ایسنا: علی محمد احمدی اظهار کرد: عوامل متعددی نیاز است که اگر اقتصادی در رکود است به رونق برسد و خروج از رکود نیز با یک بسته اقتصادی و چند اقدام قطعی امکانپذیر نیست.
وی افزود: البته بسته اقتصادی دولت قطعاً میتواند کمکی در جهت خروج از رکود باشد، به ویژه اینکه اقتصاد ما هم در رکود کلان و هم در رکودبخشی مسکن، خودرو و لوازم خانگی است و فقدان تقاضای موثر به دلیل کاهش خرید را شاهد هستیم و سیاستهای انقباضی دولت هم شرایط را حادتر کرده است.
نماینده مردم دهلران در مجلس با بیان اینکه باید از هر اقدامی که گشایشی در اقتصاد کشور ایجاد میکند استقبال کرد، یادآور شد: برخی واحدهای تولیدی مشکل سرمایه در گردش یا انباشت موجودی انبار دارند که میتوان از طریق سرمایه در گردش و اعطای تسهیلات به مردم مشکل فقدان تقاضا را حل کرد. همچنین تمهیدات بخش مسکن اقدام خوبی برای شهرهای کوچک و متوسط انجام شده است.
احمدی با اشاره به کاهش اقبال مردم به خودروهای ساخت داخلی، تصریح کرد: کمپینی که در این زمینه راهاندازی شد و در این موضوع بیتأثیر نبود. بعلاوه اینکه در فصل پاییز عموما خرید و تقاضا برای خودرو کم است لذا رکود دامنهداری بر وضع خودرو حاکم شده است و اقدامات دولت میتواند مسکن باشد و طراوتی به بازار بدهد ولی نمیتواند اقتصاد را به شکل قطعی از رکود خارج کند و به سمت رونق ببرد.
این عضو هیأت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه اضافه کرد: بر اساس یک رویکرد خوشبینانه تا پایان امسال یا سال آینده نرخ رشد بیش از یک درصد نخواهد بود در حالی که ما وقتی میتوانیم بگوییم از رکود خارج شدهایم که رشد 3،4 یا 5 درصدی داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه دولت باید در کنار سیاستهای مقطعی، با اتخاذ سیاستهایی مشکلات رکودزای اقتصاد را حل کند، اضافه کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی ما مشکل سرمایه در گردش بهرهوری و ورود قطعات و تکنولوژی دارند که باعث شده اقتصاد ما رو به جلو حرکت نکند لذا ما باید عمدتاً روی اقدامات تثبیتی متوقف شویم تا اقدامات تحریکی.
دیدگاه تان را بنویسید