دکه/ بررسی مهمترین عناوین مطبوعات کشور
بوی پوپولیسم
در بسته خبری پیش رو به بررسی مهمترین عناوین مطبوعات کشور میپردازیم.
گروه سیاست سایت فردا - در بسته خبری پیش رو به بررسی مهمترین عناوین مطبوعات کشور میپردازیم.
جوان: سخنان خاتمی بوی پوپولیسم احمدینژادی میدهد
خاتمی در اظهارات تازهاش بار دیگر محور ناامیدی و تردید در مسیر کشور را دنبال کرده است.
روزنامه جوان در این خصوص نوشته: سخنان تازه سیدمحمد خاتمی که بوی پوپولیسم احمدینژادی میدهد، در فضای سیاسی کنونی، پارادوکسی ایجاد میکند که بههیچ طریق ممکن قابلحل نیست، جز آنکه بگوییم او برای ترمیم چهره خود و دوستانش که با سه مشت محکم تخریب شده است، به این حربه چنگ زده است و هیچ مصلحت مردمی و ملی در سخنان او قابلجستوجو و ردیابی نیست. دو مشت اول و دوم به چهره اصلاحطلبان را مردم نواختند. مشت سوم اما، هوک چپی بود که بهزاد نبوی و هوک راستی که محمد قوچانی همزمان به صورت خاتمی و اصلاحطلبان تندرو مثل امینزاده و اصغرزاده و میردامادی زدند. میتوان با همه وجود احساس کرد که این مشت محکمی که بر صورت «دیکتاتور بلشویک مجاهدینخلقی خاتمی و اصلاحطلبان» نواخته شد، هنوز خاتمی را در گوشه رینگ با سرگیجه نگه داشته است و شاید بتوان برخی جملات پوپولیستی احمدینژاد را که خاتمی تکرار کرده است، از اثر همان هوک چپ و راست دوستان قدیمی اش دانست.
کیهان: خاتمی و اطرافیانش موسس اصلی دولت روحانی بودند که موجب شکاف طبقاتی شدید شد/ اگر حسابرسی جامعی در کار بود محاکمه میشدند
اظهارات اخیر سیدمحمد خاتمی با واکنشهای متعددی مواجه شده است. او گفته: نه از انقلاب پشیمانیم و نه جمهوری اسلامی را رد میکنم اما حرفمان این است که آنچه هست با جمهوری اسلامی فاصله بسیار زیادی دارد. برگردید به جمهوری اسلامی و خوداصلاحی کنید. حکومتی که هدف آن توسعه و رفاه و عدالت به معنای واقعی کلمه و امنیت نباشد، پایدار نخواهد بود. قبلا گفتهام اگر خوداصلاحی نکنید نابودیتان حتمی است.
روزنامه کیهان در واکنش به این ادعاها نوشته: گوینده این سخنان، کسی است که اولا در پروژه القای دروغ تقلب در انتخابات 14 سال قبل و نابودی حماسه مشارکت 85 درصدی مردم، نقش بازیچه سرویسهای بیگانه را ایفا کرد و حال آنکه نهتنها کوچکترین سندی برای این دستمایه آشوبافکنی ارائه نکرده، بلکه در محافل خصوصی گفته که از ابتدا باور داشته تقلبی صورت نگرفته است(!) او و برخی اطرافیانش، سرمایهگذار و موسس اصلی دولت روحانی بودند که موجب شکاف طبقاتی شدید در دوره مدیریت هشتساله شد و به زندگی طبقات متوسط و فرودست آسیبهای اساسی زد. به نظر میرسد نقش خاتمی و همطیفانش مشابه نقش همان کسانی است که از دربار خلیفه سوم متنعم بودند اما هنگام شورش علیه امیر مومنان(ع) دم از عدالت و مردم میزدند؛ تا آنجا که امام فرمود «آنان حقی را مطالبه میکنند که خود واگذاشتند و خونی را میطلبند که خود ریختند»! اگر نظام مواخذه و حسابرسی جامعی در کار بود، حالا باید امثال خاتمی نه فقط برای جنایت و وطنفروشی سال 88 بلکه به خاطر تلبیس انتخاباتی سال 92 و 96 و نابودی معیشت مردم محاکمه و مجازات میشدند. اما چون آزادی بیان- حتی در حد لافزنی و تحریف- برقرار است، متهم بدهکاری چون او میتواند ادا و اطوار طلبکاران را دربیاورد! از همه طنزها خنکتر هم این است که فرد بیکفایتی با هشتسال ریاستجمهوری و چندسال وزارت و نیز هشتسال حمایت از ناکارآمدترین دولت تاریخ چنددهه اخیر، با واژه اپوزیسیون بازی کند و خود ناچیزش را مثلا اپوزیسیون وانمود کند!!
فرهیختگان: نبوی عافیتطلبی اصلاحطلبان را نکوهش کرد/ اصلاحطلبان به دنبال ائتلاف با میانهروها هستند
بهزاد نبوی در مواضع اخیرش به برآوردهای اشتباه اصاحطلبان از آشوبهای ۱۴۰۱ اشاره و از آنان خواسته است که اگر میخواهند در اتتخابات ائتلاف کنند مسئولیتش هم بپذیرند.
روزنامه فرهیختگان در این باره نوشته: بهزاد نبوی در مصاحبه اخیرش با «آگاهی نو» از ائتلاف اصلاحطلبان با اصولگرایان میانهرو و اعتدالیها در انتخابات، سخن به میان آورده است. منظور او از اصولگرایان میانهرو احتمالا افرادی مثل علی لاریجانی است. البته اصلاحطلبان بهعنوان حامیان حسن روحانی در انتخاباتهای 92 و 96 با هدف قبول نکردن مسئولیت ضعفهای دولت روحانی او را نیز اصولگرا نام مینامند و ائتلاف موردنظر نبوی وی را نیز شامل میشود. به نظر میرسد اصلاحطلبان برای جلوگیری از حذف خود در ساختار قدرت به دنبال ائتلاف با میانهروها باشند اما طبعا باید این نکته را به اصلاحطلبان گوشزد کرد که درصورت حمایت از چهرههای اعتدالی و میانهرو، تمام تلاشهایشان برای مرزبندی با روحانی زیر سوال میرود.
حسین شریعتمداری: سکوهای مجازی باید تحت مدیریت و نظارت نظام باشند
چندی پیش یادداشتی در روزنامه کیهان منتشر شد که با توصیف سکوهای مجازی به دولت مازی خواستار مدیریت آنها توسط نظام شد. این یادداشت با واکنشها و انتقاداتی روبرو شد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به این انتقادات نوشته: مگر سکوهای مجازی از امکانات و ظرفیتهای نظام استفاده نمیکنند؟! پاسخ این سؤال مثبت است. و مگر بدون استفاده از امکانات نظام، قادر به ادامه حیات هستند؟! پاسخ این پرسش منفی است. بنابراین وقتی از امکانات و ظرفیتهای نظام استفاده میکنند، باید تحت مدیریت و نظارت نظام نیز باشند. عماد شرقی، با نام کامل « ادوارد عماد شرقی» یکی از جاسوسان آمریکا در ایران است که چند سال قبل همراه با اسناد نظامی کشورمان بازداشت شده بود و امروزه یکی از جاسوسان زندانی است که در صف مبادله زندانیان با آمریکا قرار دارد. عماد شرقی معاون بینالملل «هولدینگ سرآوا» است یعنی هولدینگ بالا دستی دیجیکالا...! مقصود و منظور ما همه پلتفرمها و سکوهای مجازی نیست، چرا که بسیاری از آنها فعالیت مثبت و گرهگشایی دارند، بلکه منظور آن تعداد از سکوهای مجازی است که ضمن کسب درآمدهای نجومی و فوقنجومی با استفاده (بخوانید سوءاستفاده) از امکانات و ظرفیتهای کشور، در بزنگاهها، ماموریتی که دشمنان این مرزوبوم بر عهده آنها گذارده است را انجام میدهند. کدام نظام حکومتی و مردمی را سراغ دارید که به وجود و فعالیت یک «دولت موازی»! در ساختار خود تن بدهد؟!
دیدگاه تان را بنویسید