زوزه کومله در پاریس

کد خبر: 871630

وقتی جنایات کور گروهک‌های تروریستی در داخل کشور بی‌نتیجه می‌ماند

زوزه کومله در پاریس

صبح نو: روز گذشته، ساختمان سفارت ایران در پاریس مورد حمله گروهیِ چند نفر از اعضای گروهک ضد انقلاب کومله قرار گرفت، آن‌هم بعد از آنکه سه تن از اعضای این گروهک تروریستی در هفدهم مردادماه به جرم درگیری مسلحانه و مشارکت در اقدام تروریستی اعدام شده بودند.

تیرماه سال گذشته یک تیم تروریستی که از مرز‌های غربی قصد ورود به کشور و ایجاد نا امنی را داشت با نیرو‌های سپاه درگیر شده و موفق به اجرای مأموریت خود نمی‌شود. در جریان این درگیری که موجب به هلاکت رسیدن سه نفر از اعضای این تیم تروریستی شد، فردی به‌نام رامین حسین‌پناهی به‌همراه مقادیری سلاح و مهمات دستگیر می‌شود که پس از برگزاری جلسات دادگاه به اتهام محاربه و بغی به اعدام محکوم می‌شود. پس از اعلام حکم اعدام حسین پناهی عناصر ضدانقلاب و معاندین پروژه تطهیر و مظلوم جلوه دادن این عنصر تروریستی عضو گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله را کلید زدند و خوراک تبلیغاتی برای سوءاستفاده دشمنان جمهوری اسلامی فراهم کردند و با حربه مظلوم‌نمایی، این عنصر تروریستی را یک فرد مورد ظلم واقع شده جا بزنند. با وقوع انقلاب اسلامی در سال‌۱۳۵۷ و به‌وجود آمدن خلأ قدرت و امنیت در مرز‌های سیاسی ایران، گروه کومله با ایدئولوژی مائوئیستی در کردستان به مقابله با حکومت مرکزی برخاست. این گروه با مشی مسلحانه و با داشتن پشتیبانان بیگانه، اعم از قدرت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای، در دورانی که دولت جدید به‌طور کامل مستقر نشده بود مقابله با آن را آغاز کرد. نگاهی گذرا به جنایت‌ها و شرارت‌های گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله، نشان می‌دهد که نام «کومله» را باید مترادف با «داعش» دانست؛ گروهکی تجزیه‌طلب و ضدایرانی که اعضایش در آدم‌کشی و جنایتکاری چیزی کمتر از داعشی‌ها نداشته و ندارند. اعضای این گروهک در مقطعی به‌ویژه در دهه‌۶۰ وحشیانه‌ترین جنایات را علیه مردم شمال‌غرب کشور مرتکب می‌شدند. مأموریت ویژه اشرار و عناصر تروریستی کومله از همان ابتدای تأسیس، قتل عام مردم انقلابی کردستان با هدف ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی بود. این مأموریت بنا بر اسناد متقن و غیرقابل خدشه، مستقیماً از جانب آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها برای عناصر تروریستی کومله تعریف شده بود.

به شهادت رساندن ۲۵‌پاسدار کُرد توسط کومله یکی از جنایت‌های کومله، فاجعه ۲۳‌تیر‌۱۳۵۸ و کشتار وحشیانه پاسداران بومی در مریوان است که گروهک کومله و چریک‌های فدایی خلق عاملان این جنایت بودند. عناصر گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله در دهه‌۶۰ در کردستان برای جنایات خود هیچ خط قرمزی قائل نبودند. به شهادت رساندن پاسداران غیور کُرد با اتخاذ روش‌های ناجوانمردانه و بریدن سر پاسدار‌ها برای آن‌ها شیوه‌ای مرسوم و متداول بود.

کودک‌کشی کومله‌ای‌ها در اوایل دهه۶۰ در کردستان مخالفت با کومله به معنای کشته شدن به فجیع‌ترین شکل ممکن بود. با آغاز جنگ تحمیلی نیز، گروهک تروریستی کومله به همکاری با رژیم بعثی عراق پرداخت و به لحاظ اطلاعاتی و عملیاتی در مقام یاری عفلقیان برآمد. گروهک کومله، تجاوز رژیم بعثی عراق به ایران را فرصت مناسبی برای عملیاتی کردن توطئه تجزیه کردستان می‌دانست. کومله‌ای‌ها که برای بمباران مناطق کردنشین به استخبارات رژیم بعثی، گرا می‌دادند قصد داشتند با اشغال ایران توسط صدام، قدرت را در کردستان به‌دست گیرند.

حمله به سفارت ایران با چراغ سبز پاریس بقایای این گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب که در سال‌های اخیر نیز با تأمین مالی سرویس‌های بیگانه و برخی دولت‌های مرتجع منطقه، تلاش‌های مذبوحانه‌ای را برای ترتیب دادن جنایات کور در کشور انجام دادند که با ضرب‌شست مقتدرانه حافظان امنیت کشور و پاسداران سلحشور ایران اسلامی مواجه شده و دست‌شان در داخل قطع شده است، حال برای انتقام دست به حمله به سفارتخانه جمهوری اسلامی در پاریس زدند. در این حادثه که عصر جمعه رخ داد، حدود ۱۵‌نفر از عناصر این گروهک تروریستی با اهانت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی، اقدام به پرتاب سنگ و اشیای مختلف از جمله لوازم کامپیوتر، کپسول آتش‌نشانی و‌... کردند و شیشه‌های ساختمان سفارت را شکستند. پلیس فرانسه از صبح روز جمعه از تحرکات این افراد خبر داشت و به مسوولان سفارت نیز اطلاع داده بود، اما درست زمانی که عناصر گروهک تروریستی کومله در مقابل سفارت حاضر می‌شوند، ماموران پلیس اطراف سفارت را ترک می‌کنند. پس از پایان نمایش معترضان به سفارت ایران، ماموران پلیس بار دیگر به محل خدمت‌شان باز‌می‌گردند.

