نطق وکلای ملت

لزوم آسیب شناسی ناآرامی های اخیر و علاج آن

کد خبر: 1179252

طرح مقوله امنیت به عنوان برگ برنده انقلاب اسلامی،‌ برنامه دشمن برای تضعیف امنیت ملی و همچنین لزوم آسیب‌شناسی ناآرامی‌های اخیر و علاج آن از محورهای مهم نطق‌های میان دستور امروز نمایندگان ملت بود.

لزوم آسیب شناسی ناآرامی های اخیر و علاج آن

 روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در نطق میان دستور خود با بیان اینکه هر گاه برای یک جریان پیشرفت آماده می شویم و مدیران از شرطی سازی اداره کشور به اراده غربی ها دست بر می دارند، آنها دست از پا نشناخته به زمینه سازی آشوب و اغتشاش روی می آورند، گفت: آنها بزرگ ترین برگ برنده انقلاب یعنی امنیت را هدف می گیرند که این بار متفاوت است چون بعد از آن که با تجربه ای تلخ و سنگین به قیمت 8 سال رکود و پسرفت کشور ثابت شد که به غرب نمی شود اعتماد کرد، با اتکا به جنگ شناختی-ادراکی و البته غفلت تاریخی ما نسبت به نسل آینده ساز کشور، تلاش دارند با جنبش سازی ایران را گرفتار مسائل درونی خود نگاه دارند اما جوهره فرنگی و اجتماعی مکتب خمینی(ره) از دسیسه های فرهنگی و اجتماعی نظام سلطه قوی تر است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه آنچه امروز در کف خیابان رخ می دهد بی ارتباط با عملکرد حکمرانی 30 ساله اخیر نیست، عنوان کرد: به نظر یک رسوایی دیگری برای سیاسیون و جناح های چپی و راستی است. آنها که طراحی منظومه راهبردی و چند وجهی توسط امام جامعه را در مواجهه با امواج نوظهور فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ندیده، نفهمیده و یا در عمل زمین زدند.

ایزدخواه ادامه داد: حضرت آیت الله خامنه ای عزیز از تهاجم فرهنگی دم زدند اما آنها به موی سر خانم ها تقلیلش دادند. امام خامنه ای مبارزه بی امان با فقر، فساد و تبعیض را طلب کردند اما آنها دعوت به مانور تجمل کردند. ایشان به جنبش نرم افزاری پرداختند اما آنها خجالت کشیدند به ترکیب علمی دانشگاه ها دستی بزنند. آیت الله خامنه ای تحول در آموزش و پرورش را طلب کردند اما آنها مدارس پولی را زیاد کردند. حضرت آیت الله خامنه ای نفی نظام سلطه را فریاد کردند اما آنها وارد نسخه های صندوق بین المللی پول و سازمان بهداشت جهانی و سند 2030 شدند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: امام خامنه ای اقتصاد مقاومتی را ترسیم کردند اما آنها یا پوزخند زدند و یا به جراحی سفره مردم پرداختند. ایشان به مردمی سازی اقتصاد پرداختند اما آنها خصوصی سازی را به یغما بردند. آیت الله خامنه ای عدالتخواهی را علم کردند اما آنها با غیض به عدالتخواری تفسیرش کردند. رهبر معظم انقلاب الگوی جهادی را ترویج کردند اما آنها اکراه داشتند امور را به دست جوان مؤمن و متخصص بسپارند. ایشان اقتصاد دانش بنیان را بنا نهاد اما آنها عرضه نداشتند مافیاهای اقتصادی را به هسته های نوآور تبدیل کنند.

وی افزود: سیاسیونی که به تعبیر استاد حیدر رحیم پور یا خائن بودند و یا خرفت، کشور را به آنجا رساندند که امروز فرزند ما و نوجوانی که باید قلم انقلاب را در جنگ تن به تن تمدنی با غرب به دوش بکشد در مقابل انقلاب قد علم کند. قطعا جوانان انقلابی و آزاده به وقتش با سیاسیون قبیله باز و بی هنر، تسویه حسابی تاریخی خواهند کرد.

ایزدخواه در ادامه خطاب به نسل نوظهور کشور گفت: هرچند دستگاه های عریض و طویل دولتی و نهادها و ستادها مسائل جامعه را رها کرده و درگیر آب و نان خود هستند اما آینده این کشور و آینده سازان این مرز و بوم خود شما هستید. من نیز به اندازه شما از بی عدالتی ها و تبعیض ها و رانتخواری ها و آقازادگی ها و درجا زدن ها و سیاست بازی های اصحاب قدرت و ثروت متنفرم و دلم چرکین است اما این را بدانید آن که فرمان به در افتادن با پرچم می دهد، آن که از فحاشی به ارزش ها مستانه قهقهه می زند و آن که پلیس و بسیج مظلوم و خدوم را دشمن جلوه می دهد در واقع از قدرت نسل جوان کشور ترسیده است چرا که می داند اگر پرورش یافتگان انقلاب به میدان واقعی مبارزه بیایند یعنی آنجا که درد پابرهنگان و غم مظلومان و آزادی انسان از استبداد و تحجر است، قدرت تغییر نظم جهانی و قدرت نجات همه ملت ها را خواهد داشت.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: آینده کشور به سرعت در قبضه شما جوانان خواهد بود. انقلاب زنده و جاری را از آن خود بدانید و آینده پرنشاط و دل انگیز آن را به دست بگیرید.

وی در ادامه خطاب به جهادگران، حلقه های میانی و فعالان جبهه انقلاب تصریح کرد: اینک نبرد نهایی نه با آمریکا بلکه با اسلام آمریکایی بیش از گذشته فراهم شده است. حالا است که باید بی مهابا به اجتماعی سازی سازوکارهای اسلام و برنامه های اصیل انقلاب دست یازیم. هدفگیری اصلی ما انسان انقلاب اسلامی است. دیگر مماشات با الیگارشی مدیریتی و اداری خفه کننده سیاست های امامین انقلاب تمام شد. بانیان و حافظان وضع موجود باید رسوا شوند؛ فرقی هم نکند اصلاح طلب باشند یا اصولگرا یا چیز دیگر.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه محافظه کاری است که قتلگاه انقلاب است، خاطرنشان کرد: به تنها راهبرد نجاتبخش نظام که در منویات امام(ره) و رهبر انقلاب بارها به آن اشاره شده، متوسل شویم یعنی احیای جهادهای مردمی واقعی و غیردولتی و جنبش های عدالتخواهی تخصصی در تمام عرصه ها داشته باشیم.

در ادامه  حسین خسروی اسفزار نماینده مردم بیرجند در نطق میان دستور خود گفت: هفته وحدت مخصوصا میلاد مبارک نبی مکرم اسلام(ص) بر همه جهانیان به ویژه مسلمین مبارک باد، هفته نیروهای خدوم انتظامی، عاملان گواراترین نعمت خداوند یعنی امنیت گرامی باد.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با تاکید براینکه اغتشاشات اخیر یکی از صحنه های مهم عبرت آموزی مردم و مسئولین است، بیان کرد: عظمت اربعین و پیشرفت های متنوع ایران اسلامی مخصوصا در یکسال گذشته نظیر عضویت رسمی در پیمان شانگهای، ارتباط موثر با همسایگان، شرطی نکردن اقتصاد، مهارکرونا و حل نسبی مشکل چندین ساله آب شرب در نقاط مختلف، تسویه بخشی از بدهی دولت سابق، واریز بخشی از درآمد کشور به صندوق توسعه ملی بر خلاف مدعیان کار بلد که نه تنها این عمل منطقی را انجام ندادند بلکه بیشترین برداشت را از صندوق توسعه داشتند امید آفرین است.

وی ادامه داد: حضور مقتدرانه رئیس جمهور در سازمان ملل و جلوگیری از تحریف جایگاه شهید سلمانی و قدم زدن عزتمندانه ایشان از محل اجلاسیه تا مکان اقامت و 10 ها عملکرد مثبت دیگر دشمن را عصبانی کرده و آنان می خواهند درماندگی خود را در مقابل ایران قوی و امیدوار با ایجاد اغتشاش جبران کنند اما زهی خیال باطل.

این نماینده مجلس مطرح کرد: آسیب شناسی ناآرامی های اخیر و علاج آن اولویت مهم مسئولین است، به راستی اگر در آموزش و پرورش بُعد پرورشی غلبه پیدا می کرد و اگر مفاهیم دینی و اخلاقی، محتوای غنی قرآن، استقامت و اخلاص و دوری از تضییع حقوق دیگران، مصونیت حجاب نه  محدودیت آن و بالاترین واژه خدا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه می شد بعضی از فرزندان دهه 80 این مرز و بوم  به راحتی در دام اغتشاشگران نمی افتادند.

وی گفت: اگر الگوسازی صحیح انجام می گرفت و شهیدانی مانند باقری، باکری و همت به نحوه احسن معرفی می شدند دیگر شناخت جوانان از رونالدو از شهید کاظمی و آشتیانی بیشتر نمی شد و در اغتشاشات مطیع بعضی از سلبریتی های نمک نشناس نمی شدند. اگر در محیط های آموزشی به تناسب سن و سال و تحصیلات، بصیرت دهی و دشمن شناسی را جدی می گرفتیم و به عنوان نمونه 70 جلد اسناد لانه جاسوسی آمریکا مورد مطالعه تحصیلکرده ها قرار می گرفت مقام عظمی ولایت نمی فرمود هیچ نشانی از مضامین برگزیده این کتاب ها در مدارس، دبیرستان و دانشگاه ها نیست.

خسروی مطرح کرد: اگر دشمن شناسی در جامعه دینی نهادینه می شد جوانان ما به آسانی مفتون شعار زن، زندگی و آزادی منافقین، وزیر حمل و نقل اسرائیل معاند و مرده خواران سیاسی داخلی نمی شدند. فضای مجازی اگر از اول رها نمی شد و مدیریت می شد و آن را جدی می گرفتیم 15 ساله ها ما تبدیل به لقمه چرب اغتشاشگران نمی شدند از دادستان کل کشور که هفته پیش با انتقاد از مسئولان گفته است کاش آن زمان که مقام معظم رهبری بحث مقابله با تهاجم فرهنگی در فضای مجازی و ایجاد شبکه ملی اطلاعات را مورد تاکید قرار داده بودند اقدام می گردیم سوال می کنم چرا اقدام نکردید؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، حسین خسروی اسفزار نماینده بیرجند، درمیان و خوسف حین ایراد سخنان خود دچار کسالت شد و نتوانست نطقش را به پایان برساند. طبق گفته هیات رئیسه 2 دقیقه از زمان نطق این نماینده باقی مانده که در نوبتی دیگر می تواند از آن استفاده کند.

در حال تکمیل است..

فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد