پورمحمدی: داستانسازی علیه «حمید نوری» شوی حقوق بشری است
وزیر اسبق کشور درباره حمید نوری که اخیرا در سوئد به دلیل ادعای واهی منافقین محاکمه شده است، گفت: دشمنان به کاهدون زدهاند و دادگاهی نمایشی تشکیل دادهاند که مشخص میشود این دادگاه یک شوی تبلیغاتی برای اهرم فشار روی ایران و بازی سیاسی است.
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی عضو جامعه روحانیت مبارز و رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری ایرنا، با اشاره به کشف و انهدام یک کیس جاسوسی آمریکا از بین افراد ردهدار ارتشی، وزارت خارجه و دستگاه اقتصادی اظهار داشت: سال 68 در زمان وزارت آقای ریشهری یک شبکه گسترده بین ارتش، نیروهای مسلح، وزارت خارجه، وزارت اقتصاد، مجموعه اقتصادی و مجموعه سیاسی بودند و فکر کرده بودند اگر زمانی بخواهند در ایران عملیات کنند باید هواپیما فرود بیاید و در فرودگاههای رسمی نمیتوانند این کار را کنند، بنابراین یک مناطقی را شناسایی کرده بودند که هواپیماهایی که در باندهای کوچک و در فرودگاه متروکه و بیابان مسطح فرود بیاید و برای اینکار یکسری نقاط را در ایران شناسایی کرده بودند.
پورمحمدی ادامه داد: خوشبختانه همکاران اطلاعاتی ما در معاونت ضد جاسوسی سرنخ این ارتباطات را بدست آوردند و تحلیل عمیق روی نوع عملیات و ردهها انجام شد و مقداری بیپروایی آنها به ما کمک کرد و تور ما بسیار وسیع شد و آنهایی که در نیروهای مسلح بودند توسط نیروهای مسلح و آنهایی که خارج از نیروهای مسلح بودند توسط وزارت دستگیر شدند و این یک ضربه بسیار مهلکی به امریکایی ها بود و آنها چیزی نگفتند تا اینکه حدود ۷ سال پیش اعتراف کردند که این ضربه بزرگ را در آن تاریخ خوردند و دیگر تا مدتها نتوانستند سازمان جاسوسی خود را بازسازی کنند.
معاون اسبق وزارت اطلاعات با اشاره به عملکرد منافقین در دهه 60 تصریح کرد: خباثت آمیزترین کارهایی که میتوان در یک جنگ علیه یک ملت انجام داد را منافقین انجام دادند، مرحوم ریشهری یا هرکسی که مسئول امنیت کشور بود باید چه میکرد؟ باید اینها را شناسایی و حذف میکرد و اگر این کار را نکرد و نکند باید مورد توبیخ و مواخذه قرار گیرد لذا اگر اقدامات ایشان نبود، منافقین کشور را درو کرده بودند.
وی تاکید کرد: اگر منافقین در مرصاد و پس از مرصاد پیروز میشدند یقیناً صدها هزار نفر از مردم ما قتل عام میشدند، چراکه آنها از هرکسی که کوچکترین حضوری در جنگ و مسائل انقلابی داشت و حتی ظاهر متدین داشت نمیگذشتند و حتما او را می زدند و بسیار گستاخانه و وحشیانه این کار را میکردند.
*بخش بزرگی از خسارت جنگ بر عهده منافقین است
پورمحمدی با بیان اینکه بخش بزرگی از خسارت جنگ بر عهده منافقین است، گفت: ما هنوز با منافقین تسویه حساب نکردیم و متاسفانه بخشی از جنایتهای منافقین و خسارتی که به ما وارد کردند را به حساب نمی آوریم و تنها شهدای ترور را به حساب می آوریم در حالیکه بسیاری از نیروهایی که شهید یا مجروح شدند و شهرها تخریب شد، به خاطر همکاری منافقین بوده است.
معاون اسبق وزارت اطلاعات درباره رابطه بیت مرحوم منتظری با این جریان خشن هم گفت:موضوع آقای منتظری به قبل از مرصاد و محاکماتی که نسبت به برخی از عناصر منافقین پس از آن انجام شد بر میگردد، ایشان متاسفانه تحت تاثیر القائات و برخی از صحبتها بود. مثلا مطرح شد اگر منافقین تند شدند چون برخوردهای بدی در زندان با آنها شده درحالی که هنوز مرصاد اتفاق نیفتاده بود از این رو این حرفها در دفتر آقای منتظری و اطرافیان خود ایشان مطرح بود و معلوم است ذهنیتی از قبل پیدا کرده بودند.
وی افزود: منافقین در زمان اوج جنگ یعنی زمانی که بیشترین سرزمین ما مثل خرمشهر و آبادان در اشغال عراق بود تا نزدیکی شوش آمده بودند، بستان و هویزه به تصرف بعثی ها در آمده بود و مهران و قصر شیرین سقوط کرده بود و خیلی ارتفاعات ما در اختیار عراقی ها بود، جنگ مسلحانه را علیه مردم کشورمان شروع کردند، این اوج جنگ بود و اینها در تاریخ مهم است و اما کسی آنها را بازگو نمیکند که چه زمانی منافقین با ما جنگیدند. لذا مسئله به این سادگی نبوده که بگوییم دو جوان تحریک شدند و از روی خامی بمب گذاشتند و ترور کردند که بعد بگویید چرا اعدام کردید.
پورمحمدی یادآور شد: آن زمان کسانی که در زندان بودند حکم داشتند و به آنها به شرطی که رفتار مناسب داشته باشند ارفاق شده بود. اما همان آدمها نه تنها اصلاح نشدند بلکه در شبکه عملیات براندازی حضور فعال داشتند یعنی نه برگشته و نه تمکین کردند.
*ما دیگر جامعه روحانیت 30 سال قبل نیستیم
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز همچنین در این گفتوگو به دلایل کمرنگ شدن فعالیتهای سیاسی این تشکل دینی- سیاسی اشاره کرد و افزود: ما دیگر به دنبال ایفای نقش هدایتی هستیم.
وی درباره مهم ترین برنامه جامعه روحانیت گفت: اولاً نباید انتظار داشت جامعه روحانیت یا جامعه مدرسین امروز جامعه روحانیت یا جامعه مدرسین ۳۰ سال پیش باشند. آن زمان جایگاه جامعه روحانیت بعنوان هادی سیاسی یک جایگاه ممتازی بود ولی هر چه زمان گذشت فعالان سیاسی و کنشگران سیاسی متبحر شدند و توانائی پیدا کردند و در عرصه وارد شدند و موفقیتهایی بدست آوردند.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: در یکی دو دهه اخیر بین نیروهای ما یک جدایی هایی سلیقه ای یا فکری ایجاد شد مثلاً دهه ۸۰ آقای احمدی نژاد که به میدان آمد از اصولگرایان آمد ولی بعد گفت من به آنها ارتباط ندارم و به تدریج خط خود و مواضع خود را جدا کرد و انشقاقی در بین نیروهای ما ایجاد شد. بعد گروه های دیگری موسوم به پایداری گفتند مواضع ما متفاوت است و آنها خط خود را جدا کردند. همینطور در طول این دهه اخیر یعنی دهه ۹۰ با یکسری گروه های جدید مواجه شدیم و پیوسته در تلاش بودیم همه اینها را جمع کنیم تا با هم کار کنند!
به گفته دبیرکل جامعه روحانیت، نیروهای تازه کار باید مجال بیشتری برای فعالیت پیدا کنند و روحانیت نیز نقش هدایتی را ایفا کند و لذا ما بیشتر دنبال ایفای نقش هدایتی هستیم و این را ضروری می دانیم.
وی همچنین با تاکید بر اینکه آقایان ناطق، روحانی و امامی کاشانی از اواخر سال ۸۸ در جلسات جامعه روحانیت شرکت نکردند، درباره این سوال که آیا با توجه به عدم حضور دائمی، عضویت آنها سلب نمیشود، گفت: خیر چراکه این افراد جزو موسسین جامعه روحانیت هستند و در اساسنامه آمده موسسین عضو دائمی هستند.
پورمحمدی تصریح کرد: البته این افراد از آنجایی که دیگر شرکت نمیکنند، دعوت هم نمیشوند هرچند چندی پیش آقای ناطق برای دید و بازدید آمدند و در جلسه جامعه نیز شرکت کردند، ما از ایشان خواستیم به حضورشان ادامه دهند اما نپذیرفتند.
*توسعه همکاریهای منطقهای از سوی دولت کاملاً منطقی و درست است
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز همچنین با اشاره به رویکرد صحیح این دولت در ارتباط با فضای منطقه و دیپلماسی همسایگی خاطرنشان کرد: ایجاد وحدت امت اسلامی سیاست راهبردی ماست که از سوی امام و مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید شده است لذا آن چه این روزها در دولت جدید میبینیم توسعه همکاریهای منطقهای است که کاملاً منطقی و درست است و باید همین خط را تعقیب کنیم.
وی تاکید کرد: ما هر چه بتوانیم به همبستگی منطقهای نزدیک شویم به اهداف و آرمانهای انقلابی و اسلامی نزدیکتر شدهایم.
*داستان حمید نوری سخیف و یک شوی به ظاهر متمدنامه حقوق بشری است
پورمحمدی همچنین درباره حمید نوری که اخیرا در سوئد به دلیل ادعای واهی منافقین محاکمه شده است نیز گفت: دشمنان به کاهدون زدهاند و دادگاهی نمایشی تشکیل دادهاند که خود آنها میگویند ۱۰۰ میلیون یورو هزینه داشته و تاکنون ده ها جلسه برگزار شده و جلسات زیادی هم مانده و صدها وکیل و شاهد و خبرنگار درگیر آن هستند. بنابراین مشخص میشود این دادگاه یک شوی تبلیغاتی برای اهرم فشار روی ایران و بازی سیاسی است. آن هم از سوی غربیهایی که خودشان در اوج رذالت هستند و کمتر نقطه روشنی در تاریخ سیاسی و انسانی غرب وجود دارد؛ مظاهر پیشرفت، تمدن، علم و نوآوری و رفاه روشن است، ولی هر زمانی که اینها به شرایط سخت درگیری و کشمکش در داخل کشور یا بیرون از کشور خود وارد شدند، بدترین رفتار را نشان دادند.
این فعال سیاسی یادآور شد: فرانسویها در اوج تمدن و بیانیه حقوق بشر، اعدامهایی که در پاریس انجام دادند وحشتناکترین اعدامهاست و آنها در الجزایر نیز بیش از یک و نیم میلیون نفر آدم کشتند که موزه مجسمههای آن هم مشهور است.
وی تاکید کرد: داستان نوری به نظر من یک داستان سخیف و یک شوی به ظاهر متمدنامه حقوق بشری است و آقای نوری در ارتباط گیری و شاهد آوردن و صحبت کردن هم مختار نیست درحالی که اساساً از نظر حقوقی چنین حقی ندارند، سوال ما این است شما چه جایگاه بین المللی دارید که یک شهروند ما را بازداشت کردید و محاکمه میکنید؟ البته در قانون اساسی آنها آمده است که حق داریم به مسائل دیگر کشورها هم رسیدگی کنیم که این خود عین قانون جنگل است.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید