سرویس سیاسی فردا: بلواي اخير عليه اعضاي اصولگرا و انقلابي شوراي شهر تهران حكايت از برنامه ريزي سنگين رسانه اي -امنيتي در ماه هاي پيش رو دارد. گزارش سازمان بازرسي چيزي بيش از طرح چند سوال نيست. اما به نظر می رسد این هجمه ها و بحث روی موضوع کنسرت ها به نوعی برای سرپوش گذاشتن بر موضوع فیش های حقوقی و مدیران نجومی این دولت است. در همین رابطه نظر مهدی محمدی، کارشناس مسائل سیاسی را جویا شدیم.
مهدی محمدی در خصوص هجمه های اخیر علیه اصولگرایان به خبرنگار فردا گفت: دولت در مورد فیش های نجومی ضربه ای سخت و تاریخی و خرد کننده ای را دریافت کرد. در شرایطی که مردم از وضعیت اقتصادی روزمره خودشان ناراضی بوده و هستند و روز به روز نیز در حال گسترش است و به همین علت محبوبیت دولت هم به شدت رو به افول است.
وی تصریح کرد: عده ای از مدیران دولت حقوق های باورنکردنی دریافت می کنند و دولت با آنها مبارزه نکرده است؛ آقای اژه ای نیز گفتند که دولت اعلام کرده کلا با 15 نفر برخورد کرده است؛ اما تعداد واقعی بیشتر از 15 نفر است و برای مجازات همان 15 نفر هم برای دستورات لازم داده نشده است.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: دولت به جای برخورد با موضوع فیش های حقوقی سعی می کند با تولید مسئله های فرعی و انحرافی ذهن مردم را به سمتی بکشاند که این موضوع جدی را فراموش کنند؛ از جمله اینها بحث کنسرت ها و اتهاماتی است که به اعضای شورای شهر تهران و شهرداری تهران زده شده و الان به فاصله کمتر از یک روز روشن می شود که همه اینها خلاف واقع بوده و حتی همان نهاد تولیدکننده گزارش هم تاکید دارد که این گزارش اولیه و اصلا یک سری سوال است نه اتهام.
محمدی اضافه کرد: یکی از اعضای شورای شهر توضیح دادند که همچین اتهاماتی کاملا نادرست است. این پروژه عملیات روانی حتی 24 ساعت هم دوام نیاورد. با این وجود فکر می کنم این مشی و روش ادامه خواهد داشت. به دلیل اینکه دولت نه اراده ای برای مبارزه با فساد داشته و نه برنامه ای برای تولید اقتصادی و کاهش بار معیشت از دوش مردم دارد؛ بنابراین چاره ای ندارد جز اینکه به این جنجال آفرینی ها پناه ببرد.
وی در پاسخ به این سوال که ممکن است سوژه های بعدی دولت برای هجمه چه باشد، تاکید کرد: تیم عملیات روانی دولت سوژه های خود را با شرایط روز انتخاب می کند؛ بنابراین شاید سوژه های از پیش آماده ای وجود نداشته باشد؛ اما در وجود داشتن آن، هیچ تردید نیست.
محمدی در خصوص اقدامات دولت برای بازسازی چهره خود پس از ماجرای فیش گیت گفت: کشاندن فضای جامعه به سمت دوقطبی های فرهنگی و اجتماعی و تلاش برای معرفی دولت به عنوان هوادار آزادی های اجتماعی غیر مجاز مهمترین کاری است که الان متاسفانه تیم عملیات روانی دولت و رسانه ای حامی آن انجام می دهند. البته به نظر من این موضوع در بلندمدت ضربه جدی به دولت خواهد زد به ویژه در میان مردم ایران که بسیار متدین و پایبند به ارزش های اخلاقی و طرفدار مهندسی فضای اجتماعی بر اساس اصول دینی و ارزشهای اخلاقی هستند.
وی در خاتمه گفت: همین راهی را که دولت می رود ممکن است چند ماهی برای دولت راه باز کند؛ ولی نهایتا این تاکتیکی است که از لحاظ راهبردی صدمه های جدی را به دولت وارد خواهد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید