مایکروسافت در آلمان پایگاه داده تاسیس می کند تا از نظارت های دولت آمریکا در امان باشد

کد خبر: 463633

مایکروسافت در جدیدترین اقدام خود تصمیم گرفته تا پایگاه های داده جدیدی در آلمان داشته باشد تا مشتری های اروپایی از هر نوع نظارت و دخالت دولت ایالت متحده آمریکا در امان باشند. این پایگاه ها در اواخر سال 2016 میلادی در دسترس قرار خواهند گرفت و توسط یکی از شرکت های وابسته به دویچه تلکام کنترل و اداره خواهند شد.

دیجیاتو: مایکروسافت در جدیدترین اقدام خود تصمیم گرفته تا پایگاه های داده جدیدی در آلمان داشته باشد تا مشتری های اروپایی از هر نوع نظارت و دخالت دولت ایالت متحده آمریکا در امان باشند. این پایگاه ها در اواخر سال 2016 میلادی در دسترس قرار خواهند گرفت و توسط یکی از شرکت های وابسته به دویچه تلکام کنترل و اداره خواهند شد.
در همین راستا، فایننشال تایمز در اخبار خود نوشته که مشتری ها برای ذخیره اطلاعاتشان به این روش باید هزینه جداگانه ای پرداخت کنند. و البته ساتیا نادلا، مدیر عامل مایکروسافت در کنفرانس خبری امروز صبح در برلین در همین رابطه اظهار داشت: «این پایگاه داده های جدید به مشتری ها اجازه می دهند تا به طور کامل از خدمات کلاود مایکروسافت در کشور خود یا همان آلمان بهره بگیرند و مطمئن باشند که شرکتی از همین سرزمین طرف حساب آنها خواهد بود و سرنوشت داده هایشان هم در دست هموطنان شان قرار دارد.»
این امکان تازه ی مایکروسافت، جدیدترین حرکت شرکت های فناوری آمریکایی بر علیه دولت این کشور پهناور به شمار می رود که غالبا از کمپانی های مذکور می خواهد تا امکان دسترسی اش به داده های خارجی که آنها نگهداری می کنند را فراهم آورند.
شرکت های بزرگی همانند مایکروسافت و گوگل، پس از افشاگری های اسنودن در تلاش برای جلب اعتماد مشتری های خود هستند و برای این منظور باید با پلیس آمریکا و آژانس های جاسوسی که می خواهند بی دردسر به اطلاعات مردم نظارت داشته باشند، مبارزه و مخالفت می کنند.
یک مجادله قانونی میان مایکروسافت و دادگاه نیویورک نشان داد که نیروهای دولتی آمریکا از این کمپانی خواسته اند تا امکان دسترسی به ایمیل های یک شهروند آمریکایی را به آنها بدهد گفتنی است که این ایمیل ها در ایرلند نگهداری می شدند و مایکروسافت از افشا کردن شان سر باز زده و دست دولت را از اطلاعات موردبحث کوتاه کرده است.
حتی اگر مبارزه یاد شده به باخت مایکروسافت منجر شود، اما ایجاد پایگاه های داده در کشورهای اروپایی همانند آلمان می تواند پناهگاه امنی برای اطلاعات کاربران در مقابل دولت آمریکا به حساب آید. شرکت آمریکایی مذکور، از تصمیم خود برای تاسیس پایگاه های مشابهی در انگلستان نیز خبر داده اما باید گفت دولت آلمان در این زمینه دقیق تر و مطمئن تر به نظر می رسد.
این روند را می توان به سیستم رمزگذاری مورد استفاده در شرکت اپل تشبیه کرد که حتی خود سازنده های آیفون نیز توان رمزگشایی آن را ندارد؛ یعنی با توسعه سیاست یاد شده از طرف مایکروسافت، می توان امیدوار بود که دولت آمریکا از نظارت بر اطلاعات آنلاین مردمانش دست بردارد. البته باید اشاره کنیم که هیچ کدام از روش های موجود، امنیت کامل ندارند. به طور مثال، پس از افشاگری های اسنودن مشخص شد با تمام تلاش اروپایی ها برای محرمانه نگه داشتن اطلاعات شهروندان، باز هم برخی از آژانس های جاسوسی محلی اطلاعاتی را به NSA داده بودند.
پاول میلر، تحلیل گر Forrester در این رابطه می گوید: «با اینکه مایکروسافت به دولت آلمان اعتماد کامل دارد اما این هماهنگی ها ابتدا باید در مراکز قضایی آزمایش شوند»
باید خاطر نشان کرد رویدادهایی که در بالا به آنها پرداختیم اثرات گسترده تری دارند و تنها به کارابران شرکت مورد بحث یعنی مایکروسافت منتهی نمی گردند.
اگر مدل به کار گیری یک متولی آلمانی به عنوان استانداردی برای امنیت اطلاعات شناخته شود، بقیه مشتری های دیگر موسسه های ارائه دهنده سیستم محاسبات ابری همانند گوگل و آمازون هم احتمالا تقاضای دریافت خدمات به شیوه ای مشابه خواهند داشت.
در حال حاضر اتحایده اروپا بستر خوبی برای حرکت های اینچنینی به شمار می رود. مثلا در ماه گذشته، دادگاه اتحادیه اروپا پیمان قدیمی Safe Harbor که به کمپانی های آمریکایی اجازه می داد تا اطلاعات شهروندان اروپایی را به آمریکا برگشت بزنند را لغو کرد. مفاد این پیمان که در حال حاضر در مرحله بازنویسی است، می تواند نمونه ی خوبی برای استفاده از سیستم امنیت داده تحت حمایت مایکروسافت به شمار رود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت