سالک: سران فتنه هنوز دنبال ایجاد فتنه هستند
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: اگر فتنهگران سال ۸۸ بدنبال منافع ملی بودند چرا مورد تایید «اوباما»، انگلیس و برخی کشورهای عربی مزدور قرار گرفتند؟ آنها منافع ملی را به آتش کشیدند.
حجتالاسلام احمد سالک عضو جامعه روحانیت مبارز در رابطه با ریشه اتفاقات فتنه سال ۸۸، با اشاره به اینکه فتنه همیشه پشتوانه فکری دارد و برنامهریزی شده است، گفت: پیوستن به فتنه به یک بحث اعتقادی برمیگردد، اگر کسی اعتقاد به ولایت نداشته باشد در هر شرایطی که بتواند در مقابل ولی فقیه قد علم میکند. چه در زمان سال ۷۸ و چه در ماجرای فتنه ۸۸ و چه مسائل بعدی بزرگتری که پیش رو داریم، ریشه اصلی ماجرای این فتنهها، تفکر و اندیشهای ضد ولایتی است.
وی اظهار کرد: انگیزه برای احیای یک فتنه، با هدایت عوامل اصلی فتنه صورت میگیرد که بعضاً خارج از کشور هستند یا مزدورانی در داخل کشور دارند.
نماینده ادوار مجلس درباره متنبه شدن سران فتنه ۸۸ بیان کرد: باید ببینیم کسانی که در فتنه حضور داشتهاند، اندیشههایشان نسبت به پذیرش ولایت فقیه تغییری کرده است یا هنوز در مقابل ولایت میایستند. اگر آنها هنوز بخواهند نسبت به اصل نظام و مقام ولی فقیه خرده بگیرند، هر میدان دیگری برایشان ایجاد شود، باز هم حضور خواهند داشت و اغتشاش ایجاد خواهند کرد.
سالک ادامه داد: پذیرش و تغییر نگاه به ولایت و نظام جمهوری اسلامی ایران باید در عملکرد افراد مشهود باشد؛ اما تا جایی که مشخص است خبری از عملکرد مثبت میان فتنهگران نیست.
وی در رابطه با اثر گفتمان سران فتنه ۸۸ بر افکار عمومی گفت: عاملان این قضایا و فتنهها، اول در جامعه موجآفرینی میکنند و بعد بر موجی که ایجاد کردهاند سوار میشوند تا بر افکار عمومی اثر بگذارند. یکی از مهمترین محورهای امواجی که ایجاد میکنند، بحثهای اقتصادی است.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: البته گرانی و مشکلات در کشور وجود دارد؛ اما نکته این است که دامن زدن به چنین مسائلی که به دنبال اعتراضات آشوبآفرین هستند برای مردم چه منفعتی دارد؟
سالک افزود: امروز هم بسیاری از کسانی که در زمان گرانیهای سرسامآور دولت روحانی سکوت کرده بودند، در دولت سید ابراهیم رئیسی که چند ماه بیشتر از آن نمیگذرد، مطالبهگر شدهاند؛ درحالیکه در دوره گذشته نه تنها نقد نمیکردند بلکه مدافع دولت هم بودند.
وی تاکید کرد: این گروه از افراد، مطالبهگری را به موج اعتراضی تبدیل میکنند، مثل ماجرای کمآبی که در اصفهان شاهد بودیم، یا موضوع خواسته معلمان از وزارت آموزش و پرورش در بحث رتبهبندی، در همه این مسائل آنها سعی داشتند که شرایط را به یک موج جدید از اغتشاشات تبدیل کنند.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه روحانی، دولت سیزدهم را با ۱۳۷ هزار میلیارد تومان بدهی مواجه کرده است، گفت: بستر اعتراضات و انتقادات امروز که به دولت رئیسی وارد میشود در دولت دوازدهم شکل گرفته است و ما امروز نتایج آن را شاهد هستیم.
سالک در پاسخ به این سوال که چطور برخی از سران فتنه ادعا میکردند به دنبال منافع ملی هستند؟ بیان کرد: اگر آنها به دنبال حفظ منافع ملی ایران بودند چرا مورد تایید «اوباما» رئیسجمهور وقت آمریکا قرار گرفتند؟ چرا انگلیسیها و برخی کشورهای عربی مزدور فتنهگران سال ۸۸ را تایید کردند؟ بنابراین آنها نه تنها به دنبال حفظ منافع ملی نبودند بلکه آن را به آتش کشیدند. امروز هم این افراد اگر آب ببینند شناگر خوبی هستند و باز شرایط فتنه را ایجاد میکنند./ مهر
دیدگاه تان را بنویسید