مقاومت تا آخرین نفس و اقامه دعوی علیه نیروهای ناتو!

کد خبر: 150531

سرهنگ قذافی در پیام تلفنی در حالی که فریاد می‌زد اعلام کرد «ما زانو نخواهیم زد و هرگز تسلیم نخواهیم شد. یا مرگ یا پیروزی؛ تنها راه پایان دادن به این شرایط است که از نظر ما تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند»/ وکلای عایشه قذافی- دختر قذافی- در پاریس و بلژیک از چهار تن از مقامات لیبیایی که در بمباران های نیروهای ناتو کشته شده اند، اقامه دعوی کرده اند.

مقاومت تا آخرین نفس و اقامه دعوی علیه نیروهای ناتو!

دیروز (سه شنبه) طرابلس-پایتخت لیبی- شاهد یکی از بد‌ترین بمباران‌ها نیروهای ائتلاف در این چند ماه بود. اما هنوز مدتی از بمباران نگذشته بود که سرهنگ قذافی در پیامی تلفنی سوگند یاد کرد «تا پای جان خواهیم ایستاد و هرگز تسلیم نخواهیم شد».

به گزارش سرویس بین الملل «فردا» به نقل از وب سایت هافینگتون پست، سرهنگ قذافی در پیام تلفنی خود به شبکه تلویزیونی لیبی با عصبانیت به انتقاد از مبارزه نیروهای انقلابی پرداخت که از اواسط فوریه سال ۲۰۱۱ علیه او و حکومتش به خیابان‌ها آمده‌اند. قذافی در حالی که فریاد می‌زد اعلام کرد «ما زانو نخواهیم زد و هرگز تسلیم نخواهیم شد. یا مرگ یا پیروزی؛ تنها راه پایان دادن به این شرایط، که از نظر ما تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند». آخرین باری که قذافی در تلویزیون دیده شد به اواخر اوت باز می‌گردد و دیدار او با رئیس جمهور افریقای جنوبی که برای مذاکره با سرهنگ به این کشور آمده بود. از فردای حملات نیروهای ائتلاف به لیبی، سرهنگ به زندگی در اختفا روی آورده است. همچنین بر اساس خبر‌ها تا به امروز از نزدیکان قذافی تنها سیف العرب- یکی از پسران سرهنگ- و سه تن از نوه‌های او در این حملات کشته شده‌اند. از حمله نیروهای ائتلاف در مارس تحت لوای قطعنامه سازمان ملل تا کنون، صدمات بسیاری به مواضع و شهر‌ها و مردم لیبی وارد آمده است. ابراهیم یکی از انقلابیون لیبی در انتقاد از حملات نیرهای ائتلاف عنوان کرد «آن‌ها به جای صحبت و مذاکره با ما تنها به بمباران مشغولند. آن‌ها کنترل خود را از دست داده‌اند و دیوانه شده‌اند.» ابراهیم همچنین عنوان کرد که «حملات روزهنگام نیروهای ائتلاف خطرات بیشتری برای مردم غیر نظامی دارد، زیرا مردم برای انجام امورات خود وارد خیابان‌ها می‌شوند و خانواده‌ها از یکدیگر جدا می‌افتند. از سوی دیگر، فصل امتحانات دانش آموزان در این کشور آغاز شده است و هزاران دانش آموز لیبیایی هر لحظه در خطر مرگ قرار دارند. این مساله تاثیر فراوانی بر روی خانواده‌ها نیز داشته است».
از سوی دیگر اخیرا وکلای عایشه قذافی - دختر قذافی- در پاریس و بلژیک از چهار تن از مقامات لیبیایی که در بمباران های نیروهای ناتو کشته شده اند، اقامه دعوی کرده اند. به گفته ناظران این اقدام برای فشار آوردن به نیروهای ناتو برای خروج سریع‌تر از این کشور انجام شده است.
همچنین با افزایش حملات نیروهای موتلف به مواضع قذافی، رایزنی‌ها برای پایان دادن به این جنگ همچنان ادامه دارد. بر اساس خبر‌ها، وزیر خارجه سرهنگ قذافی- عبدالعطی العبیدی- برای انجام پاره‌ای از مذاکرات به پکن سفر کرده بود. چینی‌ها در خصوص این مذاکرات اعلام کردند که به راهکارهایی برای پایان دادن به این جنگ دست یافته‌اند و آماده‌اند تا می‌انجیگری در این امر را پذیرا باشند. این در حالی است که چین در سازمان ملل از دادن رای به قطعنامه خودداری کرد و مخالف حمله به لیبی بود. پکن در این زمینه معتقد بود که مردم لیبی بایستی خود در مورد قذافی به نتیجه برسند. همچنین در ماههای اخیر با طولانی شدن حمله پکن بار‌ها زبان با انتقاد از این حملات گشوده بود. سخنگوی وزارت امور خارجه چین- هُنگ لی- نیز اعلام کرد که مذاکرات با العبیدی برای یافتن زراه حل سیاسی برای بحران لیبی بوده است. او همچنین اعلام کرد که چین بسیار مایل است تا نقش می‌انجیگری در این بحران را ایفا کند. نماینده روسیه در لیبی نیز در گفتگوی خود با نمایده دولت انتقالی در لیبی اعلام کرد «قذافی مشروعیت خود را از دست داده است، اما این بدان معنا نیست که دست نیروهای ناتو را برای حمله به این کشور باز باشد. هر اندازه که این جنگ ادامه یابد، آشتی ملی نیز در این کشور به تاخیر خواهد افتاد».
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد