میرسلیم: ارکان نظام در ایام انتخابات نباید همدیگر را تضعیف کنند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انتقادات رئیس جمهور ازشورای نگهبان، گفت: ارکان نظام در ایام انتخابات نباید همدیگر را تضعیف کنند.
خبرگزاری تسنیم: سیدمصطفی آقامیرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان که در دانشگاه علوم تحقیقات برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به اهمیت موضوع انتخابات اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم در اداره امور کشور تغییرات اساسی ایجاد کنیم نیازمند برگزاری انتخاباتی پرشور و پرشکوه هستیم. باید بدانیم چه کسی را انتخاب میکنیم و نسبت به آنها شناخت کافی داشته باشیم.
وی ادامه داد: معتقدم نرخ حضور مردم در پای صندوق رأی باید شاهد نرخ حضور جمعیت حداقل 70 درصدی باشیم تا بتوانیم انتخاباتی موثر و تصمیمساز رقم بزنم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به دانشجویان گفت: باید به تکلیف خود در شرکت در انتخابات به صورتی آگاهانه مسئولانه و متعهدانه گریست و با این ویژگیها پای صندوق رأی حاضر شد. هرچه شکوه و حضور مردم پای صندوقهای رأی گسترده تر باشد اقتدار و توان نظام بیشتر جلوه میکند و انتخابات موثرتر خواهد بود.
میرسلیم در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره اظهارات رئیس جمهور درباره شورای نگهبان در زمینه رد صلاحیتها، اظهار کرد آقای روحانی اگر به برخی مسائل انتقاداتی دارند میتوانند این انتقادات را به شورای نگهبان اعلام کنند ساختمان این شورا که در کشور دیگری نیست و در همین ایران است و میتوانند این مسائل را حضوری به اطلاع اعضای شورا برسانند لذا به این شکل پیام فرستادن جای اشکال است.
وی افزود: شورای نگهبان از ارکان نظام است و هیچ کس نباید ارکان نظام را تضعیف کند اینگونه روشها، روشهای درستی نیست. اینکه رئیس جمهور در ایام انتخابات اینگونه به یکی از ارکان نظام انتقاد کند اصلا درست نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درباره عملکرد حزب موتلفه و چرا این حزب به جوانان اجازه فرصت بروز وظهور نمی دهد گفت: حزب موتلفه قدیمی ترین حزب کشور است که از سال 42 تأسیس شده و از قبل از انقلاب فعالیت داشته است. اینکه چرا جوانان در این حزب حضور فعالی ندارند، درست نیست. جوانان در این حزب فعالند اما به نوعی احترام می گذارند و تعارف می کنند و آنچنان پای کار نیستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی از مسائل موجود در این حزب، گفت: آقای عسگراولادی که پیر دیر ما بودند در سن 70 سالگی اعلام کردند که دیگر دبیرکلی را قبول نمیکنند و با اصرار ما مدت محدودی در شورای مرکزی شرکت کردند البته جوانگرایی در این حزب وجود دارد وجوانگرایی به این معنی نیست که تجربه گذشتگان را نادیده گرفت. جوانگرایی این است که من میرسلیم پس از خود افرادی را تربیت کرده باشم که بتوانند این مسیر را ادامه دهند و این مسئله در حزب وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید