حسن عباسی: ژنرال‌های آمریکایی هدایت فضای مجازی را بر عهده دارند

کد خبر: 938342

رئیس مرکز بررسی دکترینال ژنرال‌های آمریکایی را مسئول هدایت فضای مجازی دانست و گفت: امروز بر همگان ثابت شده است که فضای مجازی همانند فضای نظامی است.

حسن عباسی: ژنرال‌های آمریکایی هدایت فضای مجازی را بر عهده دارند

خبرگزاری تسنیم: حسن عباسی عصر امروز در همایش ویژه فعالان فضای مجازی با موضوع عملیات روانی در فضای مجازی در رشت اظهار داشت: با توجه به اهمیت فضای سایبر در دنیای کنونی ضروری است که نیروهای انقلابی با یادگیری قواعد، در این فضا حضور داشته باشند.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه قاعده حضور نیروهای انقلابی در فضای مجازی، دکترین دفاع نامتقارن است گفت: ما ناچار هستیم که طبق قواعد خودمان در زمین دشمن بازی کنیم و جلوی اقدامات و نقشه‌های آنان را بگیریم.

وی مشکل لیبرال‌های داخلی را عمل به قواعد دشمن در فضای سایبری دانست و تصریح کرد: برعکس لیبرال‌ها، نیروهای انقلابی طبق قواعد خود در زمین دشمن حاضر می‌شوند و با آنها مبارزه می‌کنند و این هنر مدیریت انقلابی است.

بیشتر بخوانید

سالک: فضای مجازی نباید تسلیم تصمیمات پیام‌رسان‌های خارجی باشد

دولت به تذکرات علما و مراجع درباره فضای مجازی توجه کند

فضای مجازی در کشورمان افسارگسیخته‌است

کارشناس مسائل استراتژیک با تأکید بر اینکه یک انسان انقلابی تا زمان ظهور بایستی در زمین دشمن با قواعد خودش حاضر شود افزود: به طور مثال حضور یک نیروی انقلابی در سینمای غیر انقلابی امروز ایران و ساخت فیلم‌های متعهدانه، نمونه‌ای از عمل به قواعد خودی در زمین دیگران است.

عباسی ضمن رد اعتقاد برخی که استقلال در دنیای امروز را بی معنی می‌پندارند خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ناچار است برای حفظ استقلال و تمدن سازی، سازمانی شبیه آژانس امنیت ملی در آمریکا در فضای مجازی تشکیل دهد.

رئیس مرکز بررسی دکترینال، اینترنت را فضای شخصی ژنرال‌های آمریکایی دانست و گفت: تنها افراد ناآگاه یا مغرض اعتقاد دارند که فضای مجازی جدای از فضای نظامی است، زیرا امروزه به همه ما ثابت شده است که این طور نیست.

وی حضور جریان انقلابی در فضای مجازی را یک اقدام نامتقارن مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: اقدام نامتقارن مثبت به این معنی است که جوانان انقلابی این کشور طبق قواعد دینی و منافع ملی در زمین دشمن حاضر شوند و از آرمان‌های انقلاب دفاع کنند.

عباسی به 13 استراتژی دولت آمریکا برای محدود کردن فعالیت نیروهای انقلابی در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: انصراف ایران از جنگ نیابتی در منطقه، محدود کردن سیستم موشکی، هوافضا و نیروی دریایی و بیرون کردن نیروهای انقلابی فعال در فضای مجازی بخشی از این استراتژی هستند.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه اینترنت در آمریکا در دست نظامیان است خاطرنشان کرد: ضروری است که مردم ما بدانند فضای مجازی همانند یک سازمان نظامی است و ژنرال‌های آمریکایی هدایت این فضا را برعهده دارند و اطلاعات موجود در آن را رصد می‌کنند.

کارشناس مسائل استراتژیک ضمن گله‌مندی از ناکافی بودن سواد مسئولان فضای مجازی در ایران، گفت: کشورهایی مثل روسیه و چین سال‌های زیادی برای داشتن فضای مجازی مستقل برنامه‌ریزی کرده‌اند و به دنبال اجرایی کردن آن هستند اما متاسفانه هنوز این اتفاق در ایران نیفتاده است.

وی با اشاره به ترس و واهمه آمریکایی‌ها از حضور موثر نیروهای انقلابی در فضای سایبری تصریح کرد: به اعتقاد کارشناسان آمریکایی ایرانیان استاد جنگ روانی و اطلاعاتی هستند، از همین رو آنان تمام تمرکز خود را برای راه انداختن جنگ نرم علیه ایران معطوف کردند.

رئیس مرکز بررسی دکترینال، جنگ نرم را نبردی برای تسخیر قلب‌ها و ذهن‌ها دانست و افزود: همانطور که در جنگ سخت کشورها تسخیر می‌شوند، در جنگ نرم، قلب افراد با عشق و نفرت و ذهن آنان با شک و یقین توسط نیروهای دشمن کنترل می‌شود.

عباسی با بیان اینکه 29 لایه در علم روانشناسی برای عملیات روانی در نظر گرفته شده است اظهار داشت: در جنگ نرم ورزشکاران و هنرمندان متولیان حب و بغض و اصحاب رسانه و دانشمندان مسئول ایجاد شک و یقین در افراد هستند.

کارشناس مسائل استراتژیک عملیات تشجیع را راه‌حل برون رفت جامعه از افسردگی سیاسی دانست و گفت: افسردگی سیاسی می‌تواند یک تمدن را نابود کند، از این رو نیروهای انقلابی وظیفه دارند که با برانگیختن جامعه و اجرای عملیات تشجیعی با آن مقابله کنند.

وی ضمن رد ادعای کسانی که می‌گویند اختیارات زیاد رهبر معظم انقلاب باعث ایجاد فضای دیکتاتوری در جامعه شده است افزود: طبق قانون اساسی، مقام معظم رهبری 5 اصل، رئیس جمهور 38 اصل، مجلس شورای اسلامی 37 اصل و قوه قضاییه 18 اصل از قانون اساسی را عهده‌دار هستند و این شایعات بر خلاف واقعیت است.

عباسی اظهار داشت: وظیفه ما در فضای سایبری آن است که هم به نیروهای خودی شجاعت لازم برای حضور در این فضا را بدهیم و هم طوری عمل کنیم که دشمن از ما بترسد و با یادگیری قواعد این فضا حضور موثری از خود بر جای بگذاریم.

رئیس مرکز بررسی دکترینال مهمترین اثر دانستن قواعد عملیات روانی در فضای مجازی را گرفتار نشدن در دام دشمن دانست و گفت: اگر ساز و کارهای حضور در فضای مجازی را به درستی بشناسیم نه تنها تسلیم موجب دشمن نمی‌شویم بلکه می‌توانیم با موج آفرینی فضا را به نفع خودمان تغییر دهیم.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه استفاده از تکنیک "جدال احسن" در فضای مجازی بهترین روش مبارزه با دشمن است خاطرنشان کرد: به طور مثال اگر کسی از علت حضور ایران در سوریه از ما سوال کرد، باید از او درباره علت حضور آمریکا در آن منطقه سوال کنیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد