عملکرد اصلاح‌طلبان باعث کاهش مشارکت شد

کد خبر: 1056610

روزنامه شرق در شماره دیروز گفت‌وگویی را با فائزه‌هاشمی منتشر کرد. در بخشی از این گفت‌وگو شرق سؤالی در مورد حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی مطرح کرده و آن را مطابق رسم طیف اصلاح‌طلب در فرافکنی انتخاب میان بد و بدتر عنوان کرده است.

عملکرد اصلاح‌طلبان باعث کاهش مشارکت شد

کیهان: روزنامه شرق در شماره دیروز گفت‌وگویی را با فائزه‌هاشمی منتشر کرد. در بخشی از این گفت‌وگو شرق سؤالی در مورد حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی مطرح کرده و آن را مطابق رسم طیف اصلاح‌طلب در فرافکنی انتخاب میان بد و بدتر عنوان کرده است.

فائزه‌هاشمی در جواب شرق گفته است: «اگر در سال 92 به زعم اینها بد و بدتر مطرح بود، پس سال 1396 چرا اصلاح‌طلبان آقای روحانی را دوباره کاندیدا کردند؟ در این سال که دیگر شرایط خاص نبود، دستشان برای هر انتخابی باز بود. برای این انتخاب چه توضیحی دارند؟»

وی در ادامه تاکید کرد: «‌خود اصلاح‌طلبان در مجلس و در شورای شهر و در سمت‌های مختلف در دولت در این سال‌ها چه عملکرد قابل‌دفاعی دارند؟ این صحبت‌ها فرافکنی است. بهتر از هر‌کسی می‌دانند که اعمالشان در این سال‌ها مردم را از صندوق‌های رأی دور کرد. عمده اصلاح‌طلبان و آقای روحانی هر دو سهم اصلی در عدم مشارکت مردم غیر‌اصولگرا در انتخابات98 دارند.»

گفتنی است چندی پیش «غلامحسین کرباسچی» دبیرکل حزب کارگزاران نیز با اشاره به عملکرد ضعیف اصلاح‌طلبان در شورای شهر و شهرداری تهران گفته بود: «مردم حتماً از شهرداری و شورای شهر تهران، هم به خاطر مسئله آقای نجفی و هم به جهت مدیریت شهری ناراضی هستند و الان هم می‌توان گفت که در شهرداری اصلاح‌طلبان تقریباً هیچ اتفاق مثبتی رخ نداده است. دوچرخه‌سواری دردی از مردم دوا نمی‌کند».

همچنین «صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاح‌طلب در اظهارنظری مشابه گفته بود: «انتخابات دوم اسفند ۹۸ نقطه پایان رسمی اصلاح‌طلبان بود. نه‌به‌واسطه آنکه بخش قابل‌توجهی از نامزدهای اصلاح‌طلب تایید صلاحیت نشدند، بلکه بیشتر به‌واسطه آنکه حتی اگر نامزدهای این جریان تاییدصلاحیت هم شده بودند، آنان بخت و اقبالی در آن انتخابات نداشتند. چراکه مشکل اصلی اصلاح‌طلبان آن بود که بیش از دو سال می‌شد بدنه اجتماعی‌شان را از دست داده بودند، اما نمی‌خواستند این واقعیت تلخ را بپذیرند. افول جریان اصلاح‌طلب از بعد از مجلس دهم و تشکیل فراکسیون امید آغاز شد. انتخابات ۲۹ اردیبهشت ۹۶ و نحوه عملکرد آقای روحانی در دولت دومش، روند فروپاشی جریان اصلاحات را سرعت بخشید».

گفتنی است پیش از این، برخی از کاندیداهای ردصلاحیت شده انتخابات، با انکار کارنامه غیرقابل قبول اصلاح‌طلبان و بدون توجه به وظیفه قانونی و شرعی شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها، این نهاد را عامل کاهش مشارکت و نارضایتی مردم جا زده بودند. این قبیل اظهارات، بیش از پیش ثابت کرد که فضا‌سازی اصلاح‌طلبان علیه شورای نگهبان تا چه‌اندازه بی‌پایه و اساس و پوچ است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد