حسن بیادی در گفتگو با فردا:
ظاهر دولت از باطنش کیلومترها فاصله دارد
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: ظاهر دولت از باطنش کیلومترها فاصله دارد یعنی قول و عملش با هم نمی خواند.
گروه سیاسی فردا: هفته دولت آغاز شد و با آغاز این هفته دولت سیزدهم عملا دومین سال مسئولیت خود را به پایان رساند. حال این سئوال پیش می آید که دولت سیدابراهیم رئیسی در نیمه دوره مسئولیت چقدر توانسته است مشکلات کشور را حل و از فشارهای اقتصادی بر زندگی مردم کم کند.
حسن بیادی در گفتگو با خبرنگار فردا درباره ارزیابی عملکرد 2 ساله دولت سیزدهم گفت: هر دولتی با هر گرایش سیاسی سر کار باشد یکسری ارائه خدمات معمول و روزانه را مثل تأمین آب ، برق، گاز و تلفن و نیز مایحتاج مورد نیاز جامعه را باید تأمین نماید. گرچه این امور ضروری و مهم هستند اما انتظارات مردم فقط محدود به این موارد نمی شود.
وی با بیان اینکه ثبات اقتصادی را برای مردم حائز اهمیت خواند و افزود: متأسفانه امروز شاهد بی ثباتی و ناهماهنگی در فعالیت های دولت هستیم؛ «حمایت موثر از تولید و ایجاد اشتغال» و «مهار تورم» از جمله موضوعاتی به شمار می آیند که دولت نتوانسته برای آنها راه حلی پیدا کند و مشکلات و معضلات مربوط به این موضوعات روز به روز در حال افزایش می باشد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت هنوز نتوانسته اعتماد مردم را جلب کند، یادآور شد: نوع انعکاس فعالیت های دولت در حوزه اطلاع رسانی کاذب و در نزد مردم غیر واقعی جلوه می کند و مردم این را خوب متوجه هستندند چون متوسط سطح سواد مردم از متوسط سطح سواد دولت بالاتر است. ظاهر دولت با باطنش کیلومترها فاصله دارد یعنی قول و عملش با هم نمی خواند. دولت در گزارش ها و موضع گیری ها حرف هایی می زند و وعده هایی می دهد اما در حوزه اجرا طور دیگری عمل می کند. و علیرغم همه مشکلات کارهای خوبی هم انجام دادهاند که بدلیل نداشتن سخنگوی با تجربه و شخصیت مناسب و رسانه قوی نتوانسته از حقوق عملکردی خود دفاع کند.
وی با اشاره به شاخص های اقتصادی افزود: البته دولت سیزدهم کارهای زیادی هم در 2 سال اخیر انجام داد مثلا برخی پروژه های به جا مانده از قبل را تکمیل و یکسری بدهی های دولت پیشین به بانک مرکزی را تسویه کرد اما در مجموع نمره دولت از 100 به 40 هم نمی رسد.
دبیرکل جمعیت آبادگران جوان با بیان اینکه پاشنه آشیل دولت در خود ساختار دولت قرار دارد، گفت: پاشنه آشیل دولت هم این است که اعضای کابینه و مدیران ارشد دولت نمی توانند با هم هماهنگ شوند؛ همین مسئله موجب شد، دولت نتواند به شعارها و وعده هایش عمل کند تا انتظارات مردم برآورده شود. در واقع مدیریت در دولت جزیرهای است در حالیکه نیاز واقعی به یک مدیریت یکپارچه در دولت مشهود است.
دیدگاه تان را بنویسید