دوز اصلاح طلبی کابینه روحانی چقدر؟
قلیزاده درباره دوز اصلاح طلبی کابینه گفت: نمیتوانیم اندازهگیری کنیم اما در سطح وزرا باید بگویم که مثل دولت یازدهم هست و کمی دوز اصلاحطلبی آن بیشتر هم شده اما در سطح معاونان، استانداران و رؤسای سازمانها دوز اصلاح طلبی بسیار پررنگ است.
خبرگزاری فارس: دبیرکل سابق مجمع دانشآموختگان ایران اسلامی با بیان اینکه روحانی هیچگاه ادعا نکرده بود که تابلوی اصلاحطلبی دارد که حالا بخواهد از اصلاحطلبها جدا شود، گفت: ما از روحانی به عنوان خیرالموجودین حمایت کردیم.
رحمانقلی قلیزاده دبیرکل سابق مجمع دانشآموختگان ایران اسلامی درباره انتقادات اصلاح طلبان به چرخش روحانی به راست اظهارداشت: من هیچگاه اصلاحطلبی را مستقل از اصولگرایی و دیگر جناحها نمیبینم و اینگونه نیست که هر یک از ما بخواهیم رقیبمان را حذف کنیم.
وی افزود: هر اصولگرا و اصلاحطلبی که بخواهد قدرت را در دست بگیرد باید از جمیع جناحها و اندیشهها استفاده کند.
قلیزاده گفت: روحانی هیچگاه ادعا نکرده بود که تابلوی اصلاح طلبی دارد که حالا بخواهد از اصلاح طلبها جدا شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه در سال 92 و 96 روحانی خیرالموجودین بود، خاطرنشان کرد: ما از روحانی به عنوان روحالموجودین حمایت کردیم چرا که وی میتواند تعادل عقلانی ایجاد کند و ملت و نظام با کمترین هزینه بیشترین فایده را ببرد.
وی تأکید کرد: حتی در سال 92 که آقای عارف رقیب آقای روحانی بود ترجیح من در صحنه ماندن روحانی بود و بسیاری از نزدیکان به همین دلیل به من حمله میکردند و میگفتند از شما که اصلاحطلب هستید بعید است این حرفها را بزنید.
مسئول ستاد نمایندگان ادوار حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 در پاسخ به این پرسش که برخی از اصلاحطلبان معتقدند که روحانی آنگونه که باید و شاید از اصلاح طلبان در دولت استفاده نکرده است، گفت: به نظر بنده روحانی در حد توان در مورد وزارتخانهها خیرالموجودین را انتخاب کرده است البته در مورد وزارت علوم این نقد به ایشان وارد است اما معتقدم روحانی در کل سعی کرده رضایتمندی اصلاحطلبان را پیش ببرد.
قلیزاده با بیان اینکه رضایتمندی اصلاحطلبان همان قدرت خواهی است، گفت: من قدرتخواهی را مذموم نمیدانم اما قدرتخواهی باید عقلانی باشد. بنابراین اگر روحانی تمام کابینه را اصلاح طلب میگذاشت کار بسیار بدی بود و بالعکس.
وی درباره حذف مجید انصاری از کابینه و کمرنگ شدن جهانگیری تأکید کرد: بحث آقای انصاری و آقای جهانگیری بحث بسیار جزئی است چرا که اگر آقای انصاری از کابینه حذف شده این حق آقای روحانی است و معتقدم انتقادات اینچنینی برای اصلاح طلبان فایدهمند نخواهد بود.
دبیرکل سابق مجمع دانشآموختگان ایران اسلامی افزود: اینکه انتقاد میشود که نقش آقای جهانگیری کمرنگ شده این به آقای روحانی چه ربطی دارد؟ خود آقای جهانگیری در کمرنگ و پررنگ شدن خود دخیل است.
وی در پاسخ به این پرسش که برخی از کارشناسان معتقدند که کمرنگ شدن آقای جهانگیری در کابینه به دلیل مسئله مالی و بازداشت برادر ایشان است، گفت: این شخصی کردن امور است، این مسئله برای آقای روحانی هم پیش آمد اما ایشان به جای کمرنگ کردن خود، بیشتر پررنگتر شد.
قلیزاده درباره دوز اصلاح طلبی کابینه نیز گفت: نمیتوانیم اندازهگیری کنیم اما در سطح وزرا باید بگویم که مثل دولت یازدهم هست و کمی دوز اصلاحطلبی آن بیشتر هم شده اما در سطح معاونان، استانداران و رؤسای سازمانها دوز اصلاح طلبی بسیار پررنگ است.
عضو مجمع دانشآموختگان ایران اسلامی با تأکید بر اینکه اصلاح طلبان در 2 انتخابات 92 و 96 ریاست جمهوری چارهای جز حمایت از روحانی نداشتند، گفت: این صحیح نیست که امروز برخی اصلاح طلبان های و هوی راه بیاندازند و بگویند روحانی از اصلاح طلبان فاصله گرفته و به اصلاح طلبان میدان نداده است چرا که این حرفها اشتباه است.
وی در پاسخ به نقد دیگری از سوی اصلاح طلبان مبنی بر اینکه جهانگیری و عارف برای 1400 سوختهاند، گفت: خیر، معتقدم هیچ یک از این دو بزرگوار نسوختهاند، البته کسی هم به آقای جهانگیری برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 چک سفید امضا نداده بود، این اشتباه است که به خاطر اینکه کسی نقش خوبی را در مناظرات و انتخابات دور قبل ایفا کرده باشد بگویید حتماً گزینه قطعی ما برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی است البته آقای جهانگیری خوب هم نمیدرخشید باز جزء گزینههای اصلاحطلبان برای سال 1400 بود.
به گزارش فارس، مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی جزو احزاب 18 گانه عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است.
دیدگاه تان را بنویسید