واکنش روزنامه صهیونیستی به تحقیر اسرائیل در قطر/ چیزی به نام اسرائیل وجود ندارد
حذف نام اسرائیل از نقشهها دیگر فقط شعار محوری مسلمانان و آزادی خواهان جهان نیست، بلکه جام جهانی قطر به صهیونیستها ثابت کرده که در عمل چیزی بهنام اسرائیل وجود ندارد.
«نابودی اسرائیل»، یک شعار محوری است که همواره در میان بسیاری از کشورهای اسلامی و عربی طی 7 دهه گذشته و در جریان اشغال فلسطین بارها و بارها مورد تاکید قرار گرفته است. در واقع آزادسازی فلسطین یک آرمان جهانی برای مسلمانان و بسیاری از غیرمسلمانان و آزادی خواهان جهان است که جز با حذف نام اسرائیل از روی نقشههای جغرافیای سیاسی محقق نخواهد شد. با این حال هرچند صهیونیستها هیچگاه حاضر به پذیرش حذف نام اسرائیل نبوده و نیستند، اما اکنون جام جهانی قطر به آنها ثابت کرده است آنچه واقعیت موجود است، فلسطین است و آنچه فقط روی کاغذ است و وجود خارجی ندارد، نام «اسرائیل» است. در جام جهانی 2022 قطر، نشانی از پرچم صهیونیستها نیست، اما در مقابل در هر مسابقه فوتبال دهها پرچم فلسطین در میان تماشاگران به اهتزاز درمیآید. چفیههای فلسطینی، رقصهای محلی مردم فلسطین و شعارهای آزادی فلسطین در هر مسابقه فوتبال شنیده میشود. در چند روز گذشته نیز گزارشهای متعددی از ترک زودهنگام جام جهانی توسط گردشگران صهیونیست بهدلیل فضای سنگین ضداسرائیلی منتشر شده است. این فضای سنگین علیه رژیم صهیونیستی تنها محدود به تماشاگران کشورهای اسلامی نیست، بلکه رسانههای غربی از تماشاگران برزیلی، آرژانتینی و اسپانیایی گزارش تهیه کردهاند که همگی پرچمهای فلسطین را در بازیهای فوتبال جام جهانی تکان میدهند.
حتی رسانههای صهیونیستی نیز به فضای سنگین علیه تل آویو در جام جهانی 2022 قطر اذعان دارند و می گویند که بازیهای فوتبال در قطر ثابت کرد که چیزی بهنام اسرائیل در میان کشورها وجود ندارد. در همین ارتباط نیز، روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» در مقالهای نوشت در عکسها و ویدیوهای رسیده از جام جهانی قطر، اسرائیل دولتی ستمکار و خشن است که از سال ۱۹۴۸ مرتکب کشتار جمعی و پاکسازی نژادی سیستماتیکی علیه فلسطینیها میشود و ملتها در جام جهانی قطر نشان دادند چیزی به نام اسرائیل وجود ندارد و همه چیز به نام فلسطین است. این روزنامه عبری زبان همچنین نوشت: «پس از آنکه برای اسرائیلیها روشن شد توافقنامههای عادیسازی با کشورهای عربی هرگز نفرت ملتهای عربی از اسرائیل را برطرف نکردهاند، احساس ناامیدی و شکست بر آنها حاکم شده و اکنون اسرائیلیهای بیشتری به این مسئله طعنه میزنند که باید برای مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر منتظر میماندند تا بفهمند که از سوی ملتهای عربی طرد شده هستند.» آحارونوت در ادامه تاکید کرد، در واقع اسرائیلیها عاشق داستانی شدند که پس از توافقنامههای عادیسازی برای خود تعریف کردند، داستانی که به موجب آن کشورهای عربی فلسطینیها را نادیده گرفته و در مسیر صلح گرم با اسرائیلیها قرار میگیرند، اما تصاویری که از قطر دریافت شدند، واقعیت دیگری را نشان داد، روایت فلسطین زنده و حاضر بوده و صدها میلیون نفر از جمله در خارج از خاورمیانه به آن باور دارند و فلسطینیها منابع بزرگی را برای انتشار این روایت در میان غیر اعراب و غیر مسلمانها سرمایهگذاری میکنند.
این روزنامه عبری زبان در ادامه نوشت، برداشتهای دیرهنگام اسرائیلی حاکی از این هستند که تمامی توافقنامههای عادیسازی که در طول این سالها امضا شدند، تنها توافقهایی میان دولتها با هدف تقویت منافع مشترک بودند. درست است که نباید اهمیت این توافقها را برای دولت دست کم گرفت و دولت آنها را «دستاوردهای تاریخی مهمی» میداند، اما اسرائیلیها نباید درگیر این داستانهای سادهلوحانه شوند چراکه اتفاقات چند روز گذشته همانند سیلی محکمی بر صورتشان و حامل این پیام بود که ملتهای عربی و اسلامی و در واقع آزادگان جهان معتقدند اشغالگر ظالم و فلسطین آزاد است.
خلأ امنیتی در رژیم صهیونیستی
از سوی دیگر، وضعیت در داخل مناطق اشغالی فلسطین نیز برای صهیونیستها پرچالش شده و رژیم صهیونیستی در داخل با خلاهای متعدد امنیتی روبهروست. این خلاهای امنیتی تا کنون منجر به چند بار نفوذ به پادگانهای نظامی این رژیم و حتی سرقت مهمات و تجهیزات نظامی شده است. روز سه شنبه نیز منابع خبری عبری زبان از سرقت میزان قابل توجهی سلاح و مهمات از یکی از پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی پرده برداشتند و خبرگزاری فلسطینی شهاب به نقل از رسانههای عبری در این باره گزارش داد که چند فرد ناشناس در اقدامی و بدون اینکه نظامیان صهیونیست متوجه حضورشان شوند، به یکی از پایگاههای نظامی اسرائیل نفوذ کردند. سایت عبری زبان 0404 در این باره نوشته است: «چند فرد ناشناس به یک پایگاه نظامی نفوذ کرده و تجهیزات نظامی و تاکتیکی و مقداری سوخت را با موفقیت از این پایگاه خارج کردهاند و این سومین سرقت و اقدام مشابه طی یک ماه گذشته در پایگاههای نظامی اسرائیل است.»
ارتش رژیم صهیونیستی سالهاست که با معضل دزدیده شدن تسلیحات نظامی از پایگاههای خود مواجه است. بررسیها نشان داده که سرقتهای انجام شده در سالهای اخیر عمدتا با همکاری سربازان این رژیم و پیمانکاران غیرنظامی که در این پایگاههای نظامی مشغول به کار بودهاند، انجام شده است.
پیشتر روزنامه اسرائیلیهاآرتص نیز گزارش داده بود که تقریبا ۷۰ درصد از ۴۰۰ هزار سلاح غیرقانونی موجود در سرزمینهای اشغالی از ارتش یا پلیس رژیم صهیونیستی به سرقت رفته است. در گزارش دیگری نیز تایید شده که بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰، هزاران سلاح از جمله حداقل ۴۲۸ قبضه تفنگ، ۴۷ سلاح ضدتانک (M۷۲ LAW) و دو مین ضدنفر از ارتش اسرائیل به سرقت رفته بود. این در حالی است که ارتش اسرائیل اخیرا از کاهش سرقت سلاح خبر داده و مدعی شده است که طی سال گذشته میلادی تنها ۲۱ قبضه سلاح گرم از پایگاههای ارتش به سرقت رفته است. ارتش این رژیم همچنین به کاهش دزدی از سربازخانهها اشاره و ادعا کرده که سرقت سلاح گرم از آنها از ۲۷ قبضه در سال ۲۰۱۷ به ۱۵ قبضه در سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است.
حمله و اعتصاب در فلسطین
حملات و عملیاتهای آزادیخواهانه فلسطینیها علیه اشغالگران همچنان ادامه دارد و بامداد چهارشنبه مبارزان مقاومت یک ایست بازرسی در شمال قدس اشغالی را هدف قرار دادند. گفته شده این ایست و بازرسی در قلندیا در شمال قدس با یک نارنجک دست ساز هدف حمله قرار گرفت. این حمله که تاکنون به تلفات جانی و خسارت مالی آن اشاره نشده در پی شهادت ششمین جوان فلسطینی صورت میگیرد که شامگاه سهشنبه توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
از سوی دیگر، گروه مقاومتی عرین الاسود شامگاه سهشنبه با صدور بیانیهای شدیداللحن از مردم فلسطین خواست روز چهارشنبه در قدس و کرانه باختری دست به اعتصاب بزنند.
در این بیانیه آمده است: «ما روز چهارشنبه را روز خشم عمومی اعلام کردیم و تاکید میکنیم که خون شهدا هرگز به هدر نخواهد رفت و وعدههایی که به شما (ملت فلسطین) دادهایم قطعاً محقق خواهد شد.»
گفتنی است روز گذشته در جریان عملیاتهای یورش وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری و قدس ۶ فلسطینی به شهادت رسیدند و نیروهای مقاومت فلسطینی اعلام کردهاند که انتقام این حملات را در آینده نزدیک با انجام عملیات غافلگیرانه خواهند گرفت.
کیهان
دیدگاه تان را بنویسید