مدرس خیابانی: فولاد ازبورس کالا خارج نمی‌شود

کد خبر: 1011639

سرپرست وزارت صمت گفت: امروز نزدیک ۱۵ تا ۲۰ سال است که فولاد در بورس عرضه می‌شود و دولت قصد خروج فولاد از بورس کالا را ندارد.

مدرس خیابانی: فولاد ازبورس کالا خارج نمی‌شود

خبرگزاری مهر: حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: مهمترین برنامه ما برای وزارت صمت بحث تقویت بخش تولید داخل و توسعه صادرات و افزایش همه ابعاد تولید چه در بحث کمی و کیفی است و بیشتر از آن، اتکا به توان تولید داخل است. در حوزه معیشت مردم بحث کالا‌های اساسی و حفظ معیشت مردم و توجه به سفره مردم است.

وی افزود: ما در حال مبارزه و در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با چاشنی غلظ رسانه‌ای هستیم و در این راستا نقش رسانه خیلی مهم است. وقتی باور به یک جنگ اقتصادی داشته باشیم باید از همه داشته‌ها و ابزارهایمان برای مقابله با دشمن استفاده کنیم و اجازه نخواهیم داد نقشه‌های دشمن اجرا شود و همه حربه‌هایش را خنثی می‌کنیم.

وی افزود: از مهمترین برنامه‌های ما تحقق اهداف جهش تولید و اتکا به توان تولید داخل و قطع وابستگی‌هایی که بخش‌های مختلف صنعت به خارج و بحث ارز دارند. محور دوم تکمیل و اتمام پروژه‌های نیمه تمام است. ۲۰۰ طرح صنعتی معدنی انتخاب کردیم با حجم سرمایه گذاری ۱۷۰ هزار میلیارد تومان. محور سوم بحث توسعه صادرات و کنترل واردات است، ما مصمم هستیم نسبت به کنترل واردات و محدودیت آن فقط به اقلام اساسی اقدام کنیم.

مدرس خیابانی گفت: تاکنون جلوی حدود ۲۵۰۰ ردیف تعرفه کالا‌های وارداتی را بستیم و این به آن معناست که جلوی کالا‌های غیر ضرور و مشابه داخل را می‌بندیم. محور چهارم مدیریت و کنترل بازار است. در بخش جهش تولید از چهار مسیر آن را محقق می‌کنیم؛ استفاده از ظرفیت‌های خالی کارخانجات، احیا و راه اندازی واحد‌های صنعتی معدنی، نیمه تمام و دستیابی به فناوری نوین است.

سرپرست وزارت صمت در پاسخ به سوالی در خصوص بورس کالا گفت: سازوکار بورس برای قانون ماده ۹۶ برنامه سوم توسعه است. امروز نزدیک ۱۵ تا ۲۰ سال است که فولاد در بورس عرضه می‌شود و دولت قصد خروج فولاد از بورس کالا را ندارد. بورس یک شبکه پذیرفته شده است و کسی سعی در شل کردن سازوکار بورس را ندارد. بورس فلزات متاثر از قیمت‌های جهانی است، به تناسب تامین خوراک داخل، صادرات و ارزآوری هم برای ما مهم است.

وی با اشاره به تولید ماسک ادامه داد: از زمان آغاز کرونا تولید ماسک در کشور زیر ۲۰۰ هزار عدد در روز بود، ولی امروز روزانه ۱۱ میلیون عدد ماسک تولید می‌شود. ماسک در همه شبکه‌های توزیع است. بعد از موج اول کرونا خیلی از خطوط تولید ماسک از خط خارج شدند. امروز توان تولید و صادرات ماشین آلات ماسک را داریم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد