جهانگیری: دولت در کنار مردم خواهد بود
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه حفظ جان مردم مهمترین مسئله است در سیل اخیر گفت: دولت در کنار مردم خواهد بود.
خبرگزاری مهر: اسحاق جهانگیری عصر امروز در جریان سفر دو روزه خود به خوزستان در راستای به بررسی شرایط سیلاب و بازدید از روستای رومانیه شعیبیه از توابع شهرستان شوشتر با توجه به نارضایتی مردم منطقه از عدم پرداخت خسارت سیل سال ۹۵ خوزستان و بیکاری جوانان و عدم بومی گزینی در نیشکر به عنوان واحد تولیدی مستقر در منطقه، گفت: باید به درخواست مردم توجه و نسبت به حل مشکلات اقدام کرد.
وی با تأکید بر اینکه سیل بند منطقه به منظور حفظ جان و مال مردم باید مستحکم شود، افزود: با تلاش همه مسئولان و مردم برای ساخت سیل بند خوشبختانه تا حدودی شاهد استحکام آن هستیم، ولی سیلهای بزرگی از استان لرستان به سمت خوزستان در حرکت است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به بارندگیهای صورت گرفته در لرستان، بیان کرد: مهمترین مسئله حفظ جان مردم است، مردم نباید هیچ موضوعی را به حفظ جان خانوادههای خود ترجیح بدهند.
جهانگیری با درخواست همکاری از سوی مردم یادآور شد: دولت با تمام توان در کنار مردم خواهد بود و اگر به هر دلیلی آب به این روستا آمد و مردم با مشکلی مواجه شدند نسبت به حفط جان خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: در کنار مردم هستیم و به فکر پرداخت خسارت خواهیم بود، هرچند شما نگران پرداخت نشدن خسارتهای سیل ۹۵ هستید و از این موضوع گلایه دارید؛ منابع لازم را برای پرداخت خسارت سیل از سوی دولت در نظر گرفته شده است و طی دو جلسه هیئت دولت در خصوص نحوه پرداخت خسارت سیل تصمیم گیری داشت.
معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: استاندار خوزستان از اولین روز کاری پرداخت خسارت سیل گذشته مردم این استان را پیگیری کرد و مردم مطمئن باشند اگر خسارت جدیدی اتفاق افتاد هزینه آن را پرداخت میکنیم.
جهانگیری تأکید کرد: پیشگیری از بروز خسارت مالی و از بین نرفتن دسترنج کشاورزان خیلی مهم است، ولی حفظ جان مردم برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه جذب نیروهای بومی در واحدهای تولیدی این مطلقه در اولویت است، گفت: نمیتوانم قول قطعی بدهم، ولی به پیگیری این موضوع را از طریق مدیران شرکت حاضر در منطقه (نیشکر) به استاندار ابلاغ خواهم کرد؛ جوانان علاقمند به کار هستند و آموزشهای لازم را دیدهاند و بر اساس سیاستهای دولت باید جذب نیروهای بومی در این واحدهای تولیدی در دستور کار قرار بگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید