فارس: «اوو مورالس» روز گذشته در طول سخنرانی خود در هفتادمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که الگوی سرمایهداری یک الگوی شکستخورده میباشد.
«مورالس» طی سخنانش همچنین تصریح کرد که نظام سرمایهداری راهحلی برای زندگی بشریت نمیباشد و هزاره جدید بایستی برای مردم باشد و نه برای سلطنتگران.
رئیس جمهور بولیوی در ادامه خاطرنشان کرد که در حال حاضر در زمانهای الیگارشی (اشراف سالاری) قرار نداریم.
«مورالس» طی سخنان خود در هفتادمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد تاکید کرد که بدون وضع عدالت اجتماعی، صلح وجود نخواهد داشت بنابراین دولتها باید به سمت همکاری و تلاش بیشتر در جهت تضمین صلح و ثبات در سراسر جهان پیش بروند.
«مورالس» ضمن ارائه پیشنهاد ایجاد حقوق شهروندی جهانی برای اقتصادها و رشد بشریت افزود: منابع طبیعی هرگز نمیتواند خارجی و فراملی شوند.
رئیس جمهور بولیوی در طول اظهاراتش از پیشرفت عادیسازی روابط دیپلماتیک بین کوبا و آمریکا استقبال به عمل آورد درحالیکه به یاد آورد دولت آمریکا در زمانیکه وی به عنوان رئیس جمهور بولیوی انتخاب شد تلاش کرد او را وادار کند روابط دیپلماتیک خود را با کوبا، ونزوئلا و ایران به حالت تعلیق درآورد.
«مورالس» همچنین از دولت آمریکا خواست خلیج گوانتانامو را به کوبا بازگرداند و در نهایت از محاصره اقتصادی که از بیش از 50 سال گذشته علیه این کشور آمریکای لاتین در پیش گرفته، دست بردارد.
وی در ارتباط با قاچاق مواد مخدر در طول سخنانش اشاره کرد که این امر با اهداف سیاسی به کار گرفته شده است و گفت: بولیوی در این زمینه نسبت به قبل، بدون پایگاههای نظامی آمریکا در شرایط بهتری به سر میبرد.
رئیس جمهور بولیوی به اهمیت مبارزه با مواد مخدر برای نسلهای آینده به عنوان یک اولویت سیاسی تاکید کرد.
«مورالس» در انجمنهای پیشین اجلاس توسعه پایدار سازمان ملل متحد اطمینان داد که جنگ بهترین کسبوکار در نظام سرمایهداری است در حالیکه تاکید کرد که کشورهای توسعه یافته، کشورهایی هستند که همچنان به حمایت از سیاستهای نئولیبرال که به سمت فقرا و ضعفا یورش میبرند، میپردازند.
رئیس جمهور بولیوی در ادامه تصریح کرد که در نتیجه جنگهای امپریالیستی، اقیانوسها به گورستان پناهندگان و کشورهای در تراشه جنگ تبدیل شدهاند.
«مورالس» طی سخنانش، سرمایهداری را به عنوان راهی برای پیشروی سیاستها محکوم کرد و افزود: این امر به طور مستقیم بر محیط زیست و توسعه پایدار بشریت تاثیر میگذارد.
بیش از 150 رهبر جهان از 25 تا 27 سپتامبر 2015 (3 تا 5 مهر 94) در اجلاس توسعه پایدار سازمان ملل متحد در «نیویورک» (شمال شرق آمریکا) شرکت کردند.
این اجلاس با هدف اتخاذ رسمی یک دستور کار توسعه جدید و رفاه عمومی برای 15 سال آینده از طریق رشد اقتصادی، شمول اجتماعی و حفاظت از محیط زیست برگزار شد.
دیدگاه تان را بنویسید