در جلسه هئیت دولت به ریاست رئیس جمهور چه گذشت؟
با تصمیم هیات دولت، مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای جبران خسارت و بازسازی بخشهای آسیبدیده ناشی از سیل ماههای مهر و آبان سال جاری در برخی شهرستانهای استان گیلان تخصیص یافت. در این جلسه همچنین جرایم نقدی تخلفات خدمات کد دستوری و انتقال داده بیسیم تصویب شد.
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری: در جلسه عصر یکشنبه (۲۴ آذر) هیأت وزیران که به ریاست حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی برگزار شد، مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال برای «اسالم» و مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال برای «املش رانکو» در اختیار سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان قرار گرفت.
همچنین سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان باید ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال کند.
تصویب جرایم نقدی تخلفات خدمات کد دستوری و انتقال داده بیسیم
هیأت وزیران جرایم نقض یا عدم ایفای تعهدات دارندگان پروانه خدمات ارتباطی ثابت و همراه برای ارایه خدمات کد دستوری و همچنین دارندگان پروانه انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم ثابت را تصویب کرد. طبق این مصوبه، برای تخلفات ارائه خدمات کد دستوری، بین ۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد ریال جریمه نقدی تعیین شد.
همچنین، مبلغ جریمه عدم رعایت هر یک از مفاد موافقتنامه پروانه انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم ثابت در هر استان، تا سقف ۵۰ درصد مبلغ حق امتیازی است که برای آن استان تعیین شده است.
اصلاح مصوبه اختصاص تسهیلات برای تکمیل طرح ریلی چابهار به زاهدان
هیأت دولت به منظور تسریع در انجام تصویبنامه اختصاص تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی برای تکمیل طرح ریلی چابهار به زاهدان، این مصوبه را اصلاح کرد.
مطابق این اصلاحیه، بانک مرکزی موظف است پس از درخواست صندوق توسعه ملی نسبت به تبدیل ارز به ریال تسهیلات مذکور به نرخ ارز سامانه نیمایی و واریز آن به حساب معرفی شده وزارت راه و شهرسازی نزد بانک مسکن اقدام کند.
بر اساس این گزارش، هیأت وزیران در جلسه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ ضمن تخصیص مبلغ ۳۰۰ میلیون یورو تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح اتصال چابهار به شبکه ریلی، مقرر کرده بود این مبلغ طی دو سال در اختیار بانک مسکن قرار گیرد تا برای اجرای این طرح به وزارت راه اختصاص یابد.
تصویب لایحه حمایت از حقوق افراد مبتلا به اختلالات روانی
هیأت وزیران در ادامه جلسه لایحه حمایت از حقوق افراد مبتلا به اختلالات روانی را در راستای حمایت از حقوق شهروندی افراد دچار اختلال روانی در ۲۵ ماده به تصویب رساند.
این لایحه با هدف ارتقاء سلامت روان جامعه، رفع موانع تنشآفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزشهای اخلاقی و معنوی و همچنین ارتقاء شاخصهای سلامت روانی به عنوان یکی از مهمترین احکام راهبردی سیاستهای کلی سلامت و به منظور تدوین مقرراتی جامع در این زمینه و ساماندهی مقررات موجود تدوین شده است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آمار و اطلاعات فراوانی و درصد شیوع اختلالات روانی در جامعه و همچنین هزینههای اجتماعی و اقتصادیِ اینگونه بیماریها که به فرد، خانواده و در نهایت جامعه تحمیل و به منافع کشور صدمه وارد میکند و نظر به اینکه هیچگونه سازوکار قانونی برای نحوه شناسایی این بیماران و رعایت حقوق آنان در مراحل مختلف بستری، درمان و ترخیص وجود ندارد، اقدام به تهیه این لایحه کرده است که توسط هیأت وزیران به تصویب رسید.
تعیین نماینده و اعلام نظر دولت درباره تعدادی از طرحهای نمایندگان مجلس
هیأت دولت در ادامه این جلسه، ضمن اعلام نظر در خصوص تعدادی از طرحهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان خود را برای پیگیری این موضوعات تعیین کرد.
دیدگاه تان را بنویسید