سرویس سیاسی فردا: روز گذشته رئیس جمهور حکمی را صادر کرد که براساس آن کمیته ای ۱۰ نفره قرار است زوایای حادثه پلاسکو را بررسی کند. وی در این حکم اعضای هیئت ویژه گزارش ملی بررسی حادثه پلاسکو را منصوب کرد و خواست «گزارش ملی!» این حادثه ظرف دو ماه تهیه شده و به اطلاع مردم برسد. اعضای این کمیته عبارتند از: محمدتقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس؛ علی اکبر آقا کوچک، سعید بختیاری، فرجالله رجبی، شاپور طاحونی، نصرالله طهماسبی، محمد فاضلی، سید باقر مرتضوی، رسول میرقادری و مهدی هداوند را به عضویت این کمیته منصوب کرده است.
فارغ از اینکه هیچ یک از اعضای این کمیته از آتش نشانان متخصص نیستند؛ نبود حتی یک نفر از مدیران شهری نیز شائبه سیاسی بودن این حکم را تشدید می کند. از سوی دیگر در چهار ساله دولت تدبیر و امید خسارات متعددی به کشور وارد شد اما چرا برای هیچ کدام از آنها کمیته ملی تشکیل داده نشد و اینجا (پلاسکو) درست همان جایی که همه حمله های ناجوانمردانه مدیریت شهری تهران را نشانه رفته است، رئیس جمهور نیز از غافله جا نماند! و می خواهد این اتفاق را در سطح ملی بررسی کند؟
اما لازم است آقای رئیس جمهور به چند سوال پاسخ دهند: چرا در خصوص سوختن ۵۰ نفر از مردم در حادثه قطار تهران مشهد که مقصر اصلی آن تنها به گفتن جمله «همه مردم بیمه بودند» بسنده کرد، احساس نیاز به تشکیل کمیته ملی نکردند؟ آیا سو مدیریت دولتی در برابر حوادث طبیعی پر تلفات از گیلان و مازندران تا سیستان و بلوچستان که موجب خسارت سنگین و بی خانمان شدن چند ده هزار نفری شده است، کمیته ملی نمیخواهد؟ با وجود همه شعارهای انتخاباتی که قرار بود رونق و شکوفایی اقتصادی در دوران ریاست جمهوری روحانی اتفاق بیوفتد؛ اما ۶۰ درصد کارخانه های کشور تعطیل شدند و ۶ میلیون جوان بیکار در کشور داریم، این موضوع مهم و ملی هم کمیته ویژه بررسی احتیاج نداشت؟ برجامی که حتی با عینک زدن هم جز از بین بردن صنعت هسته ای دستاورد دیگری نداشته نیازمند تشکیل کمیته ملی نبود؟ موضوع حقوق های نجومی که بارها و بارها با ایجاد موج های رسانه ای کاذب از اذهان عمومی دور شد و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری هنوز هم پاسخ متقن و دقیقی به مردم داده نشد و حتی در روزهای پیش به طور رسمی از ارتباط مالی برادر رئیس جمهور با چند تن از مفسدان بانکی علنی شد؛ همچنان منتظر
دستور ویژه یا تشکیل کمیته ملی برای آن است اما رئیس جمهور فعلا سکوت و نشنیدن را ترجیح داده است.
پلاسکو داغ بزرگی است که به این زودی ها سرد و فراموش نخواهد شد؛ اما همان طور که دلیل حوادث بزرگ و کوچک برای مردم مهم است، قصد و غرض و نیت ها هم برایشان اهمیت دارد؛ اینکه این کمیته ظرف مدت دوماه (درست تا زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری) فرصت رسیدگی به این موضوع را دارد و از سوی دیگر بسیاری موارد مغفول مانده در دولت برای رسیدگی وجود دارد تنها می توان از این اقدام رئیس جمهور نتیجه گرفت که این اقدام با هدف تخریب هرچه بیشتر رقیب احتمالی صورت گزفته است.
دیدگاه تان را بنویسید