پورمختار در گفتوگو با «فردا»:
اصلاحات به آخر خط رسید
فعال سیاسی گفت: اصلاحات دیگر با این دست فرمان نمی تواند ادامه دهد باید تجدیدنظری در روش و مشی سیاسی خود انجام دهد.
گروه سیاست سایت فردا: اصلاح طلبان این روزها اوضاع و احوال درستی ندارند و از استانداردهای یک جریان سیاسی خارج شدند. عملکرد نامطلوب آنها در دولت روحانی و مجلس دهم ضربه سختی به سرمایه اجتماعی اصلاحات زد؛ از این رو شکاف نسلی عمیقی در این جریان پدید آمده که حیات سیاسی آن را تهدید می کند، به طوری که در این دوره از انتخابات مجلس خودشان معترف هستند که دست شان خالی است.
محمدعلی پورمختار در گفتوگو با خبرنگار فردا درباره دست خالی بودن اصلاح طلبان در این دوره از انتخابات مجلس گفت: عملکرد دولت هایی با رویکرد اصلاح طلبی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصادی و سیاست خارجی ضعیف بود و همین مسئله ریزش سرمایه اجتماعی و نیروهای این جریان را در پی داشت.
وی با اشاره به تشتت داخل جریانی اصلاحات افزود: اصلاح طلبان اختلافات زیادی با هم دارند و هم اکنون 5-6 گروه شده اند که مواضع همدیگر را قبول ندارند بنابراین نتوانستند به وحدت برسند چون عده ای قائل به تحریم و عدم حضور در انتخابات هستند و عده ای ثبت نام کردند و می خواهند در داخل نظام خود را تعریف کنند.
این فعال سیاسی اظهار کرد: در زمان دولت گذشته عده ای از اصلاح طلبان گفتند «دیگر خاتمی رئیس نیست و رفتند به سمت روحانی» اما این چرخش نیز نتیجه نداد. بعد آقای نبوی رئیس جبهه اصلاحات شد اما او نیز استعفا داد و جایش فردی آمد که ناشناخته است و نمی توان روی او حساب کرد. در مجموع همه این عوامل باعث ضعف جریان اصلاحات شد که نتوانستند روی برنامه انتخاباتی تدوین کنند و برای اجرای آن تصمیم بگیرند.
وی افزود: البته اصلاح طلبان غفلت نکردند و عده ای کاندیداهای بی نام و نشانی را وارد کردند که بعد از رأی آوری رو خواهند آمد و موضع شان را اعلام خواهد کرد.
این نماینده ادوار مجلس درباره حیات سیاسی اصلاح طلبان بیان کرد: اصلاحات با این روش قادر به ادامه دادن نیست. دیدگاه های اصلاح طلبان خیلی متفاوت و متناقض است. این نشان می دهد اصلاح طلبان تقریبا به آخر خط رسیدند. از این رو آقای محمدعلی وکیلی از نیروهای اصلاح طلب می گوید «تقریبا جریان اصلاحات به آخر خط رسیده و به این شکل قادر به ادامه نیست.
وی افزود: اصلاحات دیگر با این دست فرمان نمی تواند ادامه دهد باید تجدیدنظری در روش و مشی سیاسی خود انجام دهد و بیشتر به چارچوب های نظام و مطالبات مردم توجه کنند تا در آینده مورد توجه قرار بگیرند.
دیدگاه تان را بنویسید