حجتالاسلام رئیسی: جهاد امروز «جهاد اقتصادی» است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ظرفیتهای عظیم ایران اسلامی اعم از سرمایههای مادی و انسانی به گونهای است که به رغم همه فشارهای دشمنان، بن بستی در عرصههای مختلف اقتصادی وجود ندارد.
آستان نیوز: حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی ضمن بازدید از موسسه کشت و صنعت مزرعه نمونه آستان قدس رضوی، با اعضای هیئت علمی و مدیران چند پروژه نوین کشاورزی از جمله اصلاح بذر و تولید نهال گفتگو کرد و در جریان روند مطالعاتی و اجرایی این پروژهها قرار گرفت.
تولیت آستان قدس رضوی در جریان این بازدید با تاکید بر اینکه جهاد امروز، جهاد اقتصادی و مجاهدت در عرصه تولید و اشتغال و تلاش برای کاهش وابستگی به بیگانگان است، تصریح کرد: ظرفیتهای عظیم ایران اسلامی اعم از سرمایههای مادی و انسانی به گونهای است که بهرغم همه فشارهای دشمنان، بنبستی در عرصههای مختلف اقتصادی وجود ندارد. همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند هیچ مشکلی در کشور نیست که راهحل نداشته باشد و اگر ما راهبردهای درستی در پیش بگیریم، هم میتوانیم وابستگی خود به خارج را کاهش دهیم و هم سهم مناسبی از بازار و منطقه را در اختیار گیریم.
وی با اشاره به اهمیت استراتژیک فناوریهای نوین کشاورزی در جهت استقلال و خود کفایی کشور گفت: تنوع اقلیمی ایران به گونهای است که اگر بتوانیم علاوه بر ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی، حلقه تولید، توزیع و تجارت این محصولات را به خوبی تکمیل کنیم، میتوانیم به نقطه برتر برسیم و بازار منطقه را از آن خود کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، فناوری اصلاح بذر را یکی از فناوریهای مهم برای ارتقای کمیت و کیفیت کشاورزی کشور خواند و با اشاره به شروع پروژههای علمی در این زمینه در مجموعه کشت و صنعت آستان قدس رضوی، افزود: برخی قدرتهای جهانی تلاش میکنند تا با انحصاریکردن فناوریهایی نظیر اصلاح بذر، سلطه اقتصادی خود بر سایر کشورها را تداوم بخشند و به همین دلیل وظیفه نهادها و دستگاههای مختلف است که در جهت شکستن این انحصار علمی تلاش کنند تا در آینده، کشور محتاج به بیگانه نباشد.
رئیسی یکی از سیاستهای مهم آستان قدس رضوی را ورود به پروژههای ارتقای فناوریهای نوین در حوزه کشاورزی از جمله اصلاح بذر عنوان کرد و از مدیران موسسه کشت و صنعت آستان قدس و نیز اعضای هئیت علمی همکار این موسسه خواست تا با تلاش مضاعف و بهرهگیری از همه ظرفیتها، پروژههای علمی- اقتصادی پیشران در حوزه کشاورزی را نهایی و زمینه بهرهگیری عمومی از فناوریهای به دست آمده را فراهم کنند.
دیدگاه تان را بنویسید