ذوالفقاری: مردم وجود نارساییها در کشور را نمیپذیرند
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با انتقاد از وجود ساختارها و فرایندهای پیچیده اداری گفت: مردم وجود نارساییها در کشور را نمیپذیرند.
خبرگزاری تسنیم: سردار حسین ذوالفقاری عصر امروز در جلسه تکریم و معارفه استاندار تهران با اشاره به اینکه براساس قانون نیمی از استانداران باید از خدمت کنار میرفتند اظهار داشت: پروسه تصمیمگیری و انتصاب استانداران خاص است که بخشی از توان در این زمینه گذاشته شد و با توجه به پیشینه آقای بندپی و به پیشنهاد وزیر کشور ایشان به عنوان استاندار تهران انتخاب شد.
مدیران تهرانی در جهت هویتبخشی به تهران عمل کنند
وی بیان کرد: خیلی از تصمیمات و اقدامات در تهران جنبه ملی و کشوری دارد و گاهی یک مسئله در تهران در سراسر کشور نمایان میشود؛ بنابراین تهران حساسیت بسیار بالایی دارد و همه مدیرانی که در استان تهران هستند باید در راستای هویتبخشی به تهران تلاش کنند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به استقرار بسیاری از وزارتخانهها و دستگاههای ملی در تهران افزود: باید هویت مستقل استان تهران به دست خود مدیران رقم بخورد که اگر تقویت نشود با مشکلات بسیاری روبه رو میشویم.
ذوالفقاری تصریح کرد: از منظر تحقیقی و تجربی و زبان مردم همه مسئولان بعد از انقلاب انگیزه خدمت داشتند که در دنیا کمتر از این میزان مدیران مسئول وجود داشت، همچنان که پس از دفاع مقدس نیز تلاشهای بسیاری صورت گرفت و همه کسانی که برای کار و فعالیت آمدند صداقت داشتند، اما امروز هم مسئولان انتقاد میکنند و هم مردم گلایه دارند که این قاعدهای متعارض است و با این وضعیت که افرادی انگیزه، تعهد و تلاش داشته باشند، اما خودشان هم انتقاد کنند سازگاری ندارد.
وی با اشاره به دلایل نارضایتی مردم گفت: نباید دستاوردها به ویژه در حوزههای امنیتی و وجود آرامش نادیده گرفته شود، در حوزه علمی و پزشکی به دورترین نقاط کشور خدماترسانی انجام شده است هر چند در حوزه معیشت همچنان مشکلاتی وجود دارد.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با بیان اینکه در دنیا تحقیقات زیادی صورت گرفته که نشان میدهد دولتهای کنونی براساس اقتصاد پساصنعتی سازماندهی شده و از بروکراسی سختی برخوردار هستند افزود: براساس این تحقیقات دولتهای کنونی متناسب با شرایط روز نبوده و راندمان براساس میزان تلاش و انگیزهها نیست.
ریشه فساد اداری در ساختارهای موازیکاری است
ذوالفقاری اظهار داشت: یکی از گرفتاریهای مردم وضعیت بروکراسی است و بخشی از مشکلات هر بخش به این امر برمی گردد و بنابراین نیاز به تمرکززدایی وجود دارد که در این راستا ۸۰ اختیار احصا و به استانداران داده شده است.
وی سپس با تأکید بر ریشهیابی در فساد اداری افزود: اینکه ۶۰ کارگروه در استان تهران باید مدیریت شود به علت ساختارهای موازی است، ساختارهایی که هزینه ایجاد میکنند و یکی از پایههای مهم کشور نیز وجود همین قوانین و مقررات انباشته شده است که هر کار به چندین دستگاه سپرده میشود.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با بیان اینکه هیچکس وجود نارساییها در کشور را نمیپذیرد تصریح کرد: امروز در دنیا کشورها به دنبال بازآفرینی هستند که تحقق آن سبب کاهش فساد اداری، رفت و آمد و ترافیکها میشود، اینکه برای هر کاری لزوماً باید چندین سازمان به دور هم جمع میشوند امری پذیرفتنی نیست لذا تنها راهکار رفع این معضل بازبینی و بازنگری در قوانین است.
بسیاری از ساختارها و فرآیندهای اداری من درآوردی است
ذوالفقاری ادامه داد: تحقیقی در مورد پلیس کشور انجام شده که بدون اطلاع پلیس ۲ هزار ماده قانونی تصویب شده است؛ لذا باید مشکل را پیدا کرد که در این راستا قوانین و مقررات میتواند ساختارها و فرآیندها را اصلاح کند چرا که بسیاری از فرآیندها من درآوردی است و خیلی از فرآیندهای ایجاد شده فسادزا هستند.
وی در پایان با اشاره به ویژگی تمرکزگرا بودن در کشور خاطرنشان کرد: بنا بود مدیران ترجمان اخلاق اسلامی باشند و مردم با دیدن طراوت حاکمیت دینی، ارزشهای اخلاقی و دینی را در جامعه ترویج داده و وجود مدیران اسلامی را در عمل لمس کنند.
دیدگاه تان را بنویسید