جوان: براندازان پیام انتخابات ایران را شنیدهاند!
شبکههای فارسیزبان در هفتههای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری در ایران تمام تلاش خود را برای تحریم انتخابات در ایران انجام دادند. با این حال، آنچنان که تصور میکردند، نشد.
فقط هم رسانههای ضدانقلاب نبودند، بلکه سیاهی لشکرها هم مثل همه انتخاباتها به میدان آمدند و دو کارویژه مبتذل را پیش بردند؛ اول حملات سایبری به فعالان مجازی که برای کاندیدای خود تبلیغ میکردند، دوم حضور در مقابل مراکز اخذ رأی انتخابات در خارج از کشور و فحاشی به رأی دهندگان!
از سال ۱۴۰۱ رسانههای برانداز از تغییر قریبالوقوع نظام سیاسی ایران صحبت میکنند، اما در عمل این جمهوری اسلامی بوده که توانسته قدرت و حاکمیت و اقتدار خود را تثبیت کند. پس از برگزاری دور اول انتخابات، برخی کانالهای تلگرامی سطح پایین برانداز میگفتند آمار مشارکت اینگونه نیست و همه اعداد ضربدر سه شده است! دروغ خندهداری بود، اما کسانی بودند که آن را باور کنند. کسانی که هنوز برای پهلویها هورا میکشند یا خود از سمپاتهای منافقین هستند.
با برگزاری دور دوم و بالا رفتن آمار مشارکت وضعیت براندازان به جایی رسید که نتوانند مشروعیتبخشی این مشارکت به نظام جمهوری اسلامی را انکار کنند. در اینترنشنال و بیبیسی فارسی در لابهلای تحلیلهای براندازانه ضدانقلاب و ناسزاگویی به مردمی که رأی دادهاند، نکات جالب توجهی به چشم میخورد. از جمله یک کارشناس اینترنشنال میگوید: «این مشارکت مصرف خارجی دارد. حتی اگر ۴۰ درصد هم در انتخابات شرکت کنند، میگویند به هر حال ما یک مشروعیت ۴۰ درصدی داریم» یا مثلاً درباره ایرانیانی که در خارج از کشور در انتخابات شرکت کردند، این نکته را مورد توجه قرار میدهند که «این چند هزار رأی دهنده خارج از کشور را تقویت میکنند که پشتیبان لابی و کارشناسان جمهوری اسلامی در خارج از کشور شوند.»
یکی از این کارشناسان شبکه صهیونیستی اینترنشنال که فهمیده فحاشی راه خوبی برای منصرف کردن مردم از مشارکت در انتخابات نیست، میگوید که «ما باید راه بهتری برای گفتگو با مردم پیدا کنیم. ادبیات از سر تفرعن و غرور و اینکه ما میفهمیم و مردم نمیفهمند، جواب نمیدهد و شکافها و گسلها را بیشتر میکند.»
آن سو البته کارشناسان دیگری هم هستند که تلاش میکنند با ادبیات دیگری مشارکت در انتخابات را تخطئه کنند. از جمله یکی از آنها معتقد است که «آن کسی که منتقد نظام است، رفته زندان و بیرون آمده و حالا رأی میدهد، در واقع دارد از پشت به این مردم خنجر میزند.»
از نظر آنها مردم ایران فقط براندازان هستند و دهها میلیون نفر شرکت کننده در انتخابات، دیگر مردم محسوب نمیشوند، اما تیر نهایی بر پیکره نحیف براندازان در موضوع انتخابات اخیر را یک کارشناس شرکتکننده در یکی از گفتگوهای بیبیسی فارسی میزند که میگوید: «اگر این فرض را بپذیریم که نظام با مشارکت بیشتر، ثبات خود را تضمین میکند، این اتفاق افتاده است.»
میزان مشارکت البته باید بیشتر باشد و کسی در داخل نظام به این آمارها اکتفا نمیکند و همه دنبال افزایش مشارکت هستند، اما اینکه مشارکت ۵۰ درصدی میتواند چنین فشارهایی به ضدانقلاب وارد کند و پیام اقتدار از ایران برساند، جالب توجه است.
دیدگاه تان را بنویسید