مهر: فرمانده کل ارتش، از تقویت توان رزمی قرارگاههای نیروهای مسلح بلافاصله پس از پس از دریافت فرمان فرماندهی معظم کل قوا خبر داد.
امیر سرلشگر عطاءالله صالحی امروز در حاشیه بازدید از مرکز اسناد سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، گفت: بلافاصله پس از دریافت فرمان فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنهای، مبنی بر ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح، قرارگاه مربوطه را با محوریت عملیاتی کردن فرمان معظمله تقویت کردهایم. وی افزود: فرامین و تدابیر فرمانده معظم کل قوا در رابطه با ارتقای روزافزون توان رزمی در دیدار اخیرشان با کارکنان ارتش، به فرماندهان و یگانهای ارتش ابلاغ شده و با یاری خداوند متعال، با تقویت قرارگاه مربوطه ارتش به آمادگی رزمی بیش از پیش که مدنظر ایشان است، دست خواهیم یافت. با فراموشی تاریخ یک ملت، شخصیت و هویت آن فراموش میشود بر اساس این گزارش، فرمانده کل ارتش همچنین در بازدید از مرکز اسناد سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، ضرورت حفظ و نگهداری از اسناد ملی را بسیار مهم دانست و گفت: افراد با مراجعه به اینگونه اسناد، افتخارات و ناکامیهای پیشینیان خود را کشف و از دل آنها، راه آینده را استخراج میکنند. وی با اشاره به اهمیت و توجه به پیشینه تاریخی یک کشور افزود: اگر تاریخ یک ملت به فراموشی سپرده شود، در واقع شخصیت و هویت یک ملت فراموش میشود و
اسناد باعث می شوند تاریخ یک کشور و پیشینه یک ملت در ذهن تاریخ باقی بماند. امیر سرلشگر صالحی به اهمیت اسناد ملی در هر کشور پرداخت و گفت: همانگونه که شاهد هستیم، امروزه کشورهای متجاوز در تجاوز به کشورها و ملت های دیگر سعی میکنند، اسناد ملی آن کشور را از بین ببرند و با این کار، تاریخ آن کشور را نابود کرده و افتخارات تاریخی آن را از دید نسل های بعدی پنهان کنند. وی در ادامه حفظ اسناد و آثار تاریخی را باعث هویت بخشیدن به یک ملت و کشور دانست و اظهار داشت: حفظ این اسناد که نشان از پیشینه ملل به ویژه ملت های آزاده دارد باعث میشود، کشورهای استعمارگر چشم طمع به آن کشورها نداشته و یا حداقل ایستادگی های آنها در طول تاریخ در مقابل ظلم و ستم را مدنظر قرار دهند. فرمانده کل ارتش در پایان ضمن تشکر از ریاست سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و همکاران وی که اهمیت حفظ اسناد به ویژه اسناد تاریخ نظامی کشور را مدنظر قرار داده و در این رابطه مرکز اسناد جامعی را تشکیل داده و حفظ کرده اند، این مجموعه در نیروهای مسلح را بسیار ارزشمند دانست و توصیه کرد، نهایت دقت و کوشش در حفظ این اسناد و ارائه آنها به دانش پژوهان به عمل آید.
دیدگاه تان را بنویسید