حاکمیت معتقد است خاتمی بهتر از روحانی بود/ روحانی نباید می گفت تلگرام فیلتر نمی شود
حسین مرعشی در گفت و گو با « ایران» کارنامه حسن روحانی را بررسی کرده است. او در بخشی از این گفتگو درباره رادیکال شدن حسن روحانی و مشکلات آن گفته است که در ادامه خواهید خواند.
سرویس سیاسی فردا: حسین مرعشی در گفت و گو با « ایران» کارنامه حسن روحانی را بررسی کرده است. او در بخشی از این گفتگو درباره رادیکال شدن حسن روحانی و مشکلات آن گفته است که در ادامه خواهید خواند.
روحانی چرا اعلام کرد دست ما روی دکمه فیلترینگ نمیرود؟ مگر روابط پیچیده قدرت در ایران را نمیدانست؟ چرا ما باید موضوع تلگرام را برای دولت یک موضوع حیثیتی بکنیم؟ آقای روحانی از همه کسانی که در ایران هستند ساختار جمهوری اسلامی را بهتر میشناخت و میشناسد. ایشان 5 سال رئیس شورای امنیت ملی و 24 سال هم عضو شورای امنیت بود. از این 24سال،16سال دبیر شورای امنیت ملی بود.
دبیر شورای امنیت ملی بعد از رئیس جمهوری بیشترین ارتباط را با رهبری دارد. همه مسائل و مناسبات قدرت را میشناخت. روحانی نباید با آن قاطعیت میگفت دستمان روی دکمه فیلترینگ نمیرود که بعد عدهای بایستند و فیلترینگ را انجام دهند. تلگرام نباید سیاسی میشد. خدا رحمت کند دکتر حبیبی، میگفت:«مردِ آخر بین مبارک بندهای است»؛ زمانی دوستان اصلاحطلب ما میخواستند در مجلس ششم تحصن کنند؛ با من مشورت کردند؛ من گفتم اگر امام(ره) در قید حیات بودند و کسی میخواست در مجلس تحصن کند، تکلیف خیلی روشن بود. امام میگفتند:« احمد؛ بنویس: تحصن در مجلس در حکم محاربه است.»
ما مرید امام و مقلد امام بودیم؛ امروز هم سرمایه مان امام است. گفتم: «رهبری این کار را نمیکند. اما اگر تحصن شما بگیرد و مردم پشت شما قرار بگیرند و پیام بیاید اگر بلند نشوید، حکمتان محاربه است؛ شما مینشینید یا بلند میشوید؟» گفتند:«بلند میشویم.» گفتم:« خب از اول ننشینید.» من قبلاً هم گفتهام آقای دکتر روحانی هم بر اثر تجربیات گذشته خود و هم براساس همین تجربه برجام، باید بداند اگر میخواهد کاری انجام دهد، باید خودش محکم باشد؛ باید بهترین کارشناسان ایران را به کار بگیرد و باید حمایت رهبری را جلب کند. ما در سال 92 به آقای روحانی رأی ندادیم که آقای روحانی رادیکال بشود؛ ما روحانی رادیکال نمیخواستیم.
روحانی محافظه کاری که 24 سال نماینده رهبری در شورای امنیت ملی بود، حمایت کردیم تا زانو به زانوی رهبری مسائل را کارشناسی کند؛ هماهنگ کند و پیش ببرد. کشور ما حوصله درگیری تازه ندارد. اقتصاد ایران توان پرداخت هزینههای جدید ندارد. کاری که آقای خاتمی با همه محدودیت هایش کرد. آقای سید محمد خاتمی روزی که رئیس جمهوری ایران شد هیچ کدام از سوابق آقای روحانی را نداشت. آقای خاتمی قبل از رئیس جمهوری یک پرونده باز داشت و آن پرونده تهاجم فرهنگی بود. آقای خاتمی یکی از متهمان تهاجم فرهنگی بودند. آقای روحانی چنین پروندههایی نداشت. بارها گفتهام ما نمیخواستیم روحانی هاشمی بشود؛ نمیخواستیم روحانی کروبی شود؛ نمیخواستیم روحانی مهندس موسوی شود؛ نمیخواستیم روحانی خاتمی شود؛ روحانی، روحانی بوده برای ما. برداشت من این است تشخیص نهادهای حاکمیتی نظام امروز این است با آقای خاتمی خیلی راحتتر میشد کار کرد تا آقای روحانی.
دیدگاه تان را بنویسید