آیا فراکسیون اقلیت در مجلس آینده شکل خواهد گرفت؟

کد خبر: 1278765

سخنگوی حزب ندای ایرانیان با اشاره به ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم، گفت: در مجموع دستاورد مورد انتظار ما برای تشکیل فراکسیونی که مد نظر داشتیم محقق شد.

آیا فراکسیون اقلیت در مجلس آینده شکل خواهد گرفت؟

«سعید نورمحمدی» سخنگوی حزب ندای ایرانیان نتایج انتخابات ۱۱ اسفند را واجد درس‌های قابل‌توجهی برای مسئولان، احزاب، گروه‌های سیاسی و همه آنهایی که علاقمند به سرنوشت ایران هستند ارزیابی کرد.

وی با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد از مردم در انتخابات شرکت کردند و بخش قابل توجهی از آراء هم باطله است، اظهار کرد: برخی از افرادی که وارد مجلس می‌شوند حائز ۲۰ درصد آراء صحیح ۲۰ درصد از مردم تهران هستند، و این یعنی یک جریان اقلیت پیروز انتخابات تهران شده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به میزان مشارکت و آراء منتخبین در قیاس با آمار ادوار گذشته انتخابات، تأکید کرد: هیچ مسئول دلسوز و هیچ نهاد حاکمیتی که برای اقتدار ایران اهمیت قائل باشد، نمی‌تواند از کنار این آمار بی‌تفاوت بگذرد و حتما باید برای آن راهکاری اندیشیده شود که همه مردم احساس کنند در مجالس آینده دارای نماینده هستند، درغیراینصورت با کاهش مشارکت بیشتری مواجه خواهیم شد.

نورمحمدی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه با توجه به نتایج انتخابات چه تعداد از افرادی که از احزاب اصلاح‌طلب از آنها حمایت کردند به مجلس راه یافتند و آیا فراکسیون اقلیت در مجلس آینده شکل خواهد گرفت؟ تصریح کرد: از نظر چهار حزبی که از مشارکت در انتخابات حمایت کردیم، نتیجه کلی انتخابات همان چیزی بود که به دنبال آن بودیم، چرا که از ابتدا دنبال نتیجه ایده‌آل نبودیم و کاملا واقع‌گرایانه به انتخابات نگاه می‌کردیم. از میان افرادی که چهار حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، اعتماد ملی، ندای ایرانیان و اعتدال و توسعه به عنوان گزینه‌های خودشان در انتخابات معرفی کردند، در سراسر کشور ۳۰ نفر رأی آوردند و انتظار ما هم بیش از این نبود.

وی با اشاره به عدم توفیق محمدباقر نوبخت و علی مطهری در کسب آراء مردم رشت و تهران، تصریح کرد: رأی نیاوردن این آقایان محاسبات‌ ما را به‌ هم ریخت. اما در مجموع دستاورد مورد انتظار ما برای تشکیل فراکسیونی که مد نظر داشتیم محقق شد.

سخنگوی حزب ندای ایرانیان دلیل عدم توفیق افراد شاخصی نظیر نوبخت و باهنر در حوزه‌هایی خارج از تهران با وجود رقابتی بودن انتخابات را بی‌توجهی این افراد به روی کار آمدن نسل جدید عنوان کرد و گفت: به نظر نمی‌رسد این نتیجه حاوی پیام خاصی از طرف مردم آن حوزه‌ها باشد، بلکه مهم‌ترین دلیل این مسأله این بود که هم آقای نوبخت و هم آقای باهنر مدت‌ها در این شهرها حضور نداشتند و از زمان نمایندگی آنها در این شهرها سال‌ها گذشته بود و در این مدت نسل‌های جدیدی روی کار آمده‌اند که هیچ خاطره و قرابت فکری با این افراد احساس نمی‌کنند.

نورمحمدی با بیان این‌که در برخی حوزه‌ها چهره‌های شاخصی نامزد شدند و به دلیل این‌که ارتباط‌شان با حوزه‌های انتخابیه قطع نشده بود و با نسل‌های جدید ارتباط داشتند توانستند رأی بیاوردند، تأکید کرد: به نظر ما دلیل عدم توفیق این افراد قطع ارتباط‌شان با نسل‌های جدید بود؛ این افراد متوجه تغییر نسل نشدند و تصورشان این بود به صرف اینکه در دوران نمایندگی در آن حوزه‌ها کارنامه موفقی داشتند، بعد از ۲۰ سال می‌توانند برگردند و به راحتی دوباره اقبال مردم را به دست آورند.

وی با بیان اینکه ستادهای انتخاباتی هر دو آن‌ها بسیار ضعیف بود به این دلیل که تصور می‌کردند نیازی به ستاد انتخاباتی ندارند و خودشان به تنهایی یک رسانه بزرگ هستند، از این‌رو ستاد جدی تشکیل ندادند، اظهار کرد: شاید هم این افراد دچار غرور انتخاباتی شدند و حضور خودشان را برای رأی‌آوری کافی دانستند.

این فعال سیاسی همچنین به گزارش‌های تأییدنشده‌ای اشاره کرد که برخی افراد ادعا می‌کردند هنگام مراجعه به شعب اخذ رأی به آن‌ها اعلام شده کد ملی آن‌ها قبلا در سیستم احراز هویت ثبت شده است، در حالی‌که این افراد اصلا در انتخابات شرکت نکرده بودند.

سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: این موارد را بررسی می‌کنیم و به وزارت کشور اعلام می‌کنیم تا برای ادوار بعدی انتخابات مدنظر داشته و اشکالات احتمالی را مرتفع کنند./ ایرنا

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد