واکنش عضو حزب اعتماد ملی به جعلی خواندن نامه منتجب‌نیا از سوی حضرتی

کد خبر: 850917

یک عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی به جعلی خواندن نامه منتجب‌نیا از سوی حضرتی واکنش نشان داد و گفت: هیچ تردیدی نداریم که نامه منتسب به خود آقای منتجب‌نیا است.

واکنش عضو حزب اعتماد ملی به جعلی خواندن نامه منتجب‌نیا از سوی حضرتی

خبرگزاری فارس: الیاس حضرتی که اکنون خود را قائم مقام حزب اعتماد ملی می‌داند دیروز (شنبه ۶ مرداد ۹۷) طی نشست خبری در خصوص نامه منتسب به رسول منتجب‌نیا که در آن درباره ایجاد بانک خرید و فروش پست در شهرداری تهران صحبت شده بود گفت که این نامه، نامه منتجب‌نیا و دفتر وی نبوده بلکه جعلی بوده است.

رسول منتجب‌نیا هنوز هیچ واکنشی در خصوص جعلی خواندن نامه‌اش از سوی الیاس حضرتی نداشته است.

اما قربانعلی قائمی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی می‌گوید؛ ما هیچ تردیدی نداریم که نامه منتسب به خود آقای منتجب‌نیا است.

وی افزود: بنده جعلی بودن نامه آقای منتجب‌نیا را تکذیب می‌کنم.

قائمی درباره دادن اطلاعات نادرست به دبیرکل حزب اعتماد ملی از سوی برخی نزدیکان گفت: چه بخواهیم، چه نخواهیم آقای کروبی در حصر و محدودیت هستند و ارتباطات ایشان نیز قطعاً با موانعی روبه‌رو است؛ بنابراین کسانی که با ایشان مراوده دارند به تعداد انگشتان یک دست هم نیستند؛ بنابراین نباید انتظار داشته باشیم که دبیرکل حزب اعتماد ملی تمام اخبار و اطلاعات را آن گونه که هست به دست آورد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: هم کسانی که ادعا دارند که آقای کروبی کاملاً بر موضوع اشراف دارند و گاهی نامه‌های تایپ شده می‌برند و از ایشان امضا می‌گیرند راه نادرستی می‌روند و هم کسانی که ادعا دارند آقای کروبی هیچ اطلاعی از موضوع ندارد اشتباه می‌کنند.

احتمالاً اشاره قائمی به -کسانی که نامه تایپ شده نزد دبیرکل حزب اعتماد ملی می‌برند تا از وی امضا بگیرند- حسین کروبی فرزند مهدی کروبی باشد که برخی از اعضای حزب اعتماد ملی تأکید کرده بودند که وی اخبار را وارونه به سمع و نظر مهدی کروبی می‌رساند.

به گفته قائمی، افرادی که امضای آقای دبیرکل حزب اعتماد ملی پای فرم کاندیداتوری برای شرکت در کنگره را دیده‌اند قاعدتاً امضای مهدی کروبی را پای نامه تایپ شده انتخابات شورای مرکزی را نیز نظاره کرده‌اند؛ بنابراین این دو امضا باهم در تضاد است و همین تضاد به ما می‌فهماند که آقای دبیرکل آنگونه که باید و شاید بر مسائل حاکم بر حزب اشراف ندارد و افرادی که به ایشان مراجعه می‌کنند نظر خودشان را گاهاً اعمال کرده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: کانال ارتباطی حصر تعداد محدودی هستند که به طور قطع آن‌ها می‌توانند در ارائه اخبار و اطلاعات و نتیجه‌ای که می‌خواهند نقش انکارناپذیری داشته باشند.

به گزارش فارس، جرقه اختلافات در اعتماد ملی سال ۹۴ کلید خورد درست زمانی که دو دستگی در حزب به دلیل حضور یا عدم حضور در شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به وجود آمد و طیف نزدیک به منتجب نیا بر طبل جدایی از شورای عالی و طیف دوم طبل همکاری و حضور در این شورا را به صدا در می‌آورد.

طیف منتجب‌نیا همراه با برخی از احزاب اصلاح‌طلب مثل حزب مردم‌سالاری، مجمع نیرو‌های خط امام (ره) و انجمن مدرسین دانشگاه معتقد بودند که باید ذیل شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در انتخابات حاضر شوند.

یارکشی و اختلافات در حزب اعتمادملی چراغ خاموش و لاکپشتی ادامه داشت تا اینکه بغض دلخوری‌ها در کنگره سراسری حزب یعنی ۵ خردادماه سال جاری ترکید و با ضرب و شتم تمام شد!

تا اینکه الیاس حضرتی که حالا نمایندگی مردم تهران در مجلس را هم بر عهده دارد در حاشیه مراسم ختم پدر تاجزاده به جمع خبرنگاران آمد و خود را قائم مقام حزب اعتماد ملی خواند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد