکذیب تجمیع زباله در منطقه زلزله زده سرپل ذهاب
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران از جمع آوری روزانه ۵۰۰ تن زباله در مناطق زلزله زده خبر داد.
خبرگزاری مهر: کامران زنگیشه با اشاره به ۱۲ روز حضورش در مناطق زلزله زده گفت: شرکت ما به عنوان نماینده معاونت خدمات شهری بلافاصله پس از زلزله کرمانشاه عازم این مناطق شد.
وی افزود: به دلیل گستردگی آسیب ها در منطقه سرپل ذهاب ما شهرداری منطقه ۱۴ را با ۳۰۰ پرسنل خدمات شهری در این منطقه مستقر کردیم و وظایف عمده ما بیشتر ناظر بر نظافت، رفت و روب و جمع آوری نخاله ها از معابر عمومی بود.
زنگیشه ادامه داد: به همین منظور در مجموع در منطقه سرپل ذهاب ۶۵ خودروی تخصصی حمل زباله و نخاله مستقر کرده ایم که هم اکنون نیز در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه بعد از هر بحران به ویژه زلزله یکی از موضوعات بسیار مهم بحث بهداشت و نظافت است، گفت: با توجه به همین موضوع ما از روز اول در منطقه مستقر شدیم و بحث نظافت عمومی را بر عهده گرفتیم.
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران گفت: از جمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه می توان به ایجاد ۱۶۰ چشمه سرویس بهداشتی اشاره کرد که ۷۰ چشمه آن مجهز به آب گرم و برای استحمام طراحی شده است. ما اولین ارگانی بودیم که در منطقه سر پل ذهاب سرویس بهداشتی راه اندازی کردیم.
زنگیشه گفت: البته در کنار ما دیگر بخش های مربوط به حوزه بهداشت و درمان فعالیت داشتند که می توان به شرکت شهر سالم اشاره کرد. ضمن اینکه ما آتش نشانی را هم داشتیم همچنین ۱۳ دستگاه آمبولانس نیز برای حمل جنازه به افراد آشنا کفن و دفن به این مناطق اعزام کردیم.
وی گفت: ما منطقه سرپل ذهاب را تقسیم بندی کرده و اکیپ های ما در آنجا مستقر هستند و استقرار ما تا زمانی خواهد بو که شرایط به حالت عادی بازگردد و شهردار تهران دستور بازگشت به ما بدهد.
زباله انباشته شده ای در مناطق زلزله زده نداریم
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که در برخی شبکه های اجتماعی از تجمیع زباله در مناطق زلزله زده سخن گفته می شود، گفت: چند روزی است که ما دیگر زباله انباشته شده ای در شهر نداریم.
وی افزود: تاکنون ۱۵ تن کیسه زباله برای جمع آوری زباله میان مردم توزیع شده ضمن اینکه ۸۰۰ مخزن زباله در این استان جانمایی شده است.
زنگیشه تصریح کرد:از آنجایی که بحث پذیرایی و خورد و خوراک زلزله زدگان توسط ظروف یکبار مصرف صورت می گیرد ما شاهد افزایش تولید زباله هستیم به طوری که میزان تولید زباله در سرپل ذهاب از ۷۰ تن در روز به ۵۰۰ تن رسیده است. شرایط عادی نیست ولی ما توانستیم بر کار مسلط شویم.
دیدگاه تان را بنویسید