واکنش به حواشی عدم پخش برنامه نود
عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: انتظار می رود عادل فردوسیپور متوجه این موضوع باشد که قانونمداری برای همه اعضای یک مجموعه و ساختار ضروری است همانطور که بی قانون تاسف بار و غیرقابل تحمل است.
خبرگزاری فارس: امیر نوعی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر ( عضو دفتر تحکیم وحدت) با اشاره به نقش رسانهها گفت: امروزه نقش رسانه ها بر ابعاد مختلف زندگی جوامع بشری غیر قابل انکار است،کشورها و مجموعه هایی که رسانه قویتری دارند قدرت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بالاتری خواهند داشت.
وی ادامه داد: واقعیت این است که امروزه مرز کشورها و حاکمیت ها توسط رسانه های منسوب به دولت ها مشخص می شود و شعاع نفوذ هر رسانه، شعاع نفوذ دولت و حکومت مربوطه را مشخص می کند و مردمی که تحت نفوذ رسانه ای و مخاطب آن رسانه باشند تحت نفوذ و حاکمیتِ حکومتِ مربوطه خواهند بود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: رسانه ها امروزه نه تنها اخبار و مشکلات را منعکس می کنند بلکه گاهی اوقات مشکلات و مسائل را در ذهن ما تولید کرده و ما را وارد چالش ذهنی با این مشکلات می کنند در صورتی که ممکن است اصلا چنین مشکلی وجود نداشته باشد.
وی افزود: با این توضیحات می توان به اهمیت و حساسیت کار رسانه ها در شرایط فعلی کشور پی برد و اینطور نتیجه گرفت که برای بهبود وضعیت نه چندان جالب برنامه های رسانه ملی ایران و ارتباط بیشتر رسانه انقلاب اسلامی با مردم، در مدیریت این مجموعه قانون مداری، نظم و تفکر بیشتری نیاز داریم تا در مقابله با رسانه های دیگر بتوانیم نفوذ حرف انقلاب اسلامی را بین مردم گسترش دهیم و زمینه اقتدار در بخش های مختلف را برای کشور فراهم کنیم.
نوعی ادامه داد: در این میان قانون مداری و نظام مندی در مدیریت رسانه ملی بسیار مهم است تا اهداف و برنامه های مورد نظر حاصل شوند و شاهد بهم ریختگی و دستپاچگی در مقابل شبیخون رسانه ای دشمن نباشیم، یکی از علل مهم کاهش اثر گذاری رسانه ملی بر مردم همین بی قانونی ها و خودسری های عده ای در مجموعه ی رسانه های ملی جمهوری اسلامی است که موجب بی برنامگی و کاهش کیفیت برنامه ها، عدم هماهنگی محتوای برنامه ها و بی اعتمادی مردم به رسانه ملی می شوند تا امروز هم کسی جرات برخورد با ایشان را نداشت چرا که عموما دارای مخاطبان زیادی بودند و همین موجب افسارگسیختگی شان شده بود.
عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: مصداق بارز این موضوع جدال و درگیری اخیر علی فروغی رییس شبکه سه سیما با عادل فردوسی پور مجری باتحربه و کار کشته ورزشی این شبکه است، هرچند آقای فردوسی پور در این چند دهه برای بهبود وضعیت ورزش در کشور تلاش های انکار ناپذیری کرده و مردم ارتباط خوبی با وی برقرار می کنند و به اجرای بسیار عالیاش علاقه مندند، اما انتظار می رفت با توجه به تجربه بالای خود متوجه این موضوع باشد که قانون مداری برای همه اعضای یک مجموعه و ساختار ضروری است همانطور که بی قانونی و سرکشی مدیران ارشد کشور بسیار تاسف بار و غیر قابل تحمل است.
وی اضافه کرد: بی قانونی در سایر جایگاه ها هم غیر قابل تحمل است مخصوصا در کاری این چنین حساس که موجب کاهش کیفیت برنامه ها، نارضایتی مخاطبین رسانه ملی و ایجاد هرج و مرج در مدیریت رسانه ملی خواهد شد و بی قانونی را روال عادی رسانه ای خواهد کرد که قرار است در مقابل بی لیاقتی و کارهای خلاف قانون مسئولین کشور قد علم کند و فریاد بزند و مطالبه قانون مندی ، شفافیت و صداقت بکند.
نوعی در خاتمه گفت: یک ضرب المثل هست که می گوید با انگشت کثیف خود عیوب دیگران را نشان نده! که بسیار برای آقای فردوسی پور می تواند راهگشا و راهنما باشد.
دیدگاه تان را بنویسید