پیشنهاد یک اصلاحطلب به جهانگیری
یک فعال اصلاحطلب میگوید: جهانگیری اگر از معاونت اولی روحانی استعفا داده بود، شانس بیشتری در انتخابات 1400 داشت.
کیهان: یک فعال اصلاحطلب میگوید: جهانگیری اگر از معاونت اولی روحانی استعفا داده بود، شانس بیشتری در انتخابات 1400 داشت.
به گزارش نامهنیوز، اسحاق جهانگیری این روزها بیش از قبل فعال است. سفر میرود، سخنرانی میکند، وعده گفتن ناگفتهها را میدهد، همچنین از ماندن در دولت و استعفا ندادن دفاع میکند. او مدعی است که به بهای کاهش محبوبیت خود ایستادگی کرده و نخواسته در جنگ اقتصادی، از مسئولیت شانه خالی کند. سوال هم دقیقا همین جا است و کاش آقای جهانگیری میگفت که در نتیجه این ایستادگی چه تغییری در وضع موجود و اوضاع و احوال مردم ایجاد شده است؟!
اصلاحطلبان میدانند که پاسخ به این پرسش منفی است و برای همین حتی اگر به صراحت این را نگویند، به این نکته اشاره دارند که بهتر بود جهانگیری استعفا داده و حداقل زمینه مساعدتری را برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ فراهم میکرد.
ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با نامهنیوز تاکید کرد: «اگر آقای جهانگیری استعفا میکرد امروز به مراتب زمینه بهتری برای ریاستجمهوری داشت و احتمال رایآوری او خیلی بیشتر از الان بود.»
او در پاسخ به این سوال که نتیجه ماندن مورد اشاره جهانگیری در دولت چه بوده است؟ گفت: «به هر صورت او در مقام معاون رئیسجمهور، در حد اختیارات خدماتی داشته که نمیتوان آن را منکر شد. به هر حال اداره کشور کار سادهای نبوده است. آقای جهانگیری نیز در این زمینه کار کرده و همیشه هم بیشتر از سایرین مورد هجمه و انتقاد قرار گرفته است».
وی در پاسخ به اینکه آیا این توجیه برای ماندن در دولت با اظهارنظر پیشین جهانگیری که گفته بود حتی اختیار تغییر منشی خود را ندارد، در تعارض نیست؟ گفت: «در فقه ما آمده است که آنچه انسان میتواند انجام دهد را نباید با آنچه که نمیتواند انجام دهد مقایسه کرد. او در دولت مانده و به هر حال تا جایی که توانسته کار کرده است. تشخیص او این بود که اگر بماند بیشتر میتواند خدمت کند تا اینکه به خاطر حفظ محبوبیت خود، کنار برود. به نظر من هم تشخیص او درست بوده است. ضمن اینکه وقتی گفت من نمیتوانم منشی خود را عوض کنم برای این بود که نشان دهد اختیارات او محدود بوده است».
قوامی توضیح نداده، کسی که میگوید حتی اختیار تغییر منشی خود را نداشته، چگونه توانسته منشأ اثر باشد؟
دیدگاه تان را بنویسید