حمله آزادانه به سفارتخانه‌های ایران! البته از فرانسه که اجازه میتینگ ضد ایرانی سازمان منافقین را همزمان با سفر ظریف به پاریس می‌دهد دور از انتظار نیست که به گروه تجزیه‌طلب کومله نیز برای حمله به سفارت ایران چراغ سبز نشان دهد. این چندمین‌بار طی هفته اخیر است که به سفارتخانه یا کنسولگری‌های ایران در اروپا تعرض می‌شود، نمونه اخیر آن حمله گروهی آشوبگر به سفارت ایران در هلسینکی است.

همزمان با حمله آزادانه گروه‌های تروریستی به سفارتخانه‌های ایران، چند دیپلمات کشورمان در کشور‌های مختلف اروپایی به بهانه‌های واهی بازداشت و مصونیت دیپلماتیک آن‌ها به شکل غیر قانونی لغو شده است. اخراج دو دیپلمات ایران از هلند و بازداشت یک دیپلمات در آلمان نمونه‌هایی از این امر است.

آقای بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور‌خارجه، اما در واکنش به حادثه پاریس گفته است: «بعدازظهر دیروز تعداد اندکی از افراد معاند ضد ایرانی قصد تعرض و آسیب رساندن به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس را داشتند که البته موفق به این کار نشدند و نتوانستند به داخل ساختمان سفارت وارد شوند و با پرتاب اشیایی به سمت ساختمان سفارت، خساراتی به آن وارد کردند.»

آقای قاسمی با انتقاد از عملکرد پلیس فرانسه گفت: «آنان هنگام حضور این مهاجمین که از وابستگان یک گروهک تروریستی بودند، به‌موقع در محل حاضر نبودند که موضوع تهاجم این گروه و عدم حضور به‌هنگام پلیس، تحت بررسی و پیگیری است.» سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین از دستگیری تعدادی از عاملان حمله خبر داد و خواستار «محاکمه و مجازات آن‌ها» شد.

انتقام سخت از تروریست‌ها عناصر گروهک تروریستی کومله، تاکنون بار‌ها با اقدامات تروریستی در مناطق غربی ایران، موجب ناامنی و شهادت بسیاری از هموطنانمان شده‌اند. در یکی از اقدامات اخیر این گروهک که ۲۹تیرماه رخ داد، اشرار و تروریست‌ها که مقر آن‌ها در کردستان عراق است، به پاسگاه مرزی قرارگاه حمزه سیدالشهدا؟ ع؟ نیروی زمینی سپاه پاسداران در روستای «دری» مریوان حمله کردند و ۱۱‌نفر از نیرو‌های امنیتی کشورمان را به شهادت رساندند.

در پاسخ به این اقدامات کور تروریستی، یگان موشکی و پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شنبه گذشته (۱۷‌شهریور) محل استقرار و جلسه سران حزب منحله موسوم به دموکرات کردستان ایران (HDK) از دیگر گروهک‌های جنایتکار و مرکز آموزش تروریست‌های وابسته در منطقه کردستان عراق را با هفت فروند موشک زمین به زمین کوتاه‌بُرد، هدف قرار داد و بدین‌گونه انتقام خون جوانان خود را که در راه دفاع از انقلاب به‌دست اعضای گروهک حدکا به شهادت رسیدند، گرفت.

با افزایش تحرکات ضد انقلاب در مرز‌های غربی، سیاست خویشتن‌داری جمهوری اسلامی ایران در اقلیم کردستان این‌گونه برداشت می‌شد که کشور متأثر از سیاست‌های آمریکای ترامپ و تحریم‌های اعمالی و تلاش در جهت کاهش نفوذ منطقه‌ای تهران، توان مقابله با چنین تحرکاتی را ندارد. تحلیل‌های برخی نویسندگان در رسانه‌های اقلیم کردستان با تزریق جو ناامیدی به مخاطبان کرد ایرانی به‌گونه‌ای پیش می‌رفت که قدرت جمهوری اسلامی ایران تضعیف شده و زمینه تبدیل مناطق کردنشین به میدان فعالیت احزاب کردی فراهم شده است و حتی با تشکیل مرکزی به‌عنوان مرکز هماهنگی و فعالیت مشترک احزاب کردی در اقلیم کردستان پا را فراتر نهاده و ادعا می‌کردند در آینده‌ای نزدیک می‌توانند همچون مناطق کردنشین سوریه اداره محلی مناطق کردنشین ایران را در دست گیرند. اما حمله موشکی به مواضع دموکرات‌ها در شهر کویه، محاسبات و آینده‌نگری اشتباه ضد انقلاب و حامیان آن‌ها را در اقلیم کردستان به‌هم ریخت. اشراف اطلاعاتی ایران بر گروهک‌های ضد انقلاب، به‌ویژه اطلاع از زمان و مکان دقیق نشست کمیته رهبری حزب دموکرات کردستان به‌علاوه توان موشکی کشورمان، طرف‌های اقلیم را شگفت‌زده کرده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین