مظفر: رفتار سران اصلاحات «غیراصلاحی» بود

کد خبر: 901925

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید مبانی اعتقادی و رفتار جنبش دانشجویی با عنوان الگوی جامعه هم‌خوانی داشته باشد گفت: یکی از اشکالات اصلاحات این بود که شعار اصلاحات داده می‌شد؛ اما رفتار (سران آن) غیراصلاحی بود.

مظفر: رفتار سران اصلاحات «غیراصلاحی» بود

خبرگزاری تسنیم: حسین مظفر بعدازظهر امروز در آئین جشن روز دانشجو که در تالار فرزانگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد؛ اظهار داشت: وقتی کسی شعار اصلاحات می‌دهد؛ تخریب و براندازی ازسوی این فرد معنی نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه تعارض بین شعار و رفتار (سران) اصلاحات سبب دل‌زدگی (از این تفکر) شد افزود: اگر مدعی طرفداری از اصلاحات هستیم؛ باید رفتار و منش ما نیز اصلاح‌گرایانه باشد؛ نه براندازانه.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تفکر اصلاحات به‌معنی ارائه راهکار برای حفظ (سیستم) موجود است؛ از برخی رفتار‌های تخریبی و براندازانه سران اصلاحات انتقاد کرد.

مظفر با تأکید بر اینکه جنبش دانشجویی یک تشکل نبوده و با آن تفاوت دارد، گفت: جنبش دانشجویی یک مجموعه پویا و فراتر از تشکل‌های حزبی بوده و به‌معنای بیداری و هوشیاری دانشجویی است.

وی با ابراز اینکه برخی‌ها گمان می‌کنند که جنبش دانشجویی به‌معنای تشکل‌های خاص دانشجویی بوده و برخی‌ها نیز از جنبش دانشجویی به‌عنوان نیروی اپوزیسیون و مخالفت‌جو برداشت می‌کنند تصریح کرد: جنبش دانشجویی به‌معنی دردمندی و احیای مسئولیت دانشجویان در مسئولیت‌های دانشجویی است.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با بیان اینکه دانشجویان در جنبش دانشجویی فعال‌اند و مسائل را درک کرده و بر اساس آن عکس‌العمل مناسب خود را نشان می‌دهند.

مظفر از ۱۶ آذر به‌عنوان فرصتی برای گرامیداشت جنبش دانشجویی یاد کرد و اضافه کرد: ۱۶ آذر فرصتی برای گرامیداشت دانشجویانی است که در برابر نظام سلطه و استکبار قد برافراشتند.

وی با اشاره به تاریخچه پیدایش جنبش دانشجویی از سال ۱۳۱۳ و تأثیر آن در مبارزه با سلطه غرب بر کشور، اعتراضات این جنبش در زمان نیکسون را یکی از جلوه‌گاه‌های عملکرد درخشان این جنبش در مبارزه با سلطه خواند و گفت: جنبش دانشجویی با شهادت سه دانشجوی قهرمان در این اعتراضات شکلی جدی‌تر به خود گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اینکه در سال ۱۳۴۱ و پس از فرمان امام خمینی (ره) جنبش دانشجویی با محوریت ایشان پا به عرصه سیاسی گذاشت گفت: جنبش دانشجویی از همان ابتدا به مبانی دینی گرایش پیدا کرد.

مظفر با ابراز اینکه جنبش دانشجویی به‌عنوان یکی از ارکان در جریان انقلاب اسلامی ثبات یافت، به نقش‌آفرینی این جنبش در پیروزی انقلاب اسلامی، ساماندهی کشور در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن اشاره و عنوان کرد: همان‌گونه که جنبش دانشجویی در دفاع مقدس همه ظرفیت خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی به جبهه‌ها برد؛ پس از دفاع مقدس و در زمان سازندگی کشور نیز پای به عرصه سازندگی گذاشت و جهاد دانشگاهی یکی از جلوه‌گاه‌های آن است.

