سرویس سیاسی فردا؛ دکتر حسن هانی زاده*: هر چند اسلام ما را به اصل رعایت تقوی واخلاق مداری دعوت و بر آن تاکید فراوانی کرده، اما به نظر میرسد این خصیصه مهم اخلاقی در بین برخی از سیاستمداران رنگ باخته است. به کارگیری ادبیات غیر اخلاقی تقابل با مدیریت جهادی؛ مدیریتی که فارغ از سیستم دست وپا گیر اداری به مردم خدمت میکند، بسیار رواج یافته این موضوع نه تنها در زمان مدیریت مدیران جهادی، چون دکتر قالیباف بلکه بعد ازآن یعنی در خروج از چرخه مدیریتی نیز دنبال میشود تا خادم مردم را مورد تهاجم قراردهد.
دکتر محمد باقر قالیباف یادگار وبازمانده دفاع مقدس است، دفاعی که با مدیریت جهادی سلحشوران ورزم آورانی، چون ایشان رمز ماندگاری گرفت ودشمن را به ستوه آورد. حضور دکتر قالیباف در تمامی عرصههای مدیریتی اعم از شهرداری؛ نیروی انتظامی وسایر حوزهها محل خیر و برکات زیادی برای مردم و نظام اسلامی بوده است. مدیریت جهادی که ایشان با تلاش شبانه روزی خود به تصویر کشید از نمونه مدیریتهای مردمی و از جنس خدمتی صادقانه است که کمتر مدیری آن را به شکوه عملکردی ایشان به منصه ظهور رسانده است. حقا لقب مدیر جهادی شایستهترین لقبی بود که مقام معظم رهبری به ایشان عطا کرد از این رو با تاکید بر این عنوان به ایشان عرض میکنم همواره تیرهای تهمت وافترا به سمت خدمتگزاران پرتاب میشود، اما کدام تیری میتواند به روحیه جهادی شما آسیب بزند وقتی مقام عظمای ولایت شایستگی اعطای این عنوان را در شما دیده اند.
به نظر میرسد برخی در تلاشند تا مدیریت کشور را به سمت و سوهای خاص و بوداری به نفع خود نه به نفع مردم هدایت کنند از این رو با اظهار نظرهای ظالمانهای که در حق مدیران شایسته نظام از جمله دکتر قالیباف میکنند به دنبال به حاشیه راندن مدیریت جهادی هستند. لازم به تاکید نیست که کارنامه عملکردی دکتر قالیباف در تمامی حوزهها عملکرد نمره عالی دارد و ایشان بسیار موفق بوده اند، اثرات مثبت، عیان و ملموس مدیریت جهادی و غیر بروکراسی ایشان در خاطر مردم تهران خواهد ماند، هر چند ممکن است در دوره کاری ایشان اشتباهات کوچکی صورت گرفته باشد، اما آثاری که از خود در شهر تهران به یادگار گذاشتند بسیار پر رنگ و شایسته تقدیر است از این رو تاکید میکنم هجوم ظالمانهای که علیه ایشان صورت داده شده لبریز از اغراض سیاسی و بو دار جناحی است.
به نظر میرسد باید مدیران را به فراگیری درس اخلاق مداری دعوت نماییم چرا که فرار از کار، فرار از خدمت و فرار به جلو جایگزین تلاش وخدمت صادقانه به مردم شده است. چند سالی است شاهد اوج گرفتن رویکردها و ادبیاتی در جامعه بخصوص در سیستم مدیریتی کشور هستیم که به دنبال مچ گیری و پیدا کردن مقصر است تا خدمت گزاری به مردم! بدیهی است چنین اظهار نظرهایی جز اتلاف وقت وناامید کردن مردم ثمر ونتیجهای ندارد. پر رنگ کردن اشتباهات مدیران قبلی به معنای خدمت گزاری و مثبت بودن خود نیست، هر مسوولی در کنار خدمات ارائه داده ممکن است اشتباهاتی نیز داشته باشد، اما پررنگ کردن ضعفهای گذشته تنها منجر به ناامیدی مردم ورویگردانی آنها از نظام جمهوری اسلامی میشود.
*کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل
دیدگاه تان را بنویسید