آخرین وضعیت شبکه برق کشور
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق گفت: ۲۲ سال است که شبکه برق ایران با هیچ گونه فروپاشی که منجر به خاموشی گسترده شود مواجه نشده و پایدار است.
مهدی مقیم زاده، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: متوسط رشد سالانه مصرف برق در ایران ۵ درصد است که با توجه به پیک حدوداً ۸۰ هزار مگاواتی تابستان امسال، برای تابستان سال آینده حداقل باید ۴۰۰۰ مگاوات ظرفیت عملی تولید برق به مدار بهره برداری وارد شود.
وی افزود: برای خروجی ۴۰۰۰ مگاواتی افزایش عملی تولید برق، باید ۶ تا ۷ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه ایجاد شود.
به گفته مقیم زاده از ۱۴ مگاپروژه برنامه ریزی شده برای آمادگی تابستان ۱۴۰۴، شش برنامه در خصوص افزایش ظرفیت تولید برق است.
وی ادامه داد: پیک تابستان در سالهای اخیر از سه ماه به چهار ماه افزایش یافته، و به همین نسبت، یک ماه از زمان در اختیار برای تعمیرات نیروگاهها کاسته شده و هر ساله باید تا پایان اردیبهشت ماه تعمیرات نیروگاهها تکمیل شود.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق تصریح کرد: در تابستان امسال به طور متوسط ۱۰ هزار و ۵۰۰ مگاوات عدم تأمین برق داشتیم که این میزان در زمان پیک به ۱۸ هزار مگاوات هم رسید و این فاصله با جابه جایی بار جبران شد.
مقیم زاده در پاسخ به سوالی در خصوص اتفاقات شب گذشته ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم هوایی ایران، گفت: در اتفاقات شب گذشته هیچ گونه مشکلی برای شبکه برق کشور رخ نداده و شرایط شبکه برق در اقصی نقاط کشور کاملاً نرمال و پایدار است.
وی در خاتمه اضافه کرد: ۲۲ سال است که شبکه برق ایران با هیچ گونه فروپاشی که منجر به خاموشی گسترده شود مواجه نشده و پایدار است.
مهر
دیدگاه تان را بنویسید