چرا با کاهش نرخ دلار قیمت کالا‌ها کاهش نیافت؟

کد خبر: 898795

نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: اگر قیمت لبنیات، حبوبات، پروتین، خودرو، قطعه خودرو و همه کالا‌ها با نرخ ارز گره خورده باشد باید با کاهش ارز، پایین می‌آمد. نرخ دلار کاهش یافت، اما قیمت این کالا‌ها بالا ماند.

چرا با کاهش نرخ دلار قیمت کالا‌ها کاهش نیافت؟

خبرگزاری ایسنا: حسن بهرام‌نیا در نطق میان دستور امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، با تبریک روز مجلس گفت: با توجه به فرموده مقام معظم رهبری، مجلس شورای اسلامی یک مرکز اساسی و تعیین کننده برای انقلاب است و همه سررشته‌های امور به مجلس برمی‌گردد.

وی گفت: مجلس که باید عصاره فضائل ملت باشد قطعا باید قانونگذاری‌اش، سوالش، استیضاحش و تحقیق و تفحصش مبتنی بر مانیفست شهید مدرس باشد. باید براساس تذکری باشد که مقام معظم رهبری در آغاز شروع به کار مجلس در تابستان ۹۵ باشد. اگر خواستار جایگاه واقعی مجلسیم لازمه آن نصب‌العین قرار دادن منش آیت‌الله مدرس و پرهیز از هر گونه رودربایسی و محافظه‌کاری است. آنچه در راستای خیر و مصلحت نظام و کشور است باید به عنوان اهم کار نصب‌العین همه قرار بگیرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به مصوبات دولت، گفت: دولت با همکاری بانک مرکزی بالاخره افسار رها شده ارز را به صورت موقت هم که شده به دست گرفت و نرخ دلار از ۱۸ به ۱۱ کاهش یافت، اما مایحتایج عمومی مردم که با همین سرعت افزایش نرخ ارز بالا رفته بود با پایین آمدن نرخ ارز، پایین نیامد. اگر قیمت لبنیات، حبوبات، پروتین، خودرو، قطعه خودرو و همه کالا‌ها با نرخ ارز گره خورده باشد باید با کاهش ارز، پایین می‌آمد. نظام کنترل قیمت چه شد؟ عایدی پرش قیمت‌ها به جیب چه کسانی می‌رود؟

نماینده مردم نهاوند در مجلس با اشاره به وضعیت اقتصادی اقشار نیازمند، گفت: در تنگنای اقتصادی کمک‌های خَیران و مردم به معلولان و مستمری‌بگیران بهزیستی و کمیته امداد کاهش یافته است. خبر دارم که اکثر خَیران نیز در تامین نیاز‌های اولیه خودشان هم درمانده‌اند. دولت باید این اقشار را به صورت فوری دریابد.

بهرام‌نیا خطاب به نوبخت متذکر شد: بخشی از پروژه‌های استانی و ملی که به صورت اوراق، تامین منبع شده است انگیزه پیمانکاران برای حضور در پروژه‌های عمرانی دولت را از بین برده است. اگر پیمانکاری برای پروژه‌ای در مناقصه‌ای شرکت کند قیمت پیشنهادیش ۶۰ درصد بالاتر از فهرست بهای واقعی پروژه است. از استانداران می‌خواهم با ساز و کار‌های مناسب و ترک تشریفات پروژه‌های عمرانی را به پیمانکاران واگذار کنند تا پروژه‌ها زمین نماند. وقت استفاده از منابع مالی که نوعا یک یا دو ساله است رو به پایان است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد