پیشنهاد یک نماینده: مشاغل با ریسکِ متوسط از ساعتِ ۱۴ باز شوند
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ادارات از ساعت ۷ تا ۱۳ باز هستند، فروشگاهها و مغازهها باید از ساعت ۱۴ باز شوند تا هم بتوان حمل و نقل عمومی را برای شیوع کمتر ویروس کرونا کنترل کرد و هم از حجم ترافیک کاسته شود.
خبرگزاری ایسنا: علی بختیار در خصوص آغاز به کار مشاغل با "ریسک متوسط" از فردا دوشنبه اول اردیبهشت، اظهار کرد: روز گذشته رییس جمهور به وزیر بهداشت دستور داد که بازگشایی مشاغل با ریسک متوسط مورد بررسی قرار بگیرد. پس مشاغلی که هم اکنون باز شدهاند و در حال بازگشایی هستند باید بازتاب و بازخورد این بازگشایی به ستاد مقابله با کرونا واصل شود و ستاد با بازخوردی که دریافت میکند نسبت به لغو محدودیتها یا اعمال محدودیتهای جدید اقدام کند.
وی افزود: بنده در مجلس تذکری به رئیس جمهور در رابطه با بازگشایی مشاغل دادم و پیشنهاد دادم که اگر ادارات از ساعت ۷ تا ۱۳ باز هستند فروشگاهها و مغازهها باید از ساعت ۱۴ باز شوند تا هم بتوان حمل و نقل عمومی را برای شیوع کمتر ویروس کرونا کنترل کرد و هم از حجم ترافیک کاسته شود. این نگرانی وجود دارد که موج دوم شیوع ویروس کرونا مانند اتفاقی که در چین افتاد، رخ دهد. در چین ابتدا محدودیتهای زیادی وضع شد که جواب داد و بعد از لغو محدودیتها و جدی نگرفتن موضوع، سبب شد آمار فوت و ابتلا بالا رود.
رئیس فراکسیون پاسخگویی مجلس شورای اسلامی گفت: پس ستاد ملی مقابله با کرونا باید متناسب با بازخوردهای حاصل از بازگشایی تصمیم بگیرد و در وهله دوم باید از ترددهای همزمان کارمندان و افراد شغل آزاد در شهرها جلوگیری شود. نباید ادارات و فروشگاهها همزمان باز شوند و کار درست این است که مشاغل با ریسک متوسط هم از ساعت ۱۴ به بعد باز شوند و تا ۹ شب به کار خود ادامه دهند.
بختیار تصریح کرد: خوشبختانه چشم انداز بیماری کرونا در کشور مثبت است. با مدیریت خوبی که در ایام نوروز به عمل آمد و محدودیتهای لازم برقرار شد شیوع ویروس تا حد زیادی کنترل شد. مردم در میدان خوب عمل کردند و هم اکنون هم رعایت میکنند به غیر از حمل و نقل عمومی که نگرانیهایی را ایجاد کرده است. همکاری اصناف با مسئولان و دولت خوب بوده است و انتظار میرود این همکاری ادامه یابد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این روند مثبت و طبق گزارش وزیر بهداشت در مجلس به احتمال زیاد تا آخر اردیبهشت کار از سمتِ مدیریت بیماری کرونا به سمتِ مهار ویروس پیش میرود. البته باید واکسن و داروی مناسب برای کرونا تولید شود و مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی کشور هم اکنون در حال تلاش برای دستیابی به این مهم هستند.
دیدگاه تان را بنویسید