ستاره مربعها جیب مردم را خالی میکنند
عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه گفت:رسانه ملی در تبلیغات خود منافع مردم را در نظر گیرد، اما در حال حاضر با قرعهکشیهای تلویزیونی از طریق مکانیزم کد دستوری USSD با استفاده از ستاره (*) مربعها (#)، تنها جیب مردم خالی میشود.
خانه ملت: رمضانعلی سبحانیفر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از قرعهکشیهای تلویزیونی گفت: تبلیغات صدا و سیما در زمینه برگزاری مسابقات و قرعه کشی روی یک شرکت خاص واگذار شده است و این شرکت تمامی تبلیغات برنامههای تلویزیونی را به دست گرفته و آگهیها در رسانه ملی انحصاری شده است.
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تبلیغات صدا و سیما بیش از اندازه شده، افزود:حرکت سازمان یافتهای در بخش تبلیغات این سازمان شکل گرفته که همانند و شبیه بخت آزماییهای قدیم در تلویزیون اجرا میشود و این عملکرد برای سازمان صدا و سیما مناسب نیست.
صداوسیما در تبلیغات خود منافع مردم را در نظر گیرد
وی اظهار کرد: صدا و سیما رسانه ملی است و باید در تبلیغات خود منافع مردم را نیز در نظر گیرد در حال حاضر و در شرایط نابسامان کنونی اقتصاد، با قرعهکشیهای تلویزیونی از طریق مکانیزم کد دستوری USSD با استفاده از ستاره (*) مربعها (#)، تنها جیب مردم خالی میشود.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه باید بر قرعهکشیهای تلویزیونی نظارت دقیق صورت گیرد، خاطرنشان کرد: صدا و سیما باید از شیوههای علمی و به روز دنیا، برای تبلیغات استفاده کند و با نظارت دقیق، به قرعهکشیها سامان دهد.
تکرار عبارت "با شماره گیری ستاره (*) مربعها (#) در مسابقه شرکت کنید" مردم را خسته کرده است
سبحانیفر با بیان اینکه شیوهی تبلیغات در رسانه ملی نیازمند تغییر است، ادامه داد: صدا و سیما نباید تمام برنامههای خود را در قرعهکشیهای تلویزیونی متمرکز کند و این روند را در تمام برنامههای آموزشی، اخلاقی، فرهنگی، خانوادگی و ورزشی به کار برد؛ تکرار عبارت ستاره مربعها مردم را خسته کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اپراتورها دم از هزینههای بالا میزنند و افزایش هزینهها را عامل گرانی بستههای اینترنتی میدانند در حالیکه اگر اپراتورها از تبلیغات در صداوسیما صرف نظر کنند میتوانند بسیاری از هزینهها را کنترل کنند.
اپراتورهای همراه نیازی به تبلیغات متعدد در رسانه ملی ندارد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اپراتورهای همراه نیازی به تبلیغات متعدد در رسانه ملی ندارد و در صورتی که خدمات مناسب ارائه دهند مردم به سوی این اپراتورها جذب میشوند. بهتر است اپراتورها به جای هزینههای هنگفتی که صرف تبلیغات در صدا و سیما میکنند از این اعتبارات برای استفاده از تکنولوژیهای به روز دنیا بهره ببرند تا با کاهش هزینهها، بستههای اینترنتی ارزان قیمتی را برای مردم فراهم و در اختیار آنها قرار دهند.
دیدگاه تان را بنویسید