وی با بیان اینکه بیگانه‌ستیزی و مبارزه با استکبار با جنبش دانشجویی وارد کشور شد تصریح کرد: کسی نمی‌تواند ماهیت دینی و الهی و انقلابی جنبش دانشجویی را انکار و در روند تکاملی این جنبش تردید کند.

وزیر اسبق آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: کسی نمی‌تواند ماهیت جنبش دانشجویی را تغییر داده و در هویت آن دستکاری کند.

مظفر با تأکید به اینکه جنبش دانشجویی برای انجام رسالت خود باید الزاماتی را مدنظر خود قرار دهد؛ از حفظ هویت دینی به‌عنوان یکی از این الزامات نام برد و با بیان اینکه برخی‌ها می‌خواهند هویت جنبش دانشجویی را تغییر دهند گفت: این‌ها وادادگی است و نتیجه آن نیز جز به دامن غرب رفتن و علیه ملت وارد عرصه شدن نیست و اگر جنبش دانشجویی به آرمان‌های خود ایمان نداشته باشد؛ امکان ندارد که موفق شود.

وی با تأکید بر اینکه جنبش دانشجویی باید میراث‌دار اصالت و ارزش‌های خود باشد گفت: نوآوری و خلاقیت نباید باعث شود به اصالت خود پشت کنیم؛ چراکه اگر سکوی اصالتمان را از دست دهیم؛ رها می‌شویم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه بصیرت و آگاهی از دیگر الزامات جنبش دانشجویی است بیان کرد: فضای سیاست توأم با گردوغبار بوده و امروز سیاست‌زدگی و سیاست‌گریزی باید از بین برود؛ چراکه اصل سیاست به‌معنای احساس مسئولیت، دردمندی و حرکت در راستای حل مشکلات است و در این مورد تشکل (سیاسی) معنی ندارد.

مظفر با اظهار اینکه فضای غبارآلود سیاست در زمان سیاست‌زدگی «بد» را «خوب» و «خوب» را «بد» جلوه می‌دهد و ممکن است سبب قضاوت‌های نادرست شود اضافه کرد: بنابراین امروز که دشمن حق و باطل را مخلوط می‌کند تا جامعه را گمراه کند؛ بصیرت یکی از لوازم اساسی جنبش دانشجویی است.

وی با تأکید بر لزوم استقلال به‌عنوان یکی دیگر از الزامات جنبش دانشجویی تصریح کرد: دانشگاه و دانشجو ظرفیتی بزرگ و مرجع و مورد اعتماد مردم است و به همین سبب نیز بسیاری از احزاب سیاسی می‌خواهند جنبش دانشجویی را به «پادوی» خود تبدیل کنند؛ اما جنبش دانشجویی باید مرجع باشد و دانشجویان نباید اجازه دهند که این جنبش پادوی جناح‌های سیاسی شود.

وزیر اسبق آموزش و پرورش تناسب میان ارزش‌ها و روش‌ها را نیز به‌عنوان یکی دیگر از الزامات جنبش دانشجویی نام برد و عنوان کرد: در صورتی که اندیشه‌ها و گفتار و رفتار ما با هم هم‌خوانی نداشته باشد؛ جامعه دچار نفاق می‌شود.

مظفر با ابراز اینکه باید مبانی اعتقادی و رفتار و گفتار اعضای جنبش دانشجویی با هم هم‌خوانی داشته باشد اضافه کرد: اعتقاد صرف به سنت‌ها و باور‌ها بدون توجه به روش‌های جدید سبب ناکامی شده و توجه به روش‌های جدید بدون اعتقاد به سنت‌ها و باور‌ها نیز سبب شکست می‌شود.

وی با بیان اینکه حق‌گرایی و عقلانیت رفتاری دو لازمه مهم دیگر جنبش دانشجویی است؛ بر ضرورت توجه دانشجویان به این الزامات تأکید کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت