آیتالله علمالهدی: کارمند اهل بیت نباشیم نوکرشان باشیم
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: نوکری با کارمندی فرق میکند، یکی کارمند است و آخر ماه حقوق میگیرد، ممکن است حقوقش نیز زیاد باشد ولی میگیرد، اما نوکر یا شاگردی که نوکری میکند حقوق نمیگیرد یا کم میگیرد ولی اهل بیت (ع) همه نیازهایش را تأمین میکنند.
خبرگزاری فارس: آیتالله سیداحمد علمالهدی در دومین دیدار با مداحان و پیرغلامان اهل بیت(ع) که ظهر امروز در حسینیه دفتر نمایندگی ولی فقیه برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه این دیدارها در واقع عرض خسته نباشید و تشکر به خاطر همه زحمات شما در دو ماه نوکری خالصانه و مخلصانه ارباب عزیزمان است، شما محبت دوستان اهل بیت(ع) را به منصه ظهور رساندید.
نماینده ولیفقیه در مشهد ادامه داد: این بهترین حرکتی بود که انجام شد و ان شاء الله نوکری همه شما عزیزان مورد توجه خود ارباب قرار بگیرد، نوکری در خانه اهل بیت(ع) با کارمندی فرق دارد، بنده که این حرف را میزنم روضه خوان شصت ساله هستم.
وی خاطر نشان کرد: از روز اول روضه خوانی من تاکنون ۶۰ سال میگذرد، نوکری با کارمندی فرق میکند، یکی کارمند است و آخر ماه حقوق میگیرد، ممکن است حقوقش نیز زیاد باشد ولی میگیرد، اما نوکر یا شاگردی که نوکری میکند حقوق نمیگیرد یا کم میگیرد ولی اهل بیت (ع) همه نیازهایش را تأمین میکنند.
آیت الله علم الهدی اظهار کرد: اگر مشکلی داشته باشد، اهل بیت(ع) برایش برطرف میکنند مهم این است که ما نوکر باشیم، انسان اگر نوکر شد فکر این نیست که چقدر پول میگیرد، نوکر نوکری میکند و هر چه از دستش بر آمد انجام میدهد.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه نوکری ارباب محدودیت و ساعت خاصی ندارد، افزود: نوکر هر ساعت نیاز باشد انجام وظیفه میکند، باید سعی کنیم در خانه سید الشهدا(ع) نوکر باشیم، کارمندشان نباشیم، تنها روضهخوانی و توسل نیست، هر کار که از دستتان بر میآید انجام دهید آنها نیز همه چیز را تأمین میکنند.
وی بیان کرد: افتخار من این است که روضه خوانم، شغل اصلی من روضهخوانی است، طلبگی، سمت و منسب اینها همه فرع است، در تمام مدت عمرم شغل اصلی من روضهخوانی بودهاست، اکنون نیز شغل اصلی بنده روضهخوانی است، ولی مهم این است که انسان بتواند طوری روضهخوان باشد که نوکر در این خانه باشد.
آیت الله علمالهدی بیان کرد: ممکن است کارمند پول خوبی داشته باشد، ولی رهایش میکنند و به مشکلاتش نمیرسند، از همه بدتر شب اول قبر سراغش را نمیگیرند، اهل بیت(ع) آبرو، شخصیت، اعتبار و همه چیز را اداره میکنند، وقتی نوکر مشکلی دارد «یا اباعبدالله(ع)» که میگوید همه مشکلاتش حل میشود.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: توجه داشته باشید وقتی کسی بعد از اینکه مدتی در این خانه بود نمیگویند گزینش نداریم یا قبولت نداریم. سعی کنیم نوکر خوبی باشیم تا آقا از ما راضی باشند، ممکن است گاهی نوکر تحمیلی باشد ولی ما باید نوکر خوبی باشیم.
وی یادآورشد: امام حسین(ع) را مجبور نکنیم بهخاطر خدمتی که کردیم ما را بپذیرد، نوکری باشید که امام بپسندند ولی به هر حال انسان را رد نمیکنند.
آیت الله علمالهدی افزود: اگر نوکر شدیم و کارمند نشدیم و در همه شرایط کارهایمان را انجام دادیم، در هر زمانی اهل بیت(ع) هستند.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی ادامه داد: در این شرایط رزمندگان ما با رمز «یا زهرا(س)» عملیات «فتحالمبین» را شروع کردند، اما دشمنان در پنتاگون نشستند و گفتند یا زهرا یعنی چه که اینها اینگونه حمله کردند؟ به این ترتیب پنتاگون یا زهرا(س) شناس شد، نوکر همه جا باید نوکریاش را انجام دهد.
وی بیان کرد: این جریان اهل بیت(ع) است و باید برایشان نوکری کنیم، اهل بیت(ع) هیچ کس را بیمزد نمیگذارند اما همه را به نوکری قبول نمیکنند، شما باید متشکل شوید، جریان شما یک جریان عادی نیست، ممکن است زمانی کسی به شما کاری نداشته باشد ولی وضع اسلام، دین و معارف اهل بیت(ع) به طرفی میرود که دیگر قدرتهای دنیا به اینجا بیایند و با ابا عبدالله(ع) کار داشته باشند و اگر شما متشکل نباشید این را به عنوان یک نقطه سیبل قرار میدهند و براندازی میکنند.
آیتالله علم الهدی با اشاره به اینکه آن چیزی که به شما قدرت میدهد تا در برابر دشمن بایستید؛ هماهنگی و متشکل بودن شما است، اضافه کرد: هر وقت دشمن به نقطه تقابل با امام حسین(ع) رسید، جریان نابودیاش قطعی است، نمونه آن جریان فتنه سال۸۸ است که وقتی به امام حسین(ع) رسیدند از بین رفتند، شما بایستی به این قضیه سرو سامان دهید.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی بیان کرد: اگر تشکل شما کاملا قوی شد حتی میتوانید در تمام جریانهای مدیریت جامعه نیز دخالت کنید و در همه اینها اثر گذار باشید، اما اگر تشکلی نبود قدرت اثرگذاری تشکل شما کمتر میشود و اگر خود اثرگذاری شما کمتر شود، بساط شما کمتر میشود.
وی افزود: در روحانیت از روزی که ما اثرگذار شدید؛ عزت روحانیت بالا رفت و تمام دشمنی اینها به خاطر عزت است، در روحانیت و مرجعیت هر کسی که اثرگذار است، دشمن بیشتری دارد بنابراین شما باید متحد شوید.
آیتالله علمالهدی متذکر شد: امروز دنیای علم و هنر است، به آن مقداری که اکنون هنر در دنیا جا باز میکند، از علم بیش تر است، جریان هنر از جریان دانش بنیان پیشرفتهتر و هنر شما خاص است، شما اگر در اقسام هنر را بررسی کنید هیچ کدام قدرت شما را در گریاندن ندارند، اگر بنای خنده نیز شد مانند شما نمیتوانند بخندانند و هنر شما مؤثرتر از هر نوع هنری است.
نماینده ولیفقیه در مشهد اضافه کرد: این هنر با قداست آمیخته بوده، هنر شما در اثرگذاری از همه بالاتر است، جریانهای هنری دیگر ابتذال به همراه دارد، ابزار عیاشی در طول تاریخ هنر بوده و اکنون نیز ابزار ابتذال است.
وی افزود: این هنر قداست دارد، هنری نداریم در دنیا که مقدس باشد، اگر بنا شد در تشکلی قرار بگیرید و این تشکل در جبهه تایید هنر شما نیز فعال شود اثرگذاری شما و عزت ارباب بیشتر میشود، اینها در سایه هماهنگی و تجمع صورت میگیرد.
آیتالله علم الهدی تصریح کرد: هر کجا میبینیم منبری جوان است به اندازهای که بنده لذت میبرم کس دیگری لذت نمیبرد، وقتی میبنیم جوانان اینگونه در عرصه هنر روضهخوانی وارد شدهاند باعث خوشحالی ما است، این جریان رو به شد است و جریان روضهخوانی قویتر از گذشته و در آینده قویتر خواهد بود، جوانان اکنون پا به کار تر هستند.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی افزود: ما نیروی کار و هنرمند جوان زیاد داریم، وجود عزیزان مداح نیز برای ما روشن کننده است، این جریان نوکری خاص سید الشهدا(ع) رو به رشد و پیشرفت است و همه بزرگان این عرصه نیز مفتخرند که جریانشان ادامه دارد.
وی تاکید کرد: روی گریه گرفتن بیشتر کار کنید، ممکن است برخیها فکر کنند که اگر در عرصه هنری وارد شدند اجرای برنامه برایشان جالبتر باشد، آن جایی که نوکری برای ارباب قطعی میشود گریاندن است، آنجایی که هنر شما قدرت پیدا میکند و دل را تکان میدهد چاشنی تصدیق نوکری شما است.
آیتالله علم الهدی خاطر نشان کرد: روضه را باید صحیح خواند، خوش صدا هستید احتیاجی ندارد مانند من ذکر مصیبت بگویید، با همان توان خواندنتان دلها را نرم کنید و در قالب تصویرهای شعری در بیاورید.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: یکی از امتیازاتی که اشعار جدید دارد و امتیاز شعرای امروز است، این است که در گذشته در تصویرهای شعری مصیبت را جلوه میدادند و اکنون عظمت را جلوه میدهند، در گذشته اینطور نبود.
وی افزود: اکبر زاده از کسانی بود که مسیر شعر را عوض کرد، نظام شاعری را نسبت به اهل بیت(ع) تغییر داد، اکنون در شعر آیینی توسعه بسیاری داریم و این به برکت ذوق و انتخابهای زیبای خوانندگان است، آنهایی که کالای شاعر را به بازار میآورد خوانندگان هستند و آن موقع میفهمیم که چه شعری است.
دیدگاه تان را بنویسید