امیدواری اصلاحطلبان به تشکیل اقلیت قوی در مجلس
یک عضو شورای مرکزی کارگزاران گفت: من باور دارم انشعابی بین دو طیف راست و چپ اصلاحات نیست. او ابراز امیدواری کرد که اصلاحطلبان به تشکیل اقلیتی پرقدرت مثل مجلس پنجم دست یابند.
یک عضو شورای مرکزی کارگزاران گفت: من باور دارم انشعابی بین دو طیف راست و چپ اصلاحات نیست. او ابراز امیدواری کرد که اصلاحطلبان به تشکیل اقلیتی پرقدرت مثل مجلس پنجم دست یابند.
به گزارش نامهنیوز، سید حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، اخیرا از احتمال ائتلاف کارگزاران با طیف نزدیک به حسن روحانی سخن گفته است. او تصمیم درباره ائتلاف را منوط به روشنشدن تکلیف صلاحیتهای نامزدهای اصلاحطلب دانسته و گفته که فعلا در جبهه اصلاحات بحث مشارکت مشروط در میان است.
علیمحمد نمازی، فعال اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره احتمال ائتلاف به «نامهنیوز» گفت: «در مرحله نخست بررسی صلاحیتها بسیاری از اصلاحطلبان ردصلاحیت شدند اما حالا و بعد از سخنان مقام معظم رهبری در خوزستان و کرمان و تأکید ایشان بر مشارکت بالای انتخاباتی، رقابتیبودن انتخابات، سالمبودن انتخابات و رعایت امنیت انتخابات و پس از آن سخنان آقای حداد عادل بهعنوان فردی نزدیک به رهبری مبنی بر اینکه شورای نگهبان نباید سختگیری کند، این امید وجود دارد که تأییدصلاحیتشدگان مرحله اول ردصلاحیت نشوند یا ردصلاحیتشدگانی که اعتراض کردهاند، تأییدصلاحیت شوند. در این شرایط اگر نامزدهای اصلاحطلب امکان حضور در انتخابات را داشته باشند، طبیعی است احزاب اصلاحطلب وارد انتخابات میشوند و حتی امکان ائتلاف دو حزب کارگزاران و اعتدال و توسعه وجود خواهد داشت».
او ادامه داد: «علیرغم فضای سرد انتخاباتی تا این لحظه، اما اگر چند حزب اصلاحطلب و اعتدالی به طور جدی وارد انتخابات شوند و البته در دوره تبلیغات انتخاباتی بتوانند خوب عمل کنند، میشود انتظار داشت که حداقل اقلیتی پرقدرت مانند آنچه در مجلس پنجم شاهد بودیم در مجلس دوازدهم تشکیل شود».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «من باور دارم انشعابی بین دو طیف راست و چپ اصلاحات نیست. به هر حال طیف چپ هم نمیگوید که مردم انتخابات را تحریم کنند. آنها میگویند نامزدی نداریم که بخواهیم در انتخابات شرکت کنیم. اگر تعدادی از اصلاحطلبان هم وارد مجلس شوند، احتمالا آنها از آن نمایندگان حمایت میکنند مانند آنچه در مجلس نهم و دهم رخ داد و کسی ایرادی نخواهد گرفت. اکنون آقایان پزشکیان، مطهری و رحیمی جهانآبادی که جزو طیف چپ محسوب نمیشوند اما همینها که ردصلاحیت شدند، مردم ناراحت شدند؛ بنابراین نگاه جامعه صفر و صدی نیست. نگاه جامعه به سمت تعادل میرود و اگر هر فردی که خواهان اصلاح امور باشد هم در نگاه مردم مثبت تلقی میشود. در مجموع من تلقی نمیکنم که انشعابی میان اصلاحطلبان رخ داده یا رخ خواهد داد».
نمازی در پایان گفت: «علاوهبر همه اینها اصلاحطلبی باید تکامل یابد و به سمت بهترشدن حرکت کند. مسئله این است که حتی اگر افرادی که متعلق به پایگاه اصلاحطلبی نیستند اما نگاهشان ترقی نوع حکمرانی و اداره بهینه کشور باشد بتوانند در عرصه نمایندگی یا مدیریتی کار کنند، حتما خروجیاش مثبت خواهد بود و ماهیت عمل و نوع تفکر چنین افرادی اصلاحطلبانه است؛ بنابراین اصلاحطلبی را نباید محدود به پایگاه خاصی بدانیم»./کیهان
دیدگاه تان را بنویسید