در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان اداری و استخدامی؛
عارف: کسری بودجه ایجاب میکند تخصیصها را کم دهیم
معاون اول رئیس جمهور در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: حاضران در این نشست میدانند که کسری بودجه امسال چقدر است؛ این کسری ایجاب میکند که تخصیصها را کم پرداخت کنیم.
محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان اداری و استخدامی، گفت: امیدوارم آقای رفیعزاده مسئولیت سنگینی را که به عهده گرفتند با توفیق الهی به سرانجام برساند و از تجارب بیش از ۲۰ ساله خود در راستای تحقق اهداف برنامهها و تحول در کشور استفاده کند.
وی افزود: بسیاری از شما حاضران دیدگاه من را در رابطه با دو سازمان تخصصی برنامهریزی و امور استخدامی میدانید. من قبل از ورود به سازمان مدیریت دیدگاه متفاوتی داشتم و بعد از ورود به این سازمان نگاهم تغییر کرد و پیش از آن نگاه من خیلی متفاوت بود؛ زیرا من در یک دستگاه فرهنگی حضور داشتم که همواره مطالبهگری میکردیم.
معاون اول رئیس جمهور در همین رابطه عنوان کرد: من که در دستگاه فرهنگی فعالیت میکردم، فکر میکردم فلسفه وجودی سازمان مدیریت و استخدامی که قبلاً یک سازمان بود، منفیبافی و کارشکنی است. خدا را شاکرم بعد از یک هفته که در خدمت آقای عسکری آزاد و دیگر همکاران بودم به طور ۱۰۰ درصدی نظرم عوض شد و به اهمیت این دو سازمان در تحقق اهداف برنامهها پی بردم.
عارف با بیان اینکه هم اکنون دیدگاه من این است که سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور خود صاحب برنامه است، ادامه داد: من به دوستان سازمان برنامه میگویم که دستگاههای اجرایی را کارگزار خودتان برای اجرای اهداف بدانید و تحول اداری و اصلاح ساختار بیشتر در این بخش اتفاق میافتد و نظارت بر برنامهها و تدوین ضوابط مربوط به تحقق برنامهها در سازمان دیگری اتفاق میافتد.
وی گفت: خدا را شاکرم که این نگاه نسبت به سازمان برنامه در سال ۸۴ که در دولت بودند، در آنجا نیز جا افتاده بود که فلسفه وجودی این دو سازمان حل مشکل است. جلوگیری از یک تقاضا و یا رد آن هنر نیست، بلکه هنر این است که اگر تقاضایی مطرح میشود با توجه به امکانات محدودی که داریم این فرض را داشته باشیم که قطعاً نمیشود به همه تقاضاها پاسخ مثبت داد بلکه راهکار حل مشکل را مطرح کنیم.
معاون اول رئیس جمهور در رابطه با بودجه مصوب بیان کرد: حاضران در این نشست میدانند که کسری بودجه امسال چقدر است. این کسری ایجاب میکند که تخصیصها را کم پرداخت کنیم؛ نمیتوانیم تخصیص بالای ۹۰ و ۹۵ داشته باشیم. اینکه در کدام تخصیصها عددها را کم کنیم، مسئلهای است که مطرح است.
مهر
دیدگاه تان را بنویسید