واکنش فلاحتپیشه به اسناد بی بی سی درباره حمایت آمریکا از صدام
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اسناد اخیر بی بی سی درباره حمایتهای آمریکا از عراق در دوران جنگ تحمیلی را بخش کوچکی از واقعیات جنگ دانست و گفت که این اسناد نشان میدهد کشورهای اروپایی، آمریکا را متهم اصلی کشدار کردن بحرانهای منطقهای میدانند و کماکان هم این اختلافات وجود دارد.
خبرگزاری ایسنا: حشمت الله فلاحت پیشه در واکنش به انتشار اسنادی از وزارتخانههای دفاع و خارجه انگلیس مربوط به بازگویی گوشهای از مذاکرات محرمانه دولتهای وقت بریتانیا و آمریکا درباره جنگ ایران و عراق از سوی بی بی سی گفت: این تنها بخش کوچکی از اسناد حمایت کشورهای غربی از صدام است؛ در دوران جنگ ۳۶ کشور از صدام برای جنگ علیه ایران در حوزههای مختلف پشتیبانی کردند که از جمله آن میتوان به حمایت ۳۵۰ شرکت غربی و ۷۰ شرکت آمریکایی برای کمک به مجهز کردن صدام به سلاح شیمیایی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه «این اسناد بخش کوچکی از واقعیات جنگ است و بخش اعظمی از آن نشان داده نشده است» افزود: البته این اسناد نشان میدهد که کشورهای اروپایی، آمریکا را متهم اصلی کش دار کردن بحرانهای منطقهای میدانند و کماکان این اختلافات وجود دارد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان در توضیح دلیل انتشار این اسناد در این مقطع زمانی گفت: با توجه به چهل سالگی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر و همچنین اختلافات اخیر ایران و آمریکا و اروپا بی بی سی خواسته تنها کار رسانهای انجام دهد.
شبکه بیبیسی با انتشار اسنادی که آن را محرمانه و متعلق به وزارتخانههای خارجه و دفاع این کشور عنوان کرده، به بازگویی گوشهای از مذاکرات محرمانه دولتهای وقت بریتانیا و آمریکا درباره جنگ ایران و عراق پرداخته و مدعی شده است که این دو کشور همواره درباره مسائل مربوط به ایران با هم اختلاف داشتهاند.
دیدگاه تان را بنویسید