ضعف اشراف اطلاعاتی از دلایل بروز حادثه تروریستی زاهدان
علی نجفی خوشرودی در جمع خبرنگاران به ارائه توضیحاتی از جلسه فوقالعاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بررسی ابعاد حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان پرداخت.
خبرگزاری ایسنا: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که «ضعف و کاستی در اشراف اطلاعاتی یکی از دلایل موضوع حادثه تروریستی در زاهدان بوده است» گفت که طبق گزارش ارائه شده در جلسه فوقالعاده کمیسیون امنیت ملی رایزنی با طرف هندی برای مقابله با تروریسم در سطح منطقه در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم این اقدام پیام روشنی برای طرف پاکستانی و گروههای تروریستی باشد.
علی نجفی خوشرودی در جمع خبرنگاران به ارائه توضیحاتی از جلسه فوقالعاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بررسی ابعاد حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان پرداخت.
وی توضیح داد: با وجودی که دستور کار مجلس، بررسی بودجه ۹۸ است، اما کمیسیون امنیت ملی به محض وقوع حادثه در سریعترین زمان، جلسه فوقالعادهای را برای بررسی ابعاد حادثه تروریستی در اطراف زاهدان برگزار کرد که در این جلسه اعضای کمیسیون این حادثه را محکوم کرده و شهادت تعدادی از پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفتند.
نجفی با بیان این که «در این جلسه مسئولان دستگاههای امنیتی، معاون سیاسی وزارت خارجه و استاندار سیستان و بلوچستان حضور داشتند» گفت: مسئولان دستگاههای امنیتی گزارشی پیرامون جزییات ابعاد حادثه ارائه کرده و تاکید داشتند که اگرچه طی ماههای اخیر تعداد قابل توجهی از تحرکات تروریستی را توانستهاند خنثی کنند، اما این حادثه به دلایل مختلف از جمله ضعف و کاستی در اشراف اطلاعاتی رخ داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «در این جلسه بحث استفاده از قلمرو و خاک پاکستان از سوی گروههای تروریستی برای انجام اقدام علیه ایران مطرح شد» گفت: ما شرایط و مشکلات دولت پاکستان برای کنترل موثر و حوزهی همجواری با جمهوری اسلامی ایران را درک میکنیم، اما انتظار اراده سیاسی قویتر برای عدم استفاده از خاک پاکستان از سوی گروههای تروریستی برای ضربه زدن به ایران را داریم.
وی تقویت مرزها، توجه به توسعه پایدار و هماهنگی دستگاههای امنیتی را از دیگر موارد مورد تاکید در این جلسه عنوان و اظهار کرد: نتیجه بررسیها در قالب گزارشی از سوی کمیسیون به مجلس ارائه خواهد شد.
نجفی در توضیح مباحث مطرح شده از سوی عراقچی در این جلسه گفت: دستگاه دیپلماسی در دو بخش اقداماتش را انجام داده. اولین بخش منجر به محکوم کردن این حادثه تروریستی از سوی سازمان ملل، دبیر کل سازمان ملل، اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای منطقه شد. کار دیگری که دستگاه دیپلماسی در دستور کار گذاشته رایزنی فشرده با طرف پاکستانی است که بر این اساس سفیر پاکستان احضار شد و سفیر ایران در اسلام آباد با مسئولان نیروهای مسلح پاکستان دیدار و گفتگو کردند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: رایزنیهای اطلاعاتی و امنیتی نیز به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است. رایزنیها با طرف هندی برای مقابله با تروریست در سطح منطقه در دستور کار است که امیدواریم این مجموعه اقدامات پیام روشنی به طرف پاکستانی و گروههای تروریستی داشته باشد.
نجفی دربارهی دلیل رایزنی با هند گفت: هند کشور مهم منطقه است که همزمان با اقدام تروریستی در زاهدان اقدام مشابهی در هند صورت گرفت و بیش از ۴۰ نفر از نیروهای ارتش هند کشته شدند.
دیدگاه تان را بنویسید