نماینده مجلس: برخی نمایندگان، خانههای سازمانی مجلس را تصرف کردند
سید محمدجواد ابطحی با بیان اینکه ۴۰ خانه سازمانی مجلس در سعادتآباد، قسطی و به ثمن بخس واگذار شد، گفت: برخی نمایندگان، خانههای سازمانی مجلس را تحویل ندادند و در نهایت بهصورت قسطی و با قیمت اندک آن را تصرف کردند.
خبرگزاری فارس: سیدمحمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره موضوع ودیعه مسکن به نمایندگان در ابتدای هر دوره گفت: شنیدیم که قرار است برای رهن خانه نمایندگان مجلس یازدهم مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به هر نماینده داده شود.
وی با اشاره به تجربه سه دوره حضور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بهتر است که مجلس خانههای سازمانی داشته باشد و به نمایندگان در هر دوره خانه بدهد به شرط آنکه نمایندگان در پایان دوره نمایندگی، خانه مجلس را تخلیه کرده و آن را تحویل دهند نه با هزار بهانه خانه را تحویل ندهند و بعد با هزار ترفند آنرا تصرف کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مجلس در دورههای گذشته خانه سازمانی داشت، تصریح کرد: در ابتدای مجلس هشتم تعدادی از نمایندگان از جمله خود من در به در بودیم و شبها یا در مسافر خانه و یا در هتل بودیم، اما نمایندگان مجلس هفتم که برای مجلس هشتم رای نیاورده بودند، خانه سازمانی مجلس را تخلیه نمیکردند.
ابطحی گفت: بهعنوان مثل ۴۰ واحد خانه سازمانی مجلس در سعادت آباد در دست افرادی که رای نیاورده بودند، باقی مانده بود و این واحدها را تخلیه نمیکردند.
وی افزود: آن زمان به یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس مراجعه کردم و گفتم من که نماینده هستم خانه ندارم، اما فرد که دیگه نماینده نیست، خانه را تحویل نمیدهد که این عضو هیئت رئیسه هم جواب قانع کنندهای نداد و در نهایت همان افراد آن خانهها را تصرف کردند.
نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خانههای مجلس در سعادت آباد ۳۰۰ تا ۳۵۰ متر بود، اظهار داشت: در آن زمان این خانهها بصورت تقسیط و به ثمن بخس به آقایان که دیگر نماینده نبودند، واگذار شد در حالی که قیمت این واحد الان حداقل ۱۰ میلیارد تومان قیمت دارد.
ابطحی با تاکید بر اینکه نمیشود که مجلس هر دوره خانه سازمانی بسازد و افرادی که رای نیاوردند آن واحدها را تصرف کنند، افزود: اگر این مسائل هر دوره تکرار شود، ضررش از دادن رهن به نمایندگان بیشتر است.
وی تصریح کرد: شنیدیم که در اطراف مجلس حدود ۱۵۰ خانه سازمانی در حال ساخت است. هر چند این واحدها برای مجلس کفایت نمیکند، چون مجلس ۲۹۰ نماینده دارد، اما نباید اینگونه باشد که بعد از پایان دوره نمایندگی، خانه مجلس تصرف شود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تاکید بر اینکه بهتر است مجلس به نمایندگان خانه سازمانی دهد تا ودیعه مسکن، افزود:، چون وقتی به یک نفر مبالغ زیادی پول برای ودیعه مسکن دهند، آن فرد دیگر در اطراف مجلس یا جنوب شهر، خانه اجاره نمیکند بلکه میرود به سمت شمال شهر تهران.
ابطحی افزود: وقتی یک نماینده بجای زندگی در اطراف مجلس، شمال تهران برود، آب و هوای آنجا وی را تغییر میدهد و دیگر ساده زیستی و مقابله با اشرافی گری را فراموش میکند و حتی ممکن است در مجلس به دنبال کارها و قوانینی باشد که در راستای منافع اشرافی گری باشد.
وی گفت: در هر دورهای که نمایندگان انتخاب میشوند و به تهران میآیند، ۹۷ درصد آنها دیگر بعد از اتمام دوره نمایندگی به شهرهای خود بر نمیگردند و در تهران میمانند.
نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معتقد است مجلس باید کلا دگرگون شود، افزود: یکی از راهکارهای حل مشکلات راه اندازی مجلس الکترونیک است. بدین صورت که میتوان جلسات مجلس را با استفاده از فناوریهای نوین بصورت ویدئو کنفرانس طوری برگزار کرد که نمایندگان بجای آنکه در تهران حضور یابند از شهرستان بصورت الکترونیک و برقراری ارتباط تصویری، در جلسه شرکت کنند. در همین راستا میتوان سالی ۲ بار در تهران اجلاس نمایندگان مجلس را برگزار کرد.
دیدگاه تان را بنویسید