چرا قیمت بنزین پلکانی بالا نرفت؟

کد خبر: 964637

رئیس دفتر رئیس جمهور در نخستین روز از سفر خود به مشهد مقدس و در آستانه روز دانشجو در نشست صمیمی با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان خراسان رضوی بر عزم و تلاش دولت برای تقویت بیش از پیش ارتباط دو سویه با دانشگاه و دانشجویان تأکید کرد.

چرا قیمت بنزین پلکانی بالا نرفت؟

خبرگزاری ایسنا: رئیس دفتر رئیس جمهور در نخستین روز از سفر خود به مشهد مقدس و در آستانه روز دانشجو در نشست صمیمی با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان خراسان رضوی بر عزم و تلاش دولت برای تقویت بیش از پیش ارتباط دو سویه با دانشگاه و دانشجویان تأکید کرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص تصمیم دولت به اصلاح قیمت بنزین و تأثیر این افزایش، بر سایر کالاها و خدمات و همچنین حمل و نقل عمومی ضمن تشریح روند تصمیم‌گیری برای افزایش قیمت بنزین تأکید کرد: افزایش قیمت بنزین با هدف کمک به اقشار ضعیف و نیازمند جامعه صورت گرفت و این افزایش و درآمد حاصل از آن به طور کامل به مردم و نیازمندان اختصاص خواهد یافت.

واعظی با بیان اینکه دولت حتماً با تقویت نظارت از افزایش قیمت کالاها جلوگیری خواهد کرد، گفت: ستاد تنظیم بازار در این زمینه به وظایف خود عمل خواهد کرد و با افزایش نظارت تلاش خواهیم کرد که از افزایش بی‌رویه قیمت کالاها در پی افزایش قیمت بنزین جلوگیری شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور همچنین در خصوص تأثیر افزایش قیمت بنزین بر حمل و نقل، تأکید کرد: استفاده از حمل و نقل عمومی و مترو مورد تأکید ماست و سیاست دولت همیشه این بوده که ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش یابد.

واعظی در پاسخ به سوال دانشجویی که پرسید چرا قیمت بنزین طی سال‌های گذشته به صورت پلکانی افزایش نیافت، با بیان اینکه افزایش قیمت بنزین بر اساس برنامه ششم توسعه بوده است، گفت: از سال ۹۵ تا امروز تصمیم‌گیری برای افزایش بنزین بنا به دلایلی عملیاتی نشد. در سال ۹۵ نظر مجلس این بود که افزایش قیمت بنزین در لایحه بودجه آورده شود که این تصمیم با نظر مجلس بخاطر برگزاری انتخابات انجام نشد. در دی‌ماه ۹۶ با اتفاقات و اعتراضات در برخی شهرها مواجه شدیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: در سال ۹۷ هم با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از فشارها و تحریم‌های آمریکا قیمت بنزین افزایش نیافت.

از واعظی درباره سرنوشت لایحه دولت برای تعیین محلی جهت انجام اعتراضات مردمی سوال شد که در پاسخ گفت: این لایحه در دولت تصویب شد اما متأسفانه با یک شکایت شخصی در دیوان عدالت اداری مواجه شد. معاون حقوقی رئیس جمهور ۶ ماه است که این موضوع را دنبال می‌کند. گفت و گو با قوه قضائیه همچنان ادامه دارد تا با به ثمر رسیدن این لایحه مردم بتوانند اعتراضات خود را در محل‌های تعیین شده مطرح کنند.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی در مورد برخوردهای صورت گرفته با اعتراضات روزهای اخیر تأکید کرد: اعتراض با اغتشاش متفاوت است. آتش زدن مسجد، کارگاه خیاطی خانم‌ها یا غارت فروشگاه‌های زنجیره‌ای که متعلق به مردم است نامش اعتراض نیست، بلکه اغتشاش و موجب ناامنی است.

واعظی با بیان اینکه ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر فقط به بنزین مربوط نبود و بنزین بهانه این اغتشاشات بود، گفت: دشمنان با همه وجود برای ضربه زدن به نظام اسلامی تلاش می‌کنند و برنامه‌ریزی دارند، اما خوشبختانه با کمک همه دستگاه‌ها نیروی انتظامی، نهادهای امنیتی و در نهایت حضور حماسی مردم در صحنه به این غائله پایان داده شد و دشمنان بار دیگر از دستیابی به هدف خود ناکام شدند.

صدور مجوز تأسیس و فعالیت تشکل‌های جدید دانشجویی از دیگر موضوعاتی بود که از سوی نماینده دانشجویان مطرح شد که رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به آن، خاطرنشان کرد: دولت سیاست محدود کردن فعالیت‌های دانشجویی را دنبال نمی‌کند و برای ایجاد فضای باز و زمینه برای حضور دانشجویان در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تلاش می‌کنیم.

واعظی در ادامه با تأکید بر اهمیت نقش دانشگاه و دانشجویان در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی کشور، گفت: دانشگاه‌ها در اغتشاشات و ناامنی‌های اخیر بسیار معقول رفتار کردند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تأکید بر اینکه عقلانیت دانشجویان به اندازه‌ای است که اعتراضات خود را به صورت قانونی و مسالمت‌آمیز مطرح کنند، گفت: امروز دانشگاهیان به این بلوغ فکری رسیده‌اند که مسایل را به خوبی تجزیه و تحلیل می‌کنند و خواسته‌های خود را نیز با شهامت در فضایی منطقی و قانونی مطرح می‌کنند؛ دولت نیز از این وضعیت استقبال می‌کند.

واعظی با بیان اینکه امروز منتقدان به راحتی انتقادات خود را از دولت مطرح می‌کنند و حتی به انتقاد از دولت جایزه هم داده می‌شود، گفت: دولت از انتقاد سازنده استقبال می‌کند اما آیا نسبت به دیگر دستگاه‌ها زمینه این انتقاد وجود دارد؟

دانشجویی از رئیس دفتر رئیس جمهور در رابطه با گرانی مسکن و برنامه‌های دولت برای این منظور سوال کرد و واعظی در پاسخ گفت: یکی از سیاست‌های دولت یازدهم و دوازدهم توجه به موضوع مسکن می‌باشد و رئیس جمهور نیز نسبت به این موضوع بسیار پیگیر هستند. خوشبختانه با حضور آقای اسلامی در وزارت راه و شهرسازی، برنامه و سیاست تولید مسکن با طرح ملی مسکن در دستور کار قرار گرفته و پیش‌بینی این است که با اجرای این طرح شاهد کاهش قیمت مسکن باشیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست صمیمی با بیان اینکه به دلایل تحریم‌های بی‌سابقه اقتصادی و فشارهای دشمنان کشور در شرایط سختی از نظر اقتصادی قرار دارد، گفت: همه باید دست به دست هم دهیم تا از این شرایط عبور کنیم. دانشجویان نیز با توجه به جایگاه مهمی که به عنوان آینده‌سازان کشور دارند باید در این زمینه نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

دانشجویی در ادامه از اقدامات دولت در رابطه با بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب سوال کرد که واعظی در پاسخ گفت: دولت با این موضوع بسیار جدی برخورد کرد. رئیس جمهور در رابطه با بیانیه گام دوم بیانیه‌ای منتشر کرد و در هیأت دولت ۳ جلسه به این موضوع پرداخته شد و وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها برای عملیاتی شدن مفاد بیانیه گام دوم، همه سعی و تلاش خود را به کار گرفتند، بحث جوان‌گرایی در مدیران دولت از این جمله است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد