فرزند هاشمی: پدرم از روحانی عبور‌ نمی‌كند

کد خبر: 556468

عبور از روحاني اگرچه يادآور ايده عبور از خاتمي در پايان دهه ٧٠ است اما اينبار نه از درون حاميان رييس‌جمهور منتخب كه از دل مخالفان او بيرون آمده است.

روزنامه اعتماد: عبور از روحاني اگرچه يادآور ايده عبور از خاتمي در پايان دهه ٧٠ است اما اينبار نه از درون حاميان رييس‌جمهور منتخب كه از دل مخالفان او بيرون آمده است. مخالفان روحاني مي‌كوشند تا پروژه عبور از وي را طرحي برآمده از ميان حاميان او معرفي كنند حال آنكه در جبهه اصلاحات هيچ اختلافي بر سر حمايت مجدد از روحاني نيست و بحثي اگر وجود دارد بر سر چگونگي اين حمايت و ما‌به‌ازاي آن است. در واقع مخالفان روحاني اصلا به او نرسيده‌اند كه حالا بخواهند عبور كنند يا متوقف شوند. اين جنگ رواني ريشه در موضوعي دارد كه باعث اختلاف و انشقاق در ميان خود اصولگرايان است.
آنها بر سر حمايت از روحاني (رسيدن به او) يا مخالفت با وي (معرفي كانديداي جديد) به‌شدت اختلاف دارند و براي پنهان‌سازي اين اختلاف رو به جنگ رواني تازه‌اي آورده‌اند. با اين حال بزرگان جريان اصلاحات و حاميان دولت به صورت يكپارچه ايده عبور از روحاني را رد مي‌كنند. روز گذشته نيز هم محمدرضا عارف صراحتا اعلام كرد بنا بر عبور از روحاني ندارند و هم فاطمه هاشمي اطمينان داد كه قرار نيست پدرش از روحاني عبور كند. محمد رضا عارف در قامت رييس شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان پيرامون عبور از روحاني در پاسخ به اين پرسش كه ارزيابي شما از شروط برخي اصلاح‌طلبان براي حمايت از روحاني در انتخابات آينده چيست، گفت: ‌بهتر است از هر كسي كه اين موارد را مطرح كرده بپرسيد، اما بنده به عنوان رييس فراكسيون اميد اين را مي‌گويم ما مسيري را كه ازسال ٩٢ شروع كرديم به جديت دنبال مي‌كنيم، در اين مسير نه تنها از روحاني بلكه از هيچ كدام از علاقه‌مندان به كشور و انقلاب عبور نخواهيم كرد.
فاطمه هاشمي‌رفسنجاني، عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه هم درباره مطرح شدن احتمال عبور از روحاني از ناحيه اصلاح‌طلبان و آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني در انتخابات رياست‌جمهوري سال ٩٦ اظهار كرد: اين قيبل مسائل در فضاي مجازي گفته شده است، اما من به عنوان شخصي كه به پدرم نزديك هستم تا به حال چنين سخناني را از ايشان نشنيدم. ضمن اينكه هفته گذشته آيت‌الله هاشمي حمايت خودشان را از آقاي روحاني، رييس‌جمهوري اعلام كردند. پدرم از روحاني عبور نمي‎كند. او همچنين درباره سخنان و اتهامات برخي مخالفان عليه رييس‌جمهوري اظهار كرد: توهين و هتاكي به افراد در اخلاق اسلامي، گناه و در فرهنگ عمومي بدترين اقدام به حساب مي‎آيد. ضمن اينكه تخريب و توهين با فرهنگ ايراني و اسلامي ما سازگار نيست.
هاشمي در گفت‌وگويي كه با آنا داشت ادامه داد: افرادي كه ضعيف هستند به اقداماتي مانند تخريب و توهين روي مي‌آورند. بنابراين اگر اشخاص قوي و كاردان باشند هيچ‌وقت دست به تخريب و توهين نمي‎زنند. به عبارتي انسان‌هايي كه ضعيف هستند دايما سعي بر اين دارند تا به انحاي مختلف مانند تخريب و توهين، خودشان را نشان دهند. اين فعال سياسي در ادامه به سخنان اسحاق جهانگيري، معاون اول رييس‌جمهوري كه گفته است روحاني جزو مظلوم‌ترين روساي جمهوري ايران است، اشاره كرد و گفت: تخريب و توهين به رييس‌جمهوري نخستين بار نيست كه براي روساي‌جمهوري پيش مي‌آيد، چراكه در اوايل انقلاب، دوران سازندگي و اصلاحات نيز چنين رفتارهاي زشتي را از سوي برخي افراد مشاهده و تجربه كرده‌ايم. فاطمه هاشمي تاكيد كرد: ما و مردم از آقاي روحاني انتظار داريم كه نسبت به همه امور رفتار و برخورد قدرتمندانه‎تري نشان دهد و چهره مظلوميت به خود نگيرد. يعني حداقل كاري كه آقاي روحاني مي‌تواند انجام دهد اين است كه مسائل را به طور شفاف با مردم در ميان بگذارد. بنابراين اگر رييس‌جمهوري برخورد قاطعي از خود داشته باشد و مسائل را براي ملت شفاف بيان كند مطمئن باشيد مردم، مسير و راه درست را انتخاب مي‎كنند.
عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه با بيان اينكه «ممكن است برخورد قاطع رييس‌جمهوري، حملات مخالفان دولت را تشديد كند»، افزود: همين كه مردم واقعيت‌ها را درباره گذشته و حال كشورشان بفهمند كه چه اتفاقاتي براي ايران رخ داده است و مي‌افتد، قطعا همان رفتاري را كه با دلواپسان در انتخابات مجالس شوراي اسلامي، خبرگان رهبري و رياست‌جمهوري سال ٩٢ و ٩٤ از خود نشان دادند، بار ديگر تكرار خواهند كرد. وي در اين باره تصريح كرد: وقتي مسائل كشور براي مردم شفاف شد، متوجه رفتارهاي دلواپسان و قضاياي كشورشان شدند، در انتخابات مجالس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري درست، بجا و به موقع رفتار و عمل كردند. اگر مردم مسائل كشورشان را بدانند راه و مسير صحيح را انتخاب مي‌كنند و ادامه مي‎دهند.
اين فعال سياسي به تشكيل گروهي در مجلس شوراي اسلامي براي ايجاد تفرقه در فراكسيون اميد اشاره كرد و گفت: اين روزها خبرهايي مبني بر ايجاد «جبهه مستقلين» در مجلس شنيده مي‎شود. به عقيده من، اين افراد همان كساني هستند كه اشتباهي وارد ليست اميد شدند تا از اين طريق بتوانند آراي مردم را جلب كنند و وارد مجلس دهم شوراي اسلامي شوند. در حالي‎كه آنها هيچ اعتقادي به «ليست اميد» نداشتند و از اين فرصتي كه در اختيارشان قرار گرفته است، مي‎خواهند نهايت استفاده را ببرند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد