شرط مجلس برای شفافیت آرای نمایندگان چیست؟
رئیس فراکسیون شفافسازی با اشاره به حمایت خود از طرح شفافسازی آرای نمایندگان بر ضرورت تضمین مصونیت پارلمانی و امنیت نمایندگان پس از اعلام آرای آنها در مورد طرحها و لوایح تاکید کرد.
خبرگزاری ایسنا: محمود صادقی در همایش "چالش شفافیت مجلس" که در دانشگاه شریف برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجویان درباره اعلام حقوق نمایندگی خود اظهار کرد: من در ابتدای دوره نمایندگی، در دانشگاه فردوسی مشهد، حقوقم را اعلام کردم. بعد از آن بود که هجمهها به من شروع شد. برخی نمایندگان حتی به من هجمه فیزیکی کردند و میخواستند من را بزنند. آنها به خاطر اعلام حقوق پشت سر هم در جلسه علنی مجلس، تذکر ماده ۷۹ دادند.
وی اضافه کرد: بر اساس قانون تا پایان سال ۹۶ سامانه اعلام و انتشار علنی حقوق و مزایا باید بارگذاری میشد، اما این اتفاق نیفتاد. ما از آقای جمشید انصاری رئیس امور استخدامی در این باره توضیح خواستیم و ایشان گفت که ۴۰۰ دستگاه اطلاعاتشان را بارگذاری کردند و برخی دستگاهها در ارائه اطلاعات قدری تاخیر کردند که یکی از آنها مجلس است. البته آقای لاریجانی در دیدار با فراکسیون شفافسازی گفتند که آمار و اطلاعات مجلس نیز ارائه شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس درباره میزان حقوق دریافتیاش نیز گفت: برخی نمایندگان از دستگاههای خودشان مامور به خدمت هستند و حقوق آنجا را دریافت میکنند. من هیات علمی دانشگاه و دانشیار هستم و حقوقم حدود ۹ میلیون تومان است، اما میزان هزینههای دفاتر بر اساس تعداد شهرهایی که نمایندگان در حوزههای انتخابیهشان دارند، متغیر است. من بابت هزینههای دفاتر ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت میکنم و غیر از تهران در اسلامشهر، شهرری، لواسانات و پردیس دفاتری داریم.
دیدگاه تان را بنویسید