جمع‌بندی جدید روحانی درباره اصلاح‌طلبان

کد خبر: 880096

عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملّی با بیان اینکه جلسه روحانی با اصلاح‌طلبان با تأخیر ۴ ساله برگزار شد، گفت: انتظار می‌رفت از همان سال اوّل انتخاب روحانی، این جلسات با تمام جریانات سیاسی برگزار می‌شد، نه فقط با حامیان ایشان در جریان اصلاحات.

جمع‌بندی جدید روحانی درباره اصلاح‌طلبان

خبرگزاری فارس: محمّدجواد حق‌شناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملّی با اشاره به برگزاری نشست رئیس‌جمهور با اصلاح‌طلبان، گفت: رئیس‌جمهور وقت مناسبی را صرف این جلسه کردند و اصلاح‌طلبان دغدغه‌هایشان را راجع به اداره کشور و مشکلات مردم، مخصوصاً وضعیت معیشتی و کاهش سرمایه اجتماعی که می‌تواند برای اداره کشور، نگرانی ایجاد کند، مطرح کردند.

وی درباره تأثیر نشست مزبور، بر روابط اصلاح‌طلبان و دولت، گفت: باور من این است که این جلسه با تأخیر ۴ ساله برگزار شد. انتظار می‌رفت از همان سال اوّل انتخاب روحانی، این جلسات با تمام جریانات سیاسی برگزار می‌شد، نه فقط با حامیان ایشان در جریان اصلاحات.

حق‌شناس با بیان اینکه رئیس‌جمهور برآیند قدرت سیاسی تمام آحاد جامعه و حتی کسانی است که به او رأی نداده‌اند، تصریح کرد: بنابراین، رئیس‌جمهور باید نشست‌هایی را به طور مستمر با احزاب داشته باشد و انتظار می‌رود با احزاب حامی خودشان جلسات بیشتری داشته باشند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملّی، تأثیر نشست و برخاست احزاب با رئیس‌جمهور را انتقال مسائل جامعه به وی و رسیدن به راه‌حل‌هایی برای حل نابه‌سامانی‌ها دانست.

حق‌شناس با بیان اینکه اگر نشست رئیس‌جمهور با احزاب را بازی برد- برد تلقی کنیم، برد اصلی نصیب دولتمردان می‌شود تا احزاب، افزود: امیدواریم رئیس‌جمهور، این نشست مثبت را با احزاب اصول‌گرا هم داشته باشند و علاوه بر آن، با نخبگان اقتصادی، هنری و رسانه‌ای هم جلسه داشته باشند تا هم با حوزه‌های مختلف مرتبط شوند و هم اینکه انتظارات و مشکلات آن‌ها را دریافت کنند.

وی افزود: امیدواریم با این جلسات، بتوانیم پیوند وثیق‌تری را بین دولتمردان و آحاد جامعه داشته باشیم.

عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران با بیان اینکه الان در موقعیتی هستیم که قبل از دغدغه جریان اصلاحات، دغدغه ملّی را باید تقویت کنیم و اولویت اوّل ما باشد، تصریح کرد: قطعاً بخشی از این موضوع، در گرو توجه به کارآمدی کابینه و توانمندی برگرداندن اعتماد اجتماعی است.

حق‌شناس ادامه داد: امروز با مشکلاتی از جمله فساد در حوزه‌های مختلف روبه‌رو هستیم و آحاد جامعه را نسبت به مدیریت عالی نظام سیاسی، دولتمردان مجلس و ساختار قضائی- که به شدت فرسوده است- بدبین کرده است و این نیازمند عزم ملّی است که دوباره اعتماد را ایجاد کنند.

وی درباره گام‌هایی که رئیس‌جمهور نیاز است برای تقویت رابطه خود با اصلاح طلبان بردارد، گفت: کابینه فعلی، کابینه‌ای نیست که بتواند مشکلات جامعه را حل کند. باید حلقه انتخاباتی خود را از محدودیت خارج کنیم و افرادی که دارای توانمندی بیشتر و قدرت تصمیم‌گیری مناسب هستند و عملکرد مناسب تری در سابقه آن‌ها وجود دارد را به کار بگیریم.

عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملّی با بیان اینکه باید خون جدید و چهره‌های جدیدتری به کابینه اضافه شود، تصریح کرد: قطعاً اصلاح‌طلبان هم انتظار دارند تا متناسب با وزنی که در جامعه و در مجلس دارند و برای حمایت از رئیس‌جمهور صرف کرده‌اند، در کابینه نماینده داشته باشند.

حق‌شناس افزود: یکی از رویکرد‌هایی که باید مورد توجه قرار گیرد، تقویت جایگاه حزبی در کابینه است؛ یعنی احزاب در قدرت کابینه مشارکت داشته باشند تا یک کابینه انقلابی و پر قدرت را شکل بدهیم تا در این مقطع، دولت احساس تنهایی نکند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این جمله روحانی خطاب به اصلاح‌طلبان که شما شریک دولت هستید، به معنای انتقاد وی از فاصله‌گیری اصلاح‌طلبان از دولت است؟ گفت: به نظر می‌رسد ایشان به این جمع‌بندی رسیده که رویکردی که حداقل از آغاز دور دوم ریاست‌جمهور خود داشته‌اند طوری بوده که عملاً در چینش کابینه، خیلی به پشتوانه رأی خودشان توجه نکرده‌اند و این جرء مشکلاتی است که بروز کرده و امروز این فضا، فرصتی فراهم می‌کند که ایشان بتواند از آن پشتوانه استفاده کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد