سم زدایی بدن با سیر
اختلالات خود ایمنی، مشکلات روانی و ... به علت مسمومیت با فلزات سنگین است، برای دفع این فلزات از بدن، یک روش طبیعی وجود دارد.
رکنا: فلزات سنگین از جمله سرب به سختی از بدن دفع میشوند و به مرور زمان در آن تجمع کرده و اثرات منفی خود را بروز میدهند.
امروزه تولید آلایندهها و سموم متعدد یکی از چالشهای دنیای صنعتی است، موادی که روزانه انسان و سایر موجودات زنده را مورد هدف قرار داده است. تصفیه سموم ناشی از آلودگیهای صنعتی، هوا و مسمویت با فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، کادمیوم و آرسنیک نیازمند شناسایی تازهترین راههای مقابله در این زمینه است.
همانطور که گفته شد با توجه به مشکلات آلودگی هوا جذب فلزات سنگین از جمله سرب توسط بدن و ایجاد مسمومیت و انواع بیماریهای خطرناک از جمله سرطان بسیار رایج شده است. برای مقابله با اثرات منفی سرب و سایر فلزات سنگین، یکی از بهترین راهها داشتن تغذیه مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
قرار گرفتن در معرض این فلزات اثرات منفی از جمله ابتلا به سرطان، بیماریهای کلیوی، بیماریهای کبدی، تاخیر در رشد، بیماریهای خودایمنی، مشکلات سیستم عصبی، بیماریهای نرودژنراتیو مانند پارکینسون و آلزایمر، بارداریهای غیرطبیعی و آلرژیها را ایجاد میکند.
نقش تغذیه برای مقابله با اثرات منفی سرب
توصیه می شود رژیم غذایی سرشار از پروتئین داشته باشید که در دفع فلزات سنگین از بدن بسیار حائز اهمیت است. مصرف پروتئین بالا در سم زدایی فلزات موثر است، زیرا آمینواسیدهای حاوی سولفور موجود در پروتئینها سم زدایی را تسهیل میکند.
در واقع سیر با افزایش سولفور بدن سمزدای فوق العاده است که میتواند جیوه و سرب را از بدن دفع کند.
ترکیبات سیر تمیزکننده و ضدعفونی کننده هستند و هر نوع سم و ترکیب زاید را از بدن دفع میکنند. اگر میخواهید بدنتان را از شر فلزات سنگین خلاص کنید سیر را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. میتوانید با مشورت پزشک از مکملهای سیر نیز استفاده کنید.
عواملی همچون مصرف روزانه و مداوم انواع سبزیجات، سیب سبز، مرکبات به خصوص لیموترش، نوشیدنیهایی نظیر چای سبز و میوههای تازه میتوانند نقش موثری در تسریع و بهبود روند سمزدایی داشته باشند.
برای مثال رژیمهای غذایی مملو از فیبر، کربوهیدرات و آنتی اکسیدان میتواند سبب افزایش انرژی، افزایش سوختوساز بدن و تسریع فرآیند سمزدایی در بدن شود. فیبرها با افزایش حرکات روده و از سوی دیگر با اتصال به سموم موجود در رودهها در فرآیند دفع سموم از بدن نقش مهمی دارند.
برای از بین بردن بوی سیر از دهان می توان از مواردی همچون چای نعنا، جعفری تازه، جویدن آدامس، مسواک زدن، لیموترش و چای سبز استفاده کرد.
دیدگاه تان را بنویسید