نقش انگلیس در عملیات خرابکارانه استاکس‌نت

کد خبر: 493744

یک مستند جدید تلویزیونی از نقش انگلیس در همکاری با آمریکا و رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات خرابکارانه در برنامه هسته‌ای ایران پرده برمی‌دارد.

خبرگزاری فارس: فیلم مستند تازه‌ای به نام «روزهای صفر»، ساخته «آلکس گیبنی»، کارگردان مشهور آمریکایی، اطلاعات تازه‌ای درباره عملیات خرابکارانه کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران آشکار می‌کند.
این فیلم که قرار است هفته جاری در جشنواره فیلم برلین به نمایش در آید، علاوه بر بیان ادعاهای دیگر، برای اولین بار از همکاری سازمان‌ جاسوسی انگلیس با رژیم صهیونیستی و آمریکا برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران با ویروس استاکس‌نت در سال 2010 پرده برمی‌دارد.
«روزهای صفر»، مطابق گزارش‌هایی که رسانه‌های مختلف بین‌المللی تا کنون از آن ارائه کرده‌اند، آشکار می‌کند که پروژه خرابکارانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران با «استاکس‌نت» در واقع تنها بخشی از عملیات سایبری گسترده‌تر مشترک اسرائیل و آمریکا برای انجام اقدامات خرابکارانه در زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی ایران بوده است.
گزارش‌ها از یافته‌هایی که گیبینی قرار است در این مستند ارائه کند حاکی است هدف واشنگتن از نفوذ به زیرساخت‌های نظامی و شهری در ایران از کار انداختن این کشور با انجام رشته‌ای از حملات سایبری غافلگیرانه بوده است.
فیلم «روزهای صفر» نشان خواهد داد که این حملات هکری که با اسم رمز «نیترو زئوس» انجام شده‌اند نیروگاه‌های برق، زیرساخت‌های حمل و نقل و پدافندهای هوایی را هدف قرار داده‌اند.
فیلم «آلکس گیبینی»، کارگردان برنده جایزه اسکار قرار است روز چهارشنبه در جشنواره فیلم برلین به نمایش در آید.
«گیبینی» ادعا کرده بدافزار «استاکس‌نت» که موفق به تخریب یکی از 5 دستگاه سانتریفیوژ مورد استفاده در برنامه هسته‌ای شده تنها یکی از بخش‌های مجموعه‌ای بزرگ‌تر از عملیات‌ها بوده که علیه ایران سازمان‌دهی شده است.
کارگردان با استناد به دست‌کم 5 منبع نظامی یا اطلاعاتی آمریکا که درباره این برنامه‌های آگهی مستقیم داشته‌اند، ادعا می‌کند:
- هکرهای آمریکایی از «مرکز عملیات راه دور» در شهر «فورت مید»، ایالت «مریلند» توانسته‌اند در مجموعه‌ای وسیع از زیرساخت‌های حیاتی ایران نفوذ کنند و آماده راه‌اندازی حملاتی کارساز در کنار عملیات نظامی بوده‌اند.
- برخی در داخل وزارت خارجه و آژانس امنیت ملی آمریکا درباره قانونی و اخلاقی بودن برخی از این عملیات‌ها که با خطر ناتوان کردن زیرساخت‌های شهری و نظامی همراه بوده، ابراز نگرانی کرده‌اند.
- اسرائیل ویروس استاکس‌نت که برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران طراحی شده بود را با هدف تهاجمی‌تر کردن اصلاح کرد و سپس به صورت یکجانبه، نسخه جدید آن را به کار گرفت. همین نسخه بود که پژوهشگران موفق به کشف آن شده و توانستند رد سازمان‌های اطلاعاتی واشنگتن و تل‌آویو را در آن کشف کنند.
- برای حملات استاکس‌نت علیه برنامه هسته‌ای ایران از اطلاعات سازمان جاسوسی انگلیس - «ستاد ارتباطات دولت انگلیس» - استفاده شده است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد