آرامش رسانهای به سبک شهرداری تهران
شهرداری شیشهای که گمان می کرد با انتشار گزارشی آماری از انتصابات،موج انتقادها را از خود دور خواهد کرد،نه تنها به این آرزو نرسید بلکه این بار توهم زده و فکر میکند آرامش رسانهای را هم حاکم کرده است.
خبرگزاری فارس: حاشیه هایی که پس از انتصابات نجفی شهردار تهران به راه افتاد از بکارگیری بازنشستگان تا افردی که صلاحیت و کاربلدی خوبی نداشتند، ماجرا را به جایی کشاند که شهردار را مجبور کرد از افرادی با گرایش سیاسی افراطی اصلاح طلب استفاده کند تا شاید با این اقدام قدری جلوی انتقادهای شورای شهر این دوره را گرفته باشد.
در پی این انتقادها که حتی شهردار تهران از سوی رسانه های اصلاح طلب هم در امان نماند، معاونش به نوشتن گزارشی آماری از وضعیت استخدام ها واداشت؛گزارشی که با اما و اگرهای زیادی همراه و آخر هم معلوم نشد که چند انتصاب تاکنون صورت گرفته و این آمارهای جدید من درآوردی بر چه اساسی است.
شیخ شهرداری که این بار با افتخار از حضور جوانان و زنان صحبت می کرد گویا به خوبی مطلع نبود که بیشترین انتصابات بر اساس همان آمارها به پیرمردها با گروه سنی 40 تا 50 سال اختصاص داده شده است.
در این گزارش حرفی هم از حضور زنان زده نشده است و این انتقاد وارد است که در مجموعهای با بیش از 63 هزار کارمند، تنها نام 9 هزار کارمند زن به چشم میخورد و سهم زنان در همین سازمان عریض و طویل، در پستهای معاونت سازمانها و شرکتهای زیرمجموعه تقریبا صفر درصد است(فقط 3پست سازمانی به زنان داده شده است)
حالا معلوم نیست پس از انتقادهایی که همه به شهردار تهران وارد است از چه بابت اکنون رسانه های موافق شهرداری از آرامش رسانه ای پس از انتشار گزارش شیخ شهرداری خبر می دهند؟!
گویا خیالاتی شده اند و گمان می کنند تمام انتقادهای وارده از سوی رسانه ها به معنی شفافیت اوضاع است.
گزارش من درآوردی که در آن از زنان غائب،بکارگیری افراد مسن به جای جوانان و انحصارگرایی حزبی و اطلاح طلبی حکایت دارد و برخلاف ادعای شهرداریچیها انتشار این گزارش نه تنها شفافیت آمار نبوده بلکه به نادرست اطلاعات را برای مردم بازگو کرده و حجم انتقادات به این سازمان عریض و طویل را هم کم نخواهد